ben geldim ama hoş gelmedimidrar kültürüm çıkmış ureaplasma denen mikrop pozitif çıkmış netten araştırdım da kafayı yiyecektim az kalsın düşük,ölü doğum,düşük ağırlıklı bebek doğumu,erken doğum o kadar fazla şey çıktı sinirimden oturdum ağlıyorum doktora mesaj çektim ama ne yapacam bilmem. ufacık bir kaşıntı nelere döndü yarabbim. cinsel yolla bulaşan bir hastalıkmış :S çok nadir elimiz ile de bulaşabilirmiş. tedavisi uygun antibiyotik ile yapılıyormuş ama gebelikte yapılması uygun değilmiş. doktora 5 aralıkta gidicem,acaba daha önce den mi vardı bilmiyorum hiç kültür testi yaptırmadım ki şimdiye kadar.keşke bakmasaydım sonuca şimdi kafama o kadar takıldı ki kafayı yiyeceğim. doktor cevap vermez ise pazartesi doktora giderim yoksa doğurana kadar aklıma takılır kalır bu benim.
Canım geçmiş olsun buyuk olasılıkla içtiğin ilaç temizlemiştim diye düşünüyorum. Ama yine de zor bir bakteriyse antibiyotik verebilirler. Bebişin iyi ya güzelim inşallah hep iyi olucaklar. Dr a mutlaka danışmakta fayda var.