2015 Şubat Anneleri

ben çok araştırdım 2 doğum yapmış arkadaşlarıma da sordum
bebek eşyaları satanlarada sordum
herkes park yatak diyor
evin kira değilse boş çocuk odan varsa ve 5-6 sene kullanırım diyorsan karyola al
ama düşününce çocuk kendini bilmeye 5 yaşında başlıyor
yeğenmden biliyorum 5 yaşına kadar oda falan istemiyordu
şimdi ablama bana ne zaman oda alacaksınız demeye başladı
şimdi onun isteğine göre oda döşenecek

bende şahsen öyle yapmayı dşünüyorum
Canim ev kira degil bizim ama ayri odam yok. Buyudugunde abisiyle odayi paylasacak insallah..
Bilemedim ben de park yatak en uygunu gi

Kizlaaar yasasin kilo almisim cok mutluyum.gobisimde az biraz cikiyor artik.

301, member: 339851"]grinin elli tonunu okudunmu :KK30:
Ay ben grinin karanligin vr ozgurlugun elli tonu olarak hepsini okudum vr inanilmaz etkileyici bi kitap esim sapik diyo bana ama aslinda anlatilmak istenen konu cok farkli en etkisinde kaldigim kitap bubarada cok gecmis olsun cnm bol dua et sadaka falan ver allah korumus[/QUOTE]

1. Griyi bende okudum ama cok sevmedim o neydi yaww : )) anlatilmak istenen seyi 3 Ünü de okuyunca mi anliyosun ben o kizdan bişey çıkaramadım

elma sirkesi onu da denemiştim, yok yok yok yok..avon jel kısmi rahatlama getiriyor, bebe yağı henüz denemedim doktor kullan demişti bi denemek istiyorum. Ben bu yanmama çare bulamıyorum, galiba idrarımda enfeksiyon var.. :KK43: doktor çok problem yoksa, kültür testi yapmayalım dedi.

Avon kullanma bence bebe yagi bazılarında Alerji yapıyor bende yapmıştı ordan biliyorum kültür yaptir ne varki bi idrar verecen yine doktorunu sevmedim cok problem yoksa dedigi ne acaba sonucta gebeliğin Başından beri sıkıntı yasiyorun diyosun

cimcimesultan cimcimesultan ah kuzum ah kovulmayi da daha once yasadigim için gitmiyorum nerdeyse uc senedir cok mevzular var da iste atsan atilmiyor satsan satilmiyor esim cok yiprandi diye gunubirlik razi geldim ama en ufak bisey gorursem dk durmam zaten yuzlerini bile goresim yok esasen

Ay ben grinin karanligin vr ozgurlugun elli tonu olarak hepsini okudum vr inanilmaz etkileyici bi kitap esim sapik diyo bana ama aslinda anlatilmak istenen konu cok farkli en etkisinde kaldigim kitap bubarada cok gecmis olsun cnm bol dua et sadaka falan ver allah korumus

1. Griyi bende okudum ama cok sevmedim o neydi yaww : )) anlatilmak istenen seyi 3 Ünü de okuyunca mi anliyosun ben o kizdan bişey çıkaramadım[/QUOTE]

kitabın ilkinde o kadar cinsellik var 2. ve 3. kitaplarda yok.3 kitap aslında her şeyi anlatıyor. daha christian greyin neler yaşadığını bilmiyorsun işte ondan sonra ana ile olan ilişkisinin nasıl rayına oturduğu ve sonun nasıl olduğunu anlatıyor. ilk kitapla bir şey anlaman zor olur canım :D tabi birde kitaba dayanacak bünye lazım ama hepimiz evli insanlarız neyin ne olduğunun farkındayız. ama gerçekten ufak ergen kızların bunları okumamasından yanayım. ama diğer kitaplar ilki kadar değil :)

Yola çıkışlar basliyor ufaktan desenize gidenlere hayirli yolculuklar kalanlara selam olsun ;) inşallah cok güzel bir bayram olur herkes icin saglikla huzurla

bugun burada yaz gibi cook sicak hos hala sonbhari goremedik tam anlamiyla
Istanbulda hava nasil kislik spnbaharlik giyim kusama gectiniz diymi. Kumas pantolon hirka vb giyiliodur artk herhalde

tamam sürmem bir daha, sebamed sabun önerdi doktor bi sabun 35 tl çok geldi almamıştım, alırım böyle geçmezse.

ay belki gülecen canım ama bana doktor yoğurt sür demişti inan ne kaşıntı ne yanma kaldı. ev yoğurdu varsa o daha iyi olur ama market yoğurdu da aynı işi görüyor. inan ne kaşıntı ne yanma kalıcak bak dene. ama yıkama onu sürünce bekle sonra tuvalete gidince temizlersin. inan zararı yok ben onunla geçirmiştim :)

Yola çıkışlar basliyor ufaktan desenize gidenlere hayirli yolculuklar kalanlara selam olsun :KK66: inşallah cok güzel bir bayram olur herkes icin saglikla huzurla

Istanbulda hava nasil kislik spnbaharlik giyim kusama gectiniz diymi. Kumas pantolon hirka vb giyiliodur artk herhalde

ben bursadayım canım bizim burada hırkaya çoktan geçildi gündüzleri fazla serin olmuyor ama geceleri donduruyor. dün akşam çarşıya çıktık. annemlerin evi 5 dakika çarşıya inan çıkana kadar eve dondum :D üstümde şalım vardı ama üşütüyor.

Oğlu gitme sen diyo, Seviyorum kadını da aslında ama cok kıskanıyor oğlunu üzülüyorum haline inş ben öyle olmam ya, kıskançlık bence bi insanın kendine yapacağı en kötü seylerden
ahahaha menopoza giriyordur :KK48:
oğlunu kıskanıyordur seni daha çok seviyor diye
şöyle sebep yokken çocuk gibi küsenlerede anlam veremiyorum
gidersen bile sende tavır al hiç alttan alma paşa gönlü bilir

ben kaçırdım sanırım annene çok geçmiş olsun inşallah ciddibir durum değildir
bayralar eski tadını banada vermiyor
büyüyoruz diye mi yoksa geçmişin özlemimi bilmiyorum
ama 2-3 senedir bayram tadında değiller

canım biliyormusun bilmiyorum ama hani şu serumlar varya izotonik
onlar tuzlu su
bebeklerde bile durun tıkanıklığında kullanılıyor
100 cc lik bir serum alabilirsin
şırıngayla çekip burnuna sık açılır o zaman
eczanede çalışırken iş arkadaşım hamileydi ona doktoru bunu tavsiye etmişti
hatta bebeğine bile bunu yapmıştı
hatta kendinde evde tuzlu su yapabilirsin
1 sb su 1 çk tuzla
bunu bir zararı yok ama tabi bir doktoruna sor istersen
Ameliyat oldu omurgasında iyi şimdi ama hastanede hala.
Büyüdük ondan güzel değil. Ama ben 15-20 yaşına kadar çok güzel bayramlar geçirdim.umarım çocuklarımızın güzel bayramları olur

Ay ben grinin karanligin vr ozgurlugun elli tonu olarak hepsini okudum vr inanilmaz etkileyici bi kitap esim sapik diyo bana ama aslinda anlatilmak istenen konu cok farkli en etkisinde kaldigim kitap bubarada cok gecmis olsun cnm bol dua et sadaka falan ver allah korumus

1. Griyi bende okudum ama cok sevmedim o neydi yaww : )) anlatilmak istenen seyi 3 Ünü de okuyunca mi anliyosun ben o kizdan bişey çıkaramadım[/QUOTE]
Canim adamin cocuklugundan yasadigi kotu olaylardan psikolojik olarakda buyyyunce aynisini baskalarina yapmasi ve butun kadinlari sex kolesi olarak gormesi ama sinunda ole bibask doguyoki aman allahim:)

cumanız arefeniz mübarek olsun canlar.

bizde de temizlik telaşı var..çoook yoruldum ama bitirmem lazım.daha pazarada çıkıcam. oyyyy oyy

Yola çıkışlar basliyor ufaktan desenize gidenlere hayirli yolculuklar kalanlara selam olsun :KK66: inşallah cok güzel bir bayram olur herkes icin saglikla huzurla

Canim hava baya serin bugun aksamlari k9mbiyi yakmaya basladik biz yagmurda geldi gelicek

Öf valla çok yoruldum :110: kızlar sabah 9 da Başlayan mesaim 10:30 da bitti :) babamızın pazar günü doğum günü gittik kızçemle pasta siparişi verdik malum bayramda zor olur ultrason fotomUzu yaptırıyoruz pastaya gülümsemiş orda sanki "iyi ki doğdun babacık " yazacak :KK49: görünce çok şaşıracak :) eve geldik biraz mutfak topladık biraz çamaşır balkon derken belim ağrımaya başladı şimdi uzandım teyzemiz gelecek sonra yeğenlerime bayramlık almaya gitcez :KK54: herkese iyi tatiller iyi bayramlar :):KK36::KK36::KK36:

valla canım bende çaysız kahvaltı edemiyorum
ama bu adam biraz uyuz
arkadaşımın tek yumurta ikizleri var
ilk aylar bu doktora gitmiş
salak adam karnında ur var hemen almazsak bebeğin ölür almamız lazım demiş
kızordan çıkıp fakülteye gidiyo fakültedeki doktorlar gülmüş ne uru senin tek yumurta ikizlerin var demiş
inansa bebeklerinden birini kaybedecekti
banada dış gebelik var hemen almazsak ölürsün yarın sabaha çıkmazsın dedi
ben salak gibi inandım kürtaj oldum
ama sonradan ortaya çıktı dış gebelik olmadığı

kiloluysan ve kilolu hamile kaldıysan direk bidaha bana gelme der
100 gram alsan sorun çıkarır
zayıfsan senden iyisi yok
ona kalsa 9 ayda 300 gram alacaksın ama bebeğin 3 kilo olacak nasıl olacaksa
ve hala bu doktorun kapısında kuyruk oluyor millet anlamıyorum doğrusu :KK12:
bunlar çok büyük hatalar adam resmen katil

ben zaten akıllandım artık her muayeneye mesane dolu gidiyorum doktor gerek yok derse hemen wc ye giriyorum
aslında hiç istemediğim bir doktordan randevu aldım
bana kürtajı yapan doktordu
ama ondan başkasında ayrıntılı ultrason yok
bende bebeğimi çok merak ediyorum
ne yapayım görmeyip duymayacağım artık sözlerini
benim randevu kağıdımda sıkışık gelme tok ve temiz gel yazıyor yiyecek içecekten bahsetmemiş hiç

herkese şimdiden hayırlı bayramlar :) bizde eşimle sabah temizlik yaptık süpürme-silme işi eşimde toz alma- toplama işi bendeydi aman aman bayram temizliği olmadı ama buna da şükür dedim şimdi yufka almaya gidicem mola verdim bizde bayram 2. başlıyor onun için yarın rahatım ben :) S serefraz85 istanbul soğuk ve yağmurlu canım ona göre hazırla çantanı S Sond annene geçmiş olsun yakın zamanda sağlığına kavuşur inşallah

Back
X