2015 Şubat Anneleri

Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yaw :KK66: sırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.
o kadar bekledin yürümek için şimdi de dinlen mi dedi :) yarım saatlik yavas yürüyüşten bişi olmaz heralde di mi ama ya

iğnelerin (lancet) 100 adedi 10 lira filan canım kutu olarak satılıyor..ama o lancetler parmagını deliyorsa yani ucu körelmiyorsa alkolle suyla temizledikten sonra tekrar kullanabilirsin

O lansetler eczanede falan satılır mı yoksa medikal mi bulmam gerekicek acaba?

o kadar bekledin yürümek için şimdi de dinlen mi dedi :) yarım saatlik yavas yürüyüşten bişi olmaz heralde di mi ama ya

Bir de oturduğum yer orman zaten çıkıp da oksijen alamadım birtürlü. Dr ne derse onu yapıyorum. Boy ölçümü alırken canım sıkıldı gecen haftaya göre femur boyu 0.1 cm daha kısa ölçtü. Şimdi içime bir korku düştü iki bacak birden ölçüp bakmıyor tek bir bacak bakıyor diye :( Eşim de ölçüm yaparken hatalı almıştır diyor ama bir hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.

birazdan annemle çarşıya çıkacağım çanta içini hazır etmek için. bende çanta hazır olmadan içimden birşey yapmak gelmiyor. gideyim geceliklerimi alayım bitsin hepsi. yengem hediye olarak puset seti alacakmış onu da alınca herşey hazır sayılır birtek uyku seti filan kalıyor. onlarıda kayınvalidem aralık gibi alıcak ben sıyrıldım işten darısı sizlere :D
Oh oh tamamdır er şey. Çanta resmi koyabilir misiniz? Nasıl oluyor bilmiyorum.bende alayım fikir ednip

Bir de oturduğum yer orman zaten çıkıp da oksijen alamadım birtürlü. Dr ne derse onu yapıyorum. Boy ölçümü alırken canım sıkıldı gecen haftaya göre femur boyu 0.1 cm daha kısa ölçtü. Şimdi içime bir korku düştü iki bacak birden ölçüp bakmıyor tek bir bacak bakıyor diye :KK43: Eşim de ölçüm yaparken hatalı almıştır diyor ama bir hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.
yok ya kötü düsünme ilkini hatalı ölçmüştür bnm de hep tek bacaktan yapıyor ölçümü sanırım yani öyle gördüm sanki..seni daha mı sık cagırıyor doktorun yoksa sen mi yeni farkettin ölçümü ?

Bizde dun hastane cantamiz icin hastane cikislarini keselere koyduk cantayi yerlestirmek kaldi

yok ya kötü düsünme ilkini hatalı ölçmüştür bnm de hep tek bacaktan yapıyor ölçümü sanırım yani öyle gördüm sanki..seni daha mı sık cagırıyor doktorun yoksa sen mi yeni farkettin ölçümü ?

Her hafta gidiyorum işte. Haftada bir kontrolüm. Plesentadaki kanama alanları için gidiyorum ölçümleri de alıyor.

Bir de oturduğum yer orman zaten çıkıp da oksijen alamadım birtürlü. Dr ne derse onu yapıyorum. Boy ölçümü alırken canım sıkıldı gecen haftaya göre femur boyu 0.1 cm daha kısa ölçtü. Şimdi içime bir korku düştü iki bacak birden ölçüp bakmıyor tek bir bacak bakıyor diye :KK43: Eşim de ölçüm yaparken hatalı almıştır diyor ama bir hafta nasıl bekliycem bilmiyorum.
Bir hafta tekrar olcup karsilastirmak icin cok kisa. Gelisim nobetlese devam eder. Bi hafta kilo alir bir hafta boyu uzar. Bi ara kafasi hizli buyur. Bebek dogunca gorcesin soyledigimi. Bir de iki hamilelikte toplam 10 farkli dr a gitmisimdir en az. Fl yi iki bacaktan olcen hiic gormedim. Zaten tek olculur. Sen bu ara cok pimpirikli oldun kafani dagit bence biraz. Hamilelik hormonlari bizi boyle yapiyor ama stres hamilenin dusmani..

Selam teyzeler ben balyanak

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    154,7 KB · Görüntüleme: 88
Evi topladim cocugu banyo yaptirdm uyuttum yemek yapman lazim butun kemiklerim agriyor.
Annem yakin olsaydi da gitseydim...

Bir hafta tekrar olcup karsilastirmak icin cok kisa. Gelisim nobetlese devam eder. Bi hafta kilo alir bir hafta boyu uzar. Bi ara kafasi hizli buyur. Bebek dogunca gorcesin soyledigimi. Bir de iki hamilelikte toplam 10 farkli dr a gitmisimdir en az. Fl yi iki bacaktan olcen hiic gormedim. Zaten tek olculur. Sen bu ara cok pimpirikli oldun kafani dagit bence biraz. Hamilelik hormonlari bizi boyle yapiyor ama stres hamilenin dusmani..

Öyle di mi :KK53: Sınavdan sonra saracak bişey bulamadım sanırım. Çevremdeki insanları da usandırmasam bari.

Öyle di mi :KK53: Sınavdan sonra saracak bişey bulamadım sanırım. Çevremdeki insanları da usandırmasam bari.
Dogumdan 1 yasina kadar oyle hizli buyuyor ki bebekler. Once kafa buyuyor orantisiz birsey oluyor kafa agir geliyor. Sonra eller kollar uzuyor. Bu defa zayiflamis gibi gorunuyor. En son biraz da kilo aliyorlar. Anne karninda da boyle ozellikle son aylarda. Ilk aylar organ gelisimi olusumu ama simdi her seyleri olustu buyuyorlar sadece.
Kiyafetlerin kollari bir gecede kisa geliyor cok tatli yaa

kızlar çok kötüyüm şimdi yataktan kalktım dün ishal oldum akşamına midem ağzımda gibiydi ama çok kötü değildim ama gece bağırsak sesi , midem çok kötüydü uyumak ne kelime adamıda perişan ettim sabah ter kan içindeydim eşim duşa soktu sonra patates hazırladı adam işe nerdeyse öğlen gitti leblebi, patates haşlama, muz dışında ne yapabilirim??? doktora gitmek istiyorum çünkü hala bağırsak sesleri çok güçlü ama dışarı çıkmaya halim yok

cherich nasil gotury

ya siz çok onceden giidyorsunuz ama ben yalniz kalicam burda subat ayindaa : ((
bende 30 olmak istiyorum hatta 40 oluyum da aradan çiksin su dogum olayi : )))
na savasi hayirdir kiz, gazeteci falanmisin sen

yok kız kalmazsın senle ben aynıyız.benimde 25 şubat.benimkiler geç geliyo bi de 1 martı bile bulurum ben diye düşünüyorum.ama bu sefer çocuklar yüzünden çok hareket halindeyim.acaba çok eğilip kalkmanın erken doğuma etkisi olur mu tırsmıyorda değilim hafiften.benim acelem yok dursun benim ki.

Back
X