Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızlar durduramıyorum kendimi hiç durmadan yiyorum abur cubur özellikle
6. ayda açıldı sanırsam iştahım
Eki Görüntüle 1281586
Buda Bizim 23 Haftalık Göbeğimiz :))
hehehe D: bende durduramıyorum ama abur cuburdan mümkün mertebe uzak duruyorum. bütün çikolataları bana verseler keşkemarkete gitmiyorum sırf o yüzden. duba gibi olucaz ya dur bakalım
![]()
Eki Görüntüle 1281586
ben çikolata değil daha çok hamur işi bisküvi poğaça kraker mısır cipsi falan yiyorum
tatlıyla aram hala yok
bedava verseler dönüp bakmam
ama tuzlu ekşi dersen yatıya giderim![]()
Ohhhh Bak Ne Güzel Sen Tam Hamilesin Bende Dar Giyince Anca Bu Kadar Çıkıyo İşde :)
Canım senin bebişin cinsiyeti nedir? Göremiyorum pek soramıyorumda, eltimin 3. Dün öğrendi oğlu olacak 2 oğlan 1 kız :)
ya ben tatlı nedir hiç bilmezdim sadece adet zamanlarımda biraz canım çekerdi o kadar yoksa gerçekten sevmezdim ki 4 5 ay gibi yemedim hep tuzlu ekşi yedim. ama birden bir istemeye başladı canım ki sorma yeminle gözüm tatlıdan başka birşey görmüyor ama yememeye çalışıyorum. hamur işi cips tarzını aramıyorum ben. kraker ağzıma sürmez oldum ki nasıl severdim anlatamam. yani dengeler alt üst oldu bende![]()
Bu da ben
Buda Boydan Resmimiz![]()
Sen inceciksin. Beni teselli ediyorsun bende kilo aldım diye.boyun uzun belli olmuyor hiç. Göbek güzelmiş ama benim göbek bile öyle sivri değil yaygın ve geniş.
Sende biri şey yok. Anlaşılmayacak nerdeyse.Eki Görüntüle 1281586
Bu da ben