2015 Şubat Anneleri

Tamam canım teşekkür ederim. Bende krem içeriklerini araştırmaktan bi hal oldum doğal yağ alıp kullanayım bari dedim. E ve c vitaminleri çatlakları önlemede etkili diye onlardan da ekleyim dedim ama iade edicem artık c vitaminini. Ama nasıl oluyorda direk kasa enjekte edilen bir iğnenin içinde paraben oluyor, çok şaşkınım :110:

Paraben koruyucu bir madde içinde bulunduğu kimyasalı koruyor bozulmasını geciktiriyor. Ama ben de kullanım alanlarını doğru bulmuyorum. Kozmetikte de çok kullanılıyor aslında çok ucuz bir madde olduğu için kullanıyorlar maliyet düşüyor. Insan sağlığını düşünmüyorlar.

Paraben koruyucu bir madde içinde bulunduğu kimyasalı koruyor bozulmasını geciktiriyor. Ama ben de kullanım alanlarını doğru bulmuyorum. Kozmetikte de çok kullanılıyor aslında çok ucuz bir madde olduğu için kullanıyorlar maliyet düşüyor. Insan sağlığını düşünmüyorlar.

siz ne için araştırıyorsunuz bu kremleri :S çatlak için mi? ben hiç bir şey sürmüyorum. parabene bende takıntılıyım zararlı olduğunu biliyorum. ben zaten krem filan kullanmam doğru düzgün. ne cildime nede başka yerime. sadece kışın ellerim çatladığı için mecburen kullanıyorum.

Canım saydın mı hiç nabzını kaç atıyor?benim de 100-110 aralığında atıyor bazen..az önce kalp doktorumdan geldim,gebelikte nabız yükselmesi ve zaman zaman taşikardi (130 a kadar) normal dedi..nefes darlığı da oluyor..gerçi benim mitral kapak yetmezliğim var,kontrole gidiyorum..devam ederse bi kardiyoloğa git,için rahat olsun..
hayir sayamadim birazdan esim gelince bi polikinlikte saydircam doktorum haber bekliyor bendrn..krndim duxgun sayamam diye polikinlikte saydircam..doktorum dakikada kac atiyor onemli dedi umarim kotu bisey yoktur

Kızlar benim geçen ay b12 56 çıktı yani aşırı düşük, bir ay geçti tekrar yaptırdım ama hemşire böyle olmaz sen iğne olmalısın dedi :KK43: moralim bozuldu, benim gibi b12 si düşük çıkan var mı? ve b12 ye baktırmadıysanız muhakkak baktırın. Sonra üzülüyor insan

canım benim ilk kan tahlilinde sınırın üstündeydi 120 fln di sanırım şimdi tetanoz için gittiğimde yaptılar sınırdan aşağı düşmüş hiç artmamış 100 flndı. Kendi dr daha görmedi sonucu ama hemşire dedi ki bol et balık ye böyle olmaz. Bende etli şeyler yemeye çalışıyorum :KK43:Senink, bnden de düşükmüş ama bnmkide artmıo hep düşüşte :110:

siz ne için araştırıyorsunuz bu kremleri :S çatlak için mi? ben hiç bir şey sürmüyorum. parabene bende takıntılıyım zararlı olduğunu biliyorum. ben zaten krem filan kullanmam doğru düzgün. ne cildime nede başka yerime. sadece kışın ellerim çatladığı için mecburen kullanıyorum.

Evet canım çatlak için. Göbüşe bişi sürmek gerekiyormuş. En iyisi doğal yağlar ama onun oranını da bilmeden sürmek yanlış olabilir. Clinique body butter ve lierac arasında kararsızım şu an. Bir de bella b tummy honey butter.

selam kızlar
yürürken karnımın sağ tarafına bebeğimin olduğu yere sancı giriyor arada
neden oluyor acaba bilgisi olan yada kendisinede olan varmı

hava güzel diye yürümek istedim 2 akşamdır ama bi 15 dk sonra sancı girmeye başladı

hayir sayamadim birazdan esim gelince bi polikinlikte saydircam doktorum haber bekliyor bendrn..krndim duxgun sayamam diye polikinlikte saydircam..doktorum dakikada kac atiyor onemli dedi umarim kotu bisey yoktur

10 saniyede kaç attığına bak 6yla çarp canım. Bir dakikayı saymak zor olur.

selam kızlar
yürürken karnımın sağ tarafına bebeğimin olduğu yere sancı giriyor arada
neden oluyor acaba bilgisi olan yada kendisinede olan varmı

hava güzel diye yürümek istedim 2 akşamdır ama bi 15 dk sonra sancı girmeye başladı

Doktorun dediğine göre bağlar geriliyormuş. Öyle olunca mümkün olduğunca dinlenicekmişiz.

Aynen kızlar bende hamıle kaldıgımda 67 dım sonra 65 e dustum sımdıde 20. haftamdayım 71 kg dayım o ayırımı bende yapamıyorum kac kılo aldım acaba dıye :110:

67 üzerinden hesaplıcaksınz canım aldığınız kiloyu. benim dra sordum öle dedi.
bnde 67 ile hamile kaldım 68-69 arasıyım. ama ilk 3 ay mide bulantılarından bnde vermiştim kilo. Dra sordum dedi ki ilk geldiğinizde ki tarttığımız kilodan hesaplıyoruz aldığınz kiloyu çünkü aralarda inip çıkışlar olabiliyor.

Radyologlar uzman değil mi,onların uzmanlığı organlar..radyolog riski görür ve söyler,perinatolog o riskin yol haritasını çizer..o yüzden ilk etapta radyoloji incelemesi yeterlidir,risk varsa sonraki aşama perinatolojidir..
aynen öyle kuzum risk varsa yönlendirirler

Bide Gittiğim Hastane Ayrıntılı Ultrasonu 316 TL ye Çekiyormuş. Perinatoloji Uzmanı Yapsın Dedi Doktorumuz. Bende Görüntüleme Merkezini Aradım Orasıda Bana 180 TL Fiyat Verdi Ama Radyoloji Uzmanı Yapıyormuş. Şimdi Size Soruyorum Sizce Hangisine Gidiyim. Kafam Çok Karıştı.:KK17:

Canım bence radyoloji uzmanına git eğer ki o bir risk fln görürse ozmn gidersin perinetoloğa bna perinatoloğa git demişlerdi istnbulda 300- 650 - 900 lü fiyatlar duyunca radyoloji uzmanına gittik ve hiç bir anormallik görmedi dr herşey yolunda dedi :) şükür

Kızlarrr bayramlık aldınız mı ??? ben siyah bir badi üstüne bir kot tulum aldım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki amannn ondanda bayramlık mı olur şöle daha şık bişeyler alsaydın emmmeeee ben spor giyinmeyi çok seviyorum spor şık giysilerde var ama burda yok idare etcez gariii

bende siyah eteğim vardı kumaş onun üstüne kırmızı göğüs altından açılmalı bir kazak aldım :) bayrama giyerim diye. Siyahlı kırımızı bir eşarbım vardı zaten uyar etekle kazağa sıkıntı yok.

RAbbim bebişlerimizle daha nice sağlıklı bayramlar nasip etsin hepimize inşAllah

İyi Akşamlar kızlar aranizda ayrintiliyi devlet Hastanesinde yaptırıp sonuçlarını ozeldeki doktoruna gosteren varmı benim ozelde ayrıntiliya yüksek fiyat söylediler devlette yapsam bi sıkıntı olurmu ki farki varmıdır

Kızlarrr bayramlık aldınız mı ??? ben siyah bir badi üstüne bir kot tulum aldım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki amannn ondanda bayramlık mı olur şöle daha şık bişeyler alsaydın emmmeeee ben spor giyinmeyi çok seviyorum spor şık giysilerde var ama burda yok idare etcez gariii

Internette ebru mat. Indirmdeyken bi pantolon bi tunik almistim daha bugun geldi yetsti bayrama dedm ama pantolon bel kalca Iyi de asagidan cok enli ya anlamiyorum ki kiloyu dizden asagi mi alcak bu insanlar orayi niye genis yapiyonuz. Terzide daralttrablrsem giyerim dedm. Tunigin icini doldurcak kadar buyuk gobusum yok ama olsun napiim :)

İyi Akşamlar kızlar aranizda ayrintiliyi devlet Hastanesinde yaptırıp sonuçlarını ozeldeki doktoruna gosteren varmı benim ozelde ayrıntiliya yüksek fiyat söylediler devlette yapsam bi sıkıntı olurmu ki farki varmıdır

Olur niye olmasin da bu saatten sonra randevu alabilecek misin devlette yer bulmak sıkıntı oluyor ya verecekleri tarih bakilmasi gereken haftaya uycak mi hangi sehrdeydin sen canm

Canım bence radyoloji uzmanına git eğer ki o bir risk fln görürse ozmn gidersin perinetoloğa bna perinatoloğa git demişlerdi istnbulda 300- 650 - 900 lü fiyatlar duyunca radyoloji uzmanına gittik ve hiç bir anormallik görmedi dr herşey yolunda dedi :) şükür

Eşimle Konuştuk Oda Görüntüleme Merkezine Gidelim Diyo. Anormal Bi Durum Varsa Söyler Elbet Diyo. 8 Ekime Randevu Aldım. inş. Hayırlısıyla Bu Ayrıntılı İşinide Bi Atlatsaydık o_O

ben hem ozele hem devlete gıtmıs bırı olarak soyleyım.. ıkısı arasında hıc bır fark yok.. ımkanın varsa bılemem ama haybeden o kadar parayı devlette ucretsız yaptırma ımkanın varken verme derım.. akıllarını kaybetmısler sanarsın karnını açıp ta bakıyolar bebenın elı ayağı saglammı dıye..tevbe estgafrullah..

Kızlar Az Önce Farkettimki Bende Hemoroid Olmuş :KK42: Görünce Çok Korktum İlk Defa Görünce Öle Bişey Panik Oldum Resmen :KK42: Sonra Netten Baktık Meğersem Hamilelikte Olan Bişeymiş Doktora Gittiğimde Sölicem Bu Durumu :(((

Bizim bebiş de iki gundur hareket etmiyor sanki arada bir pit pit oluyor ama barsak mi bebek mi anlamiyorum. Sabahtan beri forumlari okuyorum :KK43:
Kimi insanin vucut ve gobek yapisindan dolayi ve yag oranindan dolayi hissetme durumlari ve zamanlari farklilik gosterirmis eger senin gobeginin ve artik herneyse adini unuttum onun duvari kalinsa hissetmen biraz gec ve belirsiz olabilir cnm bende daha 1haftadr net hissetmeye nasladim ve com mutluyum :) Kimisi ben 3ayda hissettim sen neden hissetmiyorsun ki diyordu bende aynen senin gibi oluyordum insallah biseyi yoktur bebisin anca annesi anca :) Bu annelik pek bi evham doluymus hic boyle duygular yasayacagimi sanmazdim :) cunku normalde cok rahat bir insanimdir ama isin icine annelik girince boyle oluyormus ;) insallah sende en kisa zamamda net olarak hareketlerini hisseder ve icini rahatlatirsin :)

Back
X