2015 Şubat Anneleri

Gunaydin herkese oglum mideyi bozmus erkenden uyandi bana da uyanmak dustu
Isimler icin tskler yazdim hepsini dusuncez bakalim

Gecmis olsun kuzuya iyi mi simdi

çok güçlü görünüyorsun demek ki, sen hiç nazlanmaz mısın sevdiklerine

Ozellikle oyle olayim cabam yok ama sartlar insanlarin seni koydygu konum ona itiyor biyerden sonra nazlnmak için naza açık kapin olcak iste

Bu yapı meselesi sanırım. Yumuşak karnını göstermeme olayı. Benim de yakınlarım hep kendi şikayetlerini anlatır benimkileri bilmezler. Söyleyemiyorum ben. Her türlü sorunla tek başına uğraşmak da yıpratıyor insanı.

Aynen sorsan ben kendimi soyutluyorum olur adi halbuki öyle degil soylesen de bekledgn manayi bulamynca insan yutuyor icinde

Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi

Canim üzülme tedbirini aldiktan sonra biseycik olmaz allahin izniyle

günaydın arkadaşlar bugünlerde karnım da bir iki saniyeliğine gelip giden sancılar var sizde de oluor mu bir de iki gündür kuzu hiç kıpırdamıyor çok nadir kıpırdıor:KK51:

YAlanci sancilardr belki Hazrliyo rahmi doguma ya

Yazıyorum yazıyorum hep damdan düşer gibi selam herkese :KK22: ben gene hasta oldum kemiklerim sızlıyor, dün Ağrı'dan oturup ağlayacaktım... :cry: Bitki çayları çok içen birisiydim 2 sene kışın turp gibiydim şimdi sadece Kuşburnu onuda sabah akşam fazla olmasın diye.. Bünye zayıfladı sanırım :KK42:

coook gecmis olsun topigin hastalikli tipleri olarak genelde benle eszamanli hastasin sanki sen de bir de I ideal bizden galiba bu konuda;) takviye kuvvet ne varsa kullaniyom besinci gun oldu hala yamulmus vaziyette devam :(

Kızlar english home'dan kızıma bi sürü ciciler aldık. bebek reyonunda %50 indirim var. Nevresim takımları 22,pamuk yorgan 30 liraya denk geliyor. Battaniyeler,yatak korumalıkları,uyku tulumları vs. Bi tek kıyafetleri pek kaliteli gelmedi bana.Fırsat bulursanız bi gidin cumaya kadar indirim devam edecekmiş.

Dun gittim biseycik birakmamslar karaborsa mubarek

1.5 erken sayilmaz ki melikecim,38 hafta dan sonrasi oluyor keske herkesinki o kaadr bekelse

az once 24 haftalik dogan bi bebek okudum forumda , tirstim vallaaa
Yaa benimde erken doğum tehlikem var bebek cok asagidaymis ve 7.aydan sonra heran dogum olabilirmis 40 haftası dolmadan doğmaz ins ya çok korkuyorum :(

Merhaba herkese :KK24:
Hastalığımın 4üncü günü, ilk iki güne göre biraz iyi olduğumu düşünsemde hala hastayım. Yarın Gebelik kursu var onunla görüşmeye gidicem. Gebelik pilatesi,gebelik yogası hatta doğuma hazırlık kursları da var. Bakalım ne alemde. Nasıl birşey gidip öğrenicem. Deneme dersine girersin dedi ama bu hasta halimle derse gidersem kadınlar düşman olur bana. O yüzden sadece konuşurum.
Bu hafta sonu mobilyamızı almaya gidicez inşallah,ayrıca benim Aliexpres siparişlerimden bazıları yola çıktı bazıları çıkmadı beklemedeyiz bakalım

Ben oralarda yaşayamam çok sıcak. Sıcak sevmiyorum. Karadenizde çok yağmurlu.en iyisi çanakkale tarafı ya da Egenin üst kıyıları

Gercekten cok sicak oluyor alisik olmayans zor sekizinci yilim burda hala alisamadim bir de kisi kisa ama o nem yok mu o nem mahvediyor adami . Ben dort mevsimi yasamayi ozluyorum valla bugum burasi 28 dereceyi gordu daha dune kadar soguyordu guya bi oyle bi boyle sonra gel hasta olma:(

Kızlar bizim bebeler 15 tatilde mi doğacak? 15 tatil bizim zamanımızda şubatta olurdu ama şimdi ocakta galiba. Eğer ocak ise tatile denk gelecekler.
Bana ne faydası varsa artık.

Ara tatil 25 ocakta sanirim subatin ilk haftasi bi denk geliyor tatile. Baslar o zaman dogumlar da

Kizlar merhaba,
Simdi drdan geldim 50lik seker tuklemesi yapildi 185 cikti maalesef..cumartesi 100luk yukleme yapilacak..bebegin gobek cevresi 1hafta-10gun kadar ileride cikiyor.cok tatliya duskunlugum yoktu ama son 1-2haftadir biraz daha tatli yiyordum..neyse, duruma gore diyet yaparsin dedi drum..

Diyetti tedbirdi biseycik olmaz ins rabbim dermansz dert vermesn yeterki

Yaa benimde erken doğum tehlikem var bebek cok asagidaymis ve 7.aydan sonra heran dogum olabilirmis 40 haftası dolmadan doğmaz ins ya çok korkuyorum :KK43:

iyi dusun iyi olsun korkularinla cagrma erken denip herkesten gec dogyran cok kisi duydum

Merhaba herkese :KK24:
Hastalığımın 4üncü günü, ilk iki güne göre biraz iyi olduğumu düşünsemde hala hastayım. Yarın Gebelik kursu var onunla görüşmeye gidicem. Gebelik pilatesi,gebelik yogası hatta doğuma hazırlık kursları da var. Bakalım ne alemde. Nasıl birşey gidip öğrenicem. Deneme dersine girersin dedi ama bu hasta halimle derse gidersem kadınlar düşman olur bana. O yüzden sadece konuşurum.
Bu hafta sonu mobilyamızı almaya gidicez inşallah,ayrıca benim Aliexpres siparişlerimden bazıları yola çıktı bazıları çıkmadı beklemedeyiz bakalım

Sana da gecmis olsun canim kursa katlma imkanin varsa git benim de on caddemde var plates studio gebeler icin de ders var sanirim istiyorum ama zaman bulamıyorum biturlu. Bugun ilk kez merdvenden yan yan inip çıkma egzerszini denedim ki hergune odev vermsti doktorum ona bile frsat bulamiyom ki

Bizde sözüm ona tatil gunumuzde gittik onca yolu törene hasta halmizle gicik oldugum sadece bikac okula bunu mecburi tutmalari bosuna yorgunluk dikildik gunesin alninda canım cikti zaten hastaliktan yamulmusum ordan gelmemz öğleni gecti kahvalti keyfi yaptik smdi devrildik herbrmz bi köşeye kiz uyusa uyuycam da inadi tuttu uyumuyor esim dalmış bile kiza guvenip uyuyamiyorum. Boğazm hala kötü ya

Sana da gecmis olsun canim kursa katlma imkanin varsa git benim de on caddemde var plates studio gebeler icin de ders var sanirim istiyorum ama zaman bulamıyorum biturlu. Bugun ilk kez merdvenden yan yan inip çıkma egzerszini denedim ki hergune odev vermsti doktorum ona bile frsat bulamiyom ki

Teşekkür ederimm :KK68: Hiç bir fikrim yok fiyatlar hakkında ve dersler hakkında gidicem anlaşmaya göre de sonuca bağlarım. Ama çok istiyorum gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum. Şunun şurasında kaç ayımız kaldı.
Bak ne güzel doktorun öneride bulunmuş benimki pek umursamaz öyle şeyleri :KK11:
Yoğunluk hareketsiz yaşamdan çok daha iyi,benim bütün günüm o kadar monoton ki :KK43:

saol canim ama inalalh bu sefer oyle bisey olmaz yani 4 kg olmaz
bendeki sekeryuzunden 4 kg ydu oglum : (
eltimin bi arkadasi ayni benim durumumdayim, 3. dede seker çikmis gebelikde ve dogumdan sonra geçmemis
çok korkuyorum ama korkunun ecele faydasi yok
sabah bi kaç dilim ekmekden baska karatay gibi beslrniyorum sayilir
yani elimden geleni yapiyorum, çogu aksam karnim aç uyyorum : ((((

Aç uyumak da iyi değildir ki :( dur bakalım diyetisyene gidince vereceği listeyi burdan paylaşırım ben. Ona göre besleniriz.

Diyetisyene gittim ben kızlar size verdiği listeyi paylaşayım;
Sabah : 1 bardak süt (1 tk bal)
2 dilim beyaz peynir ya da 1 dilim b.p 1 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
2 tk pekmez
2 dilim tam buğday ekmeği

Ara: 1 elma + 2 ceviz

Öğle : 1 kase Çorba (salçasız/ az Yağlı )
7 yk etli sebze yemeği
5 yk pirinç pilavı/makarna/ patates piresi
1 sb yoğurt

Ara : 3 grisini + 30 gr beyaz peynir

Akşam : 1 kase Çorba
4 köfte kadar et/ tavuk / balık
5 yk makarna/ pilav/ püre
1 bardak ayran
Salata

Ara : 1 bardak süt + 1 muz
Veya 12 kraker+ ayran

Bizde sözüm ona tatil gunumuzde gittik onca yolu törene hasta halmizle gicik oldugum sadece bikac okula bunu mecburi tutmalari bosuna yorgunluk dikildik gunesin alninda canım cikti zaten hastaliktan yamulmusum ordan gelmemz öğleni gecti kahvalti keyfi yaptik smdi devrildik herbrmz bi köşeye kiz uyusa uyuycam da inadi tuttu uyumuyor esim dalmış bile kiza guvenip uyuyamiyorum. Boğazm hala kötü ya

Allah güç kuvvet versin hem anne , hem öğretmen hem de hamilesin.. Ben oldum olası öğretmenlere hayranlıkla bakıyorum. Ama ne kadar zor olduğunu burda okuyarak anlıyorum. Geçen sene lys' ye girdim. Ama sonra eşimle anlaşamadık tercih yapmadık ikimizde , kaldı öyle. Ama bakıyorum da okulu bitirmekten çok sonrasında KPSS derdi çok büyük .
Hayırlısı buymuş :)

Gercekten cok sicak oluyor alisik olmayans zor sekizinci yilim burda hala alisamadim bir de kisi kisa ama o nem yok mu o nem mahvediyor adami . Ben dort mevsimi yasamayi ozluyorum valla bugum burasi 28 dereceyi gordu daha dune kadar soguyordu guya bi oyle bi boyle sonra gel hasta olma:KK43:

Ara tatil 25 ocakta sanirim subatin ilk haftasi bi denk geliyor tatile. Baslar o zaman dogumlar da

Diyetti tedbirdi biseycik olmaz ins rabbim dermansz dert vermesn yeterki

iyi dusun iyi olsun korkularinla cagrma erken denip herkesten gec dogyran cok kisi duydum
Yaa ins benim bi arkadasimda ayniymis cocuk 6.ayda dönmüş 7.aya kadar zor tutmuslar ruyalarima girio yaa ins bisicik olmaz :(

Teşekkür ederimm :KK68: Hiç bir fikrim yok fiyatlar hakkında ve dersler hakkında gidicem anlaşmaya göre de sonuca bağlarım. Ama çok istiyorum gerçekten faydalı olacağını düşünüyorum. Şunun şurasında kaç ayımız kaldı.
Bak ne güzel doktorun öneride bulunmuş benimki pek umursamaz öyle şeyleri :KK11:
Yoğunluk hareketsiz yaşamdan çok daha iyi,benim bütün günüm o kadar monoton ki :KK43:

Ay ben ozledim monotonlugu ya boyle de yaris ati gibi hissediyorum surekli biseylere yetsme cabasi gecip gidiyor. Doktorum burdaki dr degil istnbulda dogum yapacagm doktorum dogal dogum ekolunden ozel bi isimnkendisi ondan onerileri odevleri oluyor. ilk dogum sezeryan benm smdi nasip olursa normal istiyorum o yuzden ona yonelik ozel hazrlnmami istiyor dr da bakalm kismet

Allah güç kuvvet versin hem anne , hem öğretmen hem de hamilesin.. Ben oldum olası öğretmenlere hayranlıkla bakıyorum. Ama ne kadar zor olduğunu burda okuyarak anlıyorum. Geçen sene lys' ye girdim. Ama sonra eşimle anlaşamadık tercih yapmadık ikimizde , kaldı öyle. Ama bakıyorum da okulu bitirmekten çok sonrasında KPSS derdi çok büyük .
Hayırlısı buymuş :)

Allah razi olsun canim her meslegin zorlugu var insan isin ixindeyse o hepten zor. Kpss vb biseklde halloluyor da sonrasi muhim ogretmnlk bu devrde daha zor hakkinda hayrlisi olsun insallah

Yaa ins benim bi arkadasimda ayniymis cocuk 6.ayda dönmüş 7.aya kadar zor tutmuslar ruyalarima girio yaa ins bisicik olmaz :KK43:

herkes bir olcak degil ya kuzum sen tedbirini al tevekkul et takdir allahtan;)

Diyetisyene gittim ben kızlar size verdiği listeyi paylaşayım;
Sabah : 1 bardak süt (1 tk bal)
2 dilim beyaz peynir ya da 1 dilim b.p 1 yumurta
5 zeytin
2 ceviz
2 tk pekmez

Ara: 1 elma + 2 ceviz

Öğle : 1 kase Çorba (salçasız/ az Yağlı )
7 yk etli sebze yemeği
5 yk pirinç pilavı/makarna/ patates piresi
1 sb yoğurt

Ara : 3 grisini + 30 gr beyaz peynir

Akşam : 1 kase Çorba
4 köfte kadar et/ tavuk / balık
5 yk makarna/ pilav/ püre
1 bardak ayran
Salata

Ara : 1 bardak süt + 1 muz
Veya 12 kraker+ ayran

Bu şeker için değil herhalde makarna pilav var.

Back
X