Gunaydin herkese oglum mideyi bozmus erkenden uyandi bana da uyanmak dustu
Isimler icin tskler yazdim hepsini dusuncez bakalim
Gecmis olsun kuzuya iyi mi simdi
çok güçlü görünüyorsun demek ki, sen hiç nazlanmaz mısın sevdiklerine
Ozellikle oyle olayim cabam yok ama sartlar insanlarin seni koydygu konum ona itiyor biyerden sonra nazlnmak için naza açık kapin olcak iste
Bu yapı meselesi sanırım. Yumuşak karnını göstermeme olayı. Benim de yakınlarım hep kendi şikayetlerini anlatır benimkileri bilmezler. Söyleyemiyorum ben. Her türlü sorunla tek başına uğraşmak da yıpratıyor insanı.
Aynen sorsan ben kendimi soyutluyorum olur adi halbuki öyle degil soylesen de bekledgn manayi bulamynca insan yutuyor icinde
Kızlarr acayip cnm sıkkın şeker yüksek çıktı çok moralim bozuk inşAllah bebeğim olumsuz etkilenmez. Napıcam şimdi
Canim üzülme tedbirini aldiktan sonra biseycik olmaz allahin izniyle
günaydın arkadaşlar bugünlerde karnım da bir iki saniyeliğine gelip giden sancılar var sizde de oluor mu bir de iki gündür kuzu hiç kıpırdamıyor çok nadir kıpırdıor![]()
YAlanci sancilardr belki Hazrliyo rahmi doguma ya
Yazıyorum yazıyorum hep damdan düşer gibi selam herkeseben gene hasta oldum kemiklerim sızlıyor, dün Ağrı'dan oturup ağlayacaktım...
Bitki çayları çok içen birisiydim 2 sene kışın turp gibiydim şimdi sadece Kuşburnu onuda sabah akşam fazla olmasın diye.. Bünye zayıfladı sanırım
![]()
coook gecmis olsun topigin hastalikli tipleri olarak genelde benle eszamanli hastasin sanki sen de bir de I ideal bizden galiba bu konuda

Kızlar english home'dan kızıma bi sürü ciciler aldık. bebek reyonunda %50 indirim var. Nevresim takımları 22,pamuk yorgan 30 liraya denk geliyor. Battaniyeler,yatak korumalıkları,uyku tulumları vs. Bi tek kıyafetleri pek kaliteli gelmedi bana.Fırsat bulursanız bi gidin cumaya kadar indirim devam edecekmiş.
Dun gittim biseycik birakmamslar karaborsa mubarek