2015 Şubat Anneleri

Ay
70.8 geldım bu sabah...
68 le hamıle kalmıştım ..ınsaallah 75 ı geçmeden dogururm..
ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim
Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende :(

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var :KK43::KK61::KK61:
dinlen canm ilaçlarını al bak burada bu durumu yaşayıp atlatan arkadaşlarımız oldu Allah ın izniyle sen de atlatırsın inş

Ya ben de kiloma dikkat ediyordum bebek geriden geliyor dedi doktor nası üzüldüm şimdi daha fazla yiyorum Gelişimi Öne gecti , hiç umrumda değil artık kilo ya o çektiğim üzüntüyü yaşayan bilir
Ay

ay maşallah ya bana bebeğin biraz küçük dedi doktor beş aylıkken gitmiştim en son ultrason muayenesine bende korktum biraz gevşettim kurallarımı o zamanlar 3 kilo falan almıştım offf bebeğim sağlıklı olsun da ne yapalım biraz da kilolu gezelim
Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende :KK43:

Selamlar kizlar.. Dun aksam acillere kosturduk gaz ve bobrek agrisi karisinca sanci sandim. Nasil bisey olmadigini bilmek kotuymus ya tecrubeli hamileler cok sansli valla.. Nst ye bagladilar doktor muayne etti falan bisi cikmadi cok sukur. Kendi doktorum suyumun fazla oldugunu soyledigi halde dunku doktor normal dedi. Anlamiyorum valla bu doktorlarida herkes farkli bisey konusuyo. Rezene cayi ic yediklerine dikkat et dedi doktor bakalim neler gorucez daha Allah hayirlisiyla saglikla kavusmayi nasip etsin hepimize..

evet 37 ye kdr calısayım diyorum bi sıkıntı cıkmazsa..2 haftalık randevulara da yaklastık valla sanki zaman birden cok hızlı geçiyormus gibi geldi bana bgn panikledim falan daha emzirme atletim sutyenim yok diye :)
Kom un sütyeni cok güzel tavsiye ederim canm

Dr a artık yürüyüş yapabilir miyim dedim bu saate kadar yürümedin bu aylar artık dinlenmen gereken aylar dedi yaw :KK66: sırf oksijen almak için kısa çıkabilirmişim dışarı.
Ben de var ya şu aylar geçşin uzun uzun yürümeye hasretim :)

Merhaba arkadaslar nasilsiniz bn pek iyi degilim dua bekliyorum sizden lutfen dua edin daha 26 haftalik gebeyim ve acilmam var evde dinleniyorum cok korkuyorum konusmaya ihtiyacim var :KK43::KK61::KK61:
kac cm açıklık var, hemen endıse etme..açıklık var dıye kesınkez erken doguracagınıda sakın düşünme.. kızım cok erken doğum pozisyonuna gırdı dr erken doğum yüksek dedı ben 40. haftamda doğurdum kı neler neler yaptım artık dogsun doye dusun... dınlen ve agırıslerden kaçın..
Ay

Canım ben ilk hamileliğime 70 ile başladım 104 ile bitirdim 4 buçuk ayda 20 kilo verdim 82 kilo ile oğlum 4 buçuk aylıkken hamile kaldım şimdi 120 falan olurum son aylar kilo patlaması oluyo bende :KK43:
ılk hamılelıgımde 15 kılo almıştım 3300 dogdu kızım.. ozelıkle bebegı besleyen yiyeceklerden ye..hamur ısı tatlı yerıne..patates,muz ,semız otu,cevız,badem,fındık ve yumurta gıbı.. bırde sureklı sol tarafına yat..
kızıma hamıleyken yıne gruptan bır arkadasın cocugu gelısemıyordu..soluna yata yata yaralar cıkmıstı ama cocuguda buyumeye devam etmıstı

Ya ben de kiloma dikkat ediyordum bebek geriden geliyor dedi doktor nası üzüldüm şimdi daha fazla yiyorum Gelişimi Öne gecti , hiç umrumda değil artık kilo ya o çektiğim üzüntüyü yaşayan bilir
İnşallah düzelir sen merak etme Oğluma da aynısını demişlerdi 4 200 le normal doğurdum maşallah :)

kac cm açıklık var, hemen endıse etme..açıklık var dıye kesınkez erken doguracagınıda sakın düşünme.. kızım cok erken doğum pozisyonuna gırdı dr erken doğum yüksek dedı ben 40. haftamda doğurdum kı neler neler yaptım artık dogsun doye dusun... dınlen ve agırıslerden kaçın..
ılk hamılelıgımde 15 kılo almıştım 3300 dogdu kızım.. ozelıkle bebegı besleyen yiyeceklerden ye..hamur ısı tatlı yerıne..patates,muz ,semız otu,cevız,badem,fındık ve yumurta gıbı.. bırde sureklı sol tarafına yat..
kızıma hamıleyken yıne gruptan bır arkadasın cocugu gelısemıyordu..soluna yata yata yaralar cıkmıstı ama cocuguda buyumeye devam etmıstı
YA benim ilk bebeğimde başta küçüktü sonradan 4 200 doğdu maşallah ama ben çok kilo alıyorum işte yetmeyince de gelişmeyecek sanıyorum :(

şu çekçekli valizlerden hazırlamıcaz mı ben hep doğum videolarında öyle gördüm öyle bişi hazırlıcaktım :) bi de millet benle dalga geçmesin valizle gelmiş hastaneye diye
Öyle hazırlayan var ama benim bebek için de kırmızı spor bir çanta var. Kendime ayrı yapıcam ondan çekçekli abartı geliyor bana. Tatile gider gibi.
Ablam ondan kullanmıştı

Bugün kahvaltıdan sonra gezmeye gidelim dedik.. Eşimin ilk çocuğumuzda söz verip alamadigi kolyeyi bugünalmak kismet oldu.. Nasil kizlar erken gelen doğum hediyesi :)
Heyttt yakışır. Kocalara bak bee.
Benim eşim maaşını alıp bana veriyor. Bir şey istesem al canım paradan der. Ben kıyıp alamam. Ne anladım.bu işte.
Neyseki takı ve altın tarzı şeyleri sevmiyorum.
Para seviyorum.ama

Ay

O kadar kiloyu vücut taşımaz bence. O yüzden 100ün üstüne çıkacağını sanmıyorum ama çok yemeye devam edersen belki kalbini zorlarsın.

Konuş canım. Biz yazarken sen de gir araya. Hepimiz öyle yapıyoruz. Bol bol dinlen. Allah Bebişlere sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah.

Evden cikarken çektim sicak sicak 7.5 aylik gobuk

Eklentiler

• IMG_20141115_185702.webp
    IMG_20141115_185702.webp
    596,2 KB · Görüntüleme: 125
Back
X