2015 Şubat Anneleri

Kızlar Az Önce Farkettimki Bende Hemoroid Olmuş :KK42: Görünce Çok Korktum İlk Defa Görünce Öle Bişey Panik Oldum Resmen :KK42: Sonra Netten Baktık Meğersem Hamilelikte Olan Bişeymiş Doktora Gittiğimde Sölicem Bu Durumu :KK43:((
Aaaaa cok gecmis olsun ama erken cikmus ya daha ilerleyen aylarda ve vucuda dahada agirlik binince cikar diye biliyordum bende cok dikkat et cnm sulu ve sivi seyler ve su tuket bol bol ve yesil sebze yoksa cok zorlanirsin :( cok gecmis olsun

bayrama memleketlere gitme konusunda kararsız kaldık bakalım doktor yarın izin verecekmi
kıyafet işinide halledemedim netten alsam gelene kadar bayram biter
boydan uzun bi elbisem var ama mide kısmı sıkıyo gibi göbek kısmı rahat üstüne eşarp alırım oldu bitti:D

Kızlar Az Önce Farkettimki Bende Hemoroid Olmuş :KK42: Görünce Çok Korktum İlk Defa Görünce Öle Bişey Panik Oldum Resmen :KK42: Sonra Netten Baktık Meğersem Hamilelikte Olan Bişeymiş Doktora Gittiğimde Sölicem Bu Durumu :KK43:((

o şey bendede var hamile kalmadan öncede vardı kabız olursam vay halime
şimdilik sıkıntı çıkarmıyor inş son aylardada cıkarmaz
bol su iç ayaklarını üşütmemeye çalış

Aaaaa cok gecmis olsun ama erken cikmus ya daha ilerleyen aylarda ve vucuda dahada agirlik binince cikar diye biliyordum bende cok dikkat et cnm sulu ve sivi seyler ve su tuket bol bol ve yesil sebze yoksa cok zorlanirsin :KK43: cok gecmis olsun

Canım İlk Haftalardan İtibaren Bende Kabızlık Var. Hamilelikte Olur 16 Haftadan Sonra Geçer Eski Düzene Döner Demişdi Dr. Ama Pek Değişmedi :KK42:

o şey bendede var hamile kalmadan öncede vardı kabız olursam vay halime
şimdilik sıkıntı çıkarmıyor inş son aylardada cıkarmaz
bol su iç ayaklarını üşütmemeye çalış

Bende Yoktu Canım Görünce Bi An Çok Korktum Panik Oldum :( Bende Ağrı Sızı Bişey Yok Çok Şükür Sadece Görünce Korktum :KK42:

bayrama memleketlere gitme konusunda kararsız kaldık bakalım doktor yarın izin verecekmi
kıyafet işinide halledemedim netten alsam gelene kadar bayram biter
boydan uzun bi elbisem var ama mide kısmı sıkıyo gibi göbek kısmı rahat üstüne eşarp alırım oldu bitti:D

Canım Lc Waikiki de Çok Güzel Uzun Elbiseler Vardı. Tesettürlüysen Bak İstersen ;))

Canım İlk Haftalardan İtibaren Bende Kabızlık Var. Hamilelikte Olur 16 Haftadan Sonra Geçer Eski Düzene Döner Demişdi Dr. Ama Pek Değişmedi :KK42:
Ayy canim ya sen kan hapi kullaniyormusun eger kullaniyorsan o yapiyormus kabizlik bendede oldu sonra ara ara icince duzeldi ama yine oluyor arada insallah gecer bide ozellikle kahvaltilardan sonra hemen oturma yada cok fazla hareketsiz kalma o da cok onemli

A
Kimi insanin vucut ve gobek yapisindan dolayi ve yag oranindan dolayi hissetme durumlari ve zamanlari farklilik gosterirmis eger senin gobeginin ve artik herneyse adini unuttum onun duvari kalinsa hissetmen biraz gec ve belirsiz olabilir cnm bende daha 1haftadr net hissetmeye nasladim ve com mutluyum :) Kimisi ben 3ayda hissettim sen neden hissetmiyorsun ki diyordu bende aynen senin gibi oluyordum insallah biseyi yoktur bebisin anca annesi anca :) Bu annelik pek bi evham doluymus hic boyle duygular yasayacagimi sanmazdim :) cunku normalde cok rahat bir insanimdir ama isin icine annelik girince boyle oluyormus :KK66: insallah sende en kisa zamamda net olarak hareketlerini hisseder ve icini rahatlatirsin :)
Amin insallah canim :) teşekkür ederim ilgine

Kızlarrr bayramlık aldınız mı ??? ben siyah bir badi üstüne bir kot tulum aldım şimdi haklı olarak diyeceksiniz ki amannn ondanda bayramlık mı olur şöle daha şık bişeyler alsaydın emmmeeee ben spor giyinmeyi çok seviyorum spor şık giysilerde var ama burda yok idare etcez gariii

yıllardan beri spor giyinirim. bayramda da aynısı olucak :D lcwye gidicem şu hamile pantolonundan birtane alıcam bide üstüne badi tamamdır. evde geçen bayram aldığım bol gömleğim var onuda giyerim işte süper kombin :D zaten ne giysem göbeğim önden gidiyor o yüzden mecburen şıka filan değil rahatlığa bakıyorum :D

Bende Yoktu Canım Görünce Bi An Çok Korktum Panik Oldum :KK43: Bende Ağrı Sızı Bişey Yok Çok Şükür Sadece Görünce Korktum :KK42:

ay ben görmeden kanamayla anladım. farklı birşey zannettim ödüm koptu. ben hamile kaldığım andan beri kabızlık çekiyorum. zaten hamilelikte normal. doktorda şimdilik birşey yapamam bol su iç dedi. eğer zorlanırsan zeytinyağı iç ve oraya sür yumuşasın dedi. ben zorlamıyorum da kanaması moralimi bozuyor. her tuvalette aynı sıkıntı tabi öyle aşırı kanama değilde peçeteye geliyor.

Ayy canim ya sen kan hapi kullaniyormusun eger kullaniyorsan o yapiyormus kabizlik bendede oldu sonra ara ara icince duzeldi ama yine oluyor arada insallah gecer bide ozellikle kahvaltilardan sonra hemen oturma yada cok fazla hareketsiz kalma o da cok onemli

Canım Kan Hapını 1 Aydır Kullanıyorum Ama İşim Gereği Sabah 9 Akşam 6 Hep Oturuyorum :((

ay ben görmeden kanamayla anladım. farklı birşey zannettim ödüm koptu. ben hamile kaldığım andan beri kabızlık çekiyorum. zaten hamilelikte normal. doktorda şimdilik birşey yapamam bol su iç dedi. eğer zorlanırsan zeytinyağı iç ve oraya sür yumuşasın dedi. ben zorlamıyorum da kanaması moralimi bozuyor. her tuvalette aynı sıkıntı tabi öyle aşırı kanama değilde peçeteye geliyor.

Yaa Evet Hamilelikte Bağırsakların Çalışması Zayıflıyomuş Yani Doktor Öle Sölemişti. İnş. Daha Kötü Gitmez

S serefraz85 canım ben bursadayım ama bayramda antebe gidecegız orda özel hastaneler bile burakinin neredeyse 4 te biri kadar fiyat verdiler orda devlet bulamasam bile özelde cok rahat yaptırabilirim. antepte özelleri aradığımda bursaya göre öyle komik rakamlar verdilerki gerçekten ayrıntılımı yapıyorlar diye şüphe duydum

ben hem ozele hem devlete gıtmıs bırı olarak soyleyım.. ıkısı arasında hıc bır fark yok.. ımkanın varsa bılemem ama haybeden o kadar parayı devlette ucretsız yaptırma ımkanın varken verme derım.. akıllarını kaybetmısler sanarsın karnını açıp ta bakıyolar bebenın elı ayağı saglammı dıye..tevbe estgafrullah..[/QUO
galiba fiyalar şehirden şehire bile değişiyor bayramda memlekette özele bile gitsem bursa kadar sarsmaz beni neye göre bu kadar fark koyuyorlar benide düşündüren o işte acaba dahamı az inceliyorlar doktor kalitesimi yoksa sadece şehirler arası fiyat farkımı

selam epey zamandır yazamıyorum. şu imzadaki bebeği merak ettim :) ben 18+5 günlük hamileyim. 6 kilo aldım. sizde durumlar nasıl. özellikle son iki haftadır şiştim

Çok Şükür Rabbime :KK36:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    76,9 KB · Görüntüleme: 129
Bide Gittiğim Hastane Ayrıntılı Ultrasonu 316 TL ye Çekiyormuş. Perinatoloji Uzmanı Yapsın Dedi Doktorumuz. Bende Görüntüleme Merkezini Aradım Orasıda Bana 180 TL Fiyat Verdi Ama Radyoloji Uzmanı Yapıyormuş. Şimdi Size Soruyorum Sizce Hangisine Gidiyim. Kafam Çok Karıştı.:KK17:
Bence perinatolog sonucta bu konuya yogunlasmis oluyolar

S serefraz85 canım ben bursadayım ama bayramda antebe gidecegız orda özel hastaneler bile burakinin neredeyse 4 te biri kadar fiyat verdiler orda devlet bulamasam bile özelde cok rahat yaptırabilirim. antepte özelleri aradığımda bursaya göre öyle komik rakamlar verdilerki gerçekten ayrıntılımı yapıyorlar diye şüphe duydum

evet farkediyor şehre doktorun uzmanligina göre burda da 75tl mesela gittgm ozel hastanede ama ben rutin muayenelerinden bile guven alamadım ki oyle biseyi yaptrmam hic devlette uzmani varmıdır varsa nasıldı blniom ozeller için lafim

Kizlar mrb.daha once burda clexane kullananlarla konusmustuk dozu nasil ayarladiniz diye.sonuclarim henuz elime gecmediginden testin adini bilmiuorm yaptirdim testi hocayla gorustum.degeriniz0,38 cikimis bizim icin sinir 0,40-0,45 tir dedi bence dozu 0,6 ya cikarabilirsin dedi.yine karisti kafam yaaaa

Kızlar polikinlikte tansiyonum 10 a 7 nabizda 80 cikti yani hersey yolunda sanirim kansizlik yada magnezyum eksikligi var doktorum endiselenme hersey yolunda dedi :)

Back
X