2015 Şubat Anneleri

KV muhabbeti mi geçti yoksa orada :) olm benimkini görseniz haha ;) hoş ben de görmüyorum bi senedir yakından şükür Allaaaah
bızde aynıyız bacım.. kendı yağımız ne kadar bolsa olanla kavruluyoz.. bıze uzak Allaha yakın olsunlar ..hıc degılse canım sıkılmaz :KK43:

Canım Benm tansiyonum 9-4 fln oluyordu doktorum tatlı bilşeyler ye, bebek hareket ediyor tansiyonun yükseliyor bu sekilde dedi, gerçekten cok iyiyim şimdilerde, sabah incir reçelinin meyvesinden yiyorum beni tutuyor o. papatis papatis

Cok sagolasin canim insaAllah bende alirim o guzel hbaeri..peki o surecte ozel bisey yaptinmi?surekli yatip dinlenmek gibi?
yok herhangı bısey yapmadım zıra yapılcak bısey yok gıbı.. bu sebepten sezeryan olmaya mecbur kalmış cok arkadaşım vardı hamdolsun benım kı normala döndü cunku ılk cocugumuda normal dogurmustum.. umarım senın ıcınde böyle olur..

Canım Benm tansiyonum 9-4 fln oluyordu doktorum tatlı bilşeyler ye, bebek hareket ediyor tansiyonun yükseliyor bu sekilde dedi, gerçekten cok iyiyim şimdilerde, sabah incir reçelinin meyvesinden yiyorum beni tutuyor o. papatis papatis

cnm bende yıyorum sureklı tatlı. özellıkle bıkac haftadır cok ta canım cekıyor. ama benım hamıle kalmadan oncede dusuktu tansıyonum. suan yerlerde. 8-4 tu gecen gun hemde kendımı kotu hıssetmedıgım bı anda. hersabah ballı suü ıcıyorum bende .

Kızlar bişey sorucam h&m in online alışveriş adresi var mı?

bastın damarıma yıen yok maalesef :( oturdugun sehırde magazası varsa gıdıceksın yada benım gıbı orda oturanlara sipariş vericeksın :(

bastın damarıma yıen yok maalesef :KK43: oturdugun sehırde magazası varsa gıdıceksın yada benım gıbı orda oturanlara sipariş vericeksın :KK43:
Cnm sende bursalıydın yanlış hatırlamıyorsam Bursada her halt var bi tek h&m yok gıcık bişey

günaydın kızlar hayırlı günler
bugün feci bir bel ağrısı ve mide bulantısıyla uyandım
mide bulantısı neysede bel ağrısı mahvetti beni
dün 2 saat yürümüştüm onun etkisi oldu sanırım

Amann sana kizacak dr beni tavandan asar heralde. Keşke bana da baştan kızan dr denk gelseydi böyle olmazdım. Gerçi kimse inanmıyor 23 kilo aldığıma.
Ben bir Panti üstüne uzun penye üstüne uzun hırka.paso bu kıyafet şekli
Şuan şoka girdim okurken 24. Haftadasın ve 23 kilo mu aldın benim doktor manyak sana neler yapardı bi bilsen.ödem falan olamaz mı sende ondandır belki.peki bişey Sorcam kaç kiloya hamile kaldn herkes zayıf kalırsan çok hızlı ve cok alırsın diyorlar.

kizlarrrr bgn kontrolum vardı minigim 670 gr olmuş :) hersey yolundaymış çok şükür :) tam mutlu mutlu doktora iyi günler dileyip odadan çıkacakken dur bakalım kacamazsin 24 haftalik oldun şeker yüklemesi de yapalim dedi o da aradan çıkmış oldu :) keyfim yerinde çok şükür darısı tüm kontrole gideceklerin başına :) öpüyorum güzel anneler :)

kızlar bebeshop diye bir site var dr.brown's 150 ml cam biberonu 19,53 diyor bu siteden alışveriş yapan var mı? güvenilir mi acaba?

kizlarrrr bgn kontrolum vardı minigim 670 gr olmuş :) hersey yolundaymış çok şükür :) tam mutlu mutlu doktora iyi günler dileyip odadan çıkacakken dur bakalım kacamazsin 24 haftalik oldun şeker yüklemesi de yapalim dedi o da aradan çıkmış oldu :) keyfim yerinde çok şükür darısı tüm kontrole gideceklerin başına :) öpüyorum güzel anneler :)
Ohhh masaallh bebise

Günaydın sabah erkenden dr randevum vardi dogum icin istdaki doktor ile dün yasadigimizi anlattim fehmi beyin bu alanda cok iyi bir perinatolog oldugunu bisey oldugunu dusunse mutlka raporlayacagini olmadığına kanaat getrdiyse bi sıkıntı olmycagini soyledi kendi de usgde bakmya calisti ama kuzum donmedi hic sırtını bi yorum yapamadi haliyle. Dogum konusunda dr kararim netlesse de bu supheyi korkuyu icimden atma konusunda zorlniyorum elimde degil

Canım Dr ünlüymüş demek ki. Onun dediği gibidir. Istersen yine de yüzünü görebileceğin başka Dr a daha git. Sabahkine mesela.

günaydın anneler ve babyleri bende erkenciyim bugün annemlere gelince uyuyamıyorum sabahları :KK53::KK53: kan ilacımı içtimm onun etkisinin geçmesini bekliyorum midemi kaldırıyor o hapın kokusu.

Hapı alırken yanında bir iki dilim portakal ye canım. Keser o kokuyu hem de c vitamini olduğu için Demir'in daha iyi emilmesini sağlar.

cnm bende yıyorum sureklı tatlı. özellıkle bıkac haftadır cok ta canım cekıyor. ama benım hamıle kalmadan oncede dusuktu tansıyonum. suan yerlerde. 8-4 tu gecen gun hemde kendımı kotu hıssetmedıgım bı anda. hersabah ballı suü ıcıyorum bende .
Cok gecmiş olsun, hamilelikte normal diyorlar demesine de insanı perişan ediyor tansiyon oynamaları

Back
X