- 12 Mayıs 2010
- 2.000
- 964
- 683
Insallah :)Gözünaydın cnm bizde iyi sonuçlar alırız inşallah...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallah :)Gözünaydın cnm bizde iyi sonuçlar alırız inşallah...
Tamam canım teşekkür ederim. Bende krem içeriklerini araştırmaktan bi hal oldum doğal yağ alıp kullanayım bari dedim. E ve c vitaminleri çatlakları önlemede etkili diye onlardan da ekleyim dedim ama iade edicem artık c vitaminini. Ama nasıl oluyorda direk kasa enjekte edilen bir iğnenin içinde paraben oluyor, çok şaşkınım![]()
Paraben koruyucu bir madde içinde bulunduğu kimyasalı koruyor bozulmasını geciktiriyor. Ama ben de kullanım alanlarını doğru bulmuyorum. Kozmetikte de çok kullanılıyor aslında çok ucuz bir madde olduğu için kullanıyorlar maliyet düşüyor. Insan sağlığını düşünmüyorlar.
hayir sayamadim birazdan esim gelince bi polikinlikte saydircam doktorum haber bekliyor bendrn..krndim duxgun sayamam diye polikinlikte saydircam..doktorum dakikada kac atiyor onemli dedi umarim kotu bisey yokturCanım saydın mı hiç nabzını kaç atıyor?benim de 100-110 aralığında atıyor bazen..az önce kalp doktorumdan geldim,gebelikte nabız yükselmesi ve zaman zaman taşikardi (130 a kadar) normal dedi..nefes darlığı da oluyor..gerçi benim mitral kapak yetmezliğim var,kontrole gidiyorum..devam ederse bi kardiyoloğa git,için rahat olsun..
Kızlar benim geçen ay b12 56 çıktı yani aşırı düşük, bir ay geçti tekrar yaptırdım ama hemşire böyle olmaz sen iğne olmalısın dedimoralim bozuldu, benim gibi b12 si düşük çıkan var mı? ve b12 ye baktırmadıysanız muhakkak baktırın. Sonra üzülüyor insan
siz ne için araştırıyorsunuz bu kremleri :S çatlak için mi? ben hiç bir şey sürmüyorum. parabene bende takıntılıyım zararlı olduğunu biliyorum. ben zaten krem filan kullanmam doğru düzgün. ne cildime nede başka yerime. sadece kışın ellerim çatladığı için mecburen kullanıyorum.
hayir sayamadim birazdan esim gelince bi polikinlikte saydircam doktorum haber bekliyor bendrn..krndim duxgun sayamam diye polikinlikte saydircam..doktorum dakikada kac atiyor onemli dedi umarim kotu bisey yoktur
selam kızlar
yürürken karnımın sağ tarafına bebeğimin olduğu yere sancı giriyor arada
neden oluyor acaba bilgisi olan yada kendisinede olan varmı
hava güzel diye yürümek istedim 2 akşamdır ama bi 15 dk sonra sancı girmeye başladı
Aynen kızlar bende hamıle kaldıgımda 67 dım sonra 65 e dustum sımdıde 20. haftamdayım 71 kg dayım o ayırımı bende yapamıyorum kac kılo aldım acaba dıye![]()
aynen öyle kuzum risk varsa yönlendirirlerRadyologlar uzman değil mi,onların uzmanlığı organlar..radyolog riski görür ve söyler,perinatolog o riskin yol haritasını çizer..o yüzden ilk etapta radyoloji incelemesi yeterlidir,risk varsa sonraki aşama perinatolojidir..
Bide Gittiğim Hastane Ayrıntılı Ultrasonu 316 TL ye Çekiyormuş. Perinatoloji Uzmanı Yapsın Dedi Doktorumuz. Bende Görüntüleme Merkezini Aradım Orasıda Bana 180 TL Fiyat Verdi Ama Radyoloji Uzmanı Yapıyormuş. Şimdi Size Soruyorum Sizce Hangisine Gidiyim. Kafam Çok Karıştı.![]()
Kızlarrr bayramlık aldınız mı ??? ben siyah bir badi üstüne bir kot tulum aldım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki amannn ondanda bayramlık mı olur şöle daha şık bişeyler alsaydın emmmeeee ben spor giyinmeyi çok seviyorum spor şık giysilerde var ama burda yok idare etcez gariii
İyi Akşamlar kızlar aranizda ayrintiliyi devlet Hastanesinde yaptırıp sonuçlarını ozeldeki doktoruna gosteren varmı benim ozelde ayrıntiliya yüksek fiyat söylediler devlette yapsam bi sıkıntı olurmu ki farki varmıdır
Canım bence radyoloji uzmanına git eğer ki o bir risk fln görürse ozmn gidersin perinetoloğa bna perinatoloğa git demişlerdi istnbulda 300- 650 - 900 lü fiyatlar duyunca radyoloji uzmanına gittik ve hiç bir anormallik görmedi dr herşey yolunda dedi :) şükür
ben hem ozele hem devlete gıtmıs bırı olarak soyleyım.. ıkısı arasında hıc bır fark yok.. ımkanın varsa bılemem ama haybeden o kadar parayı devlette ucretsız yaptırma ımkanın varken verme derım.. akıllarını kaybetmısler sanarsın karnını açıp ta bakıyolar bebenın elı ayağı saglammı dıye..tevbe estgafrullah..İyi Akşamlar kızlar aranizda ayrintiliyi devlet Hastanesinde yaptırıp sonuçlarını ozeldeki doktoruna gosteren varmı benim ozelde ayrıntiliya yüksek fiyat söylediler devlette yapsam bi sıkıntı olurmu ki farki varmıdır
Kimi insanin vucut ve gobek yapisindan dolayi ve yag oranindan dolayi hissetme durumlari ve zamanlari farklilik gosterirmis eger senin gobeginin ve artik herneyse adini unuttum onun duvari kalinsa hissetmen biraz gec ve belirsiz olabilir cnm bende daha 1haftadr net hissetmeye nasladim ve com mutluyum :) Kimisi ben 3ayda hissettim sen neden hissetmiyorsun ki diyordu bende aynen senin gibi oluyordum insallah biseyi yoktur bebisin anca annesi anca :) Bu annelik pek bi evham doluymus hic boyle duygular yasayacagimi sanmazdim :) cunku normalde cok rahat bir insanimdir ama isin icine annelik girince boyle oluyormusBizim bebiş de iki gundur hareket etmiyor sanki arada bir pit pit oluyor ama barsak mi bebek mi anlamiyorum. Sabahtan beri forumlari okuyorum![]()