- 12 Ocak 2014
- 4.092
- 3.336
- 448
Doktor diyorsa bilimsel bişey mi acaba ?Benimde var ama sıradan bir yazma.kuzenime dr demiş bebeğin yanına sarı bşr şey koyun. Bilemedim nasıl doktor.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doktor diyorsa bilimsel bişey mi acaba ?Benimde var ama sıradan bir yazma.kuzenime dr demiş bebeğin yanına sarı bşr şey koyun. Bilemedim nasıl doktor.
Evet cokta guzel baliklar var.sarikanat cok guzel su ara:)Evet hem balık zamanı di mi? Arada ceviz yiyorum ama balığın yeti başka![]()
50-60 ideal ip çok ince değilse.Evet 60 ilmek çok mu sence selanik için?
Ben 50 ilmekten yaptım ama benim ki tunus işi.50-60 ideal ip çok ince değilse.
50-60 ideal ip çok ince değilse.
Bilmemki kadın biraz deli bir doktordu. Yüz metreden hamileyim görüp öpücük atardı. Bütün hamilerin bebeklerinin adını biliyordu ve görür görmez hemen adıyla seslenirdi işte.... Hanım nasılmış bugün bakalım diyordu.Doktor diyorsa bilimsel bişey mi acaba ?
Geniş durmuyor burdanSanırım sökücem. Kazak kadar geniş oldu gibi geliyor. Büyüklüğünü göstermek için resmini çektim. Söküp 50 ile mi başlasam ki?
Gece gece ne pişiriyor daa.Kizi uyuttum 2 tepsi bisey yaptim firinda pişiyor soylemeyim caniniz ceker bi yeriniz siser :) adama da dedim utunu yap benden yarin pantolon isteme oda salonda utu yapiyor onünde PC karadayi izleyerek..bende elimde tel agzimda sakiz cakkidi cukkudu O hayat benim e bakiyorum..
Sirtimin içine sapli bicaklari saymazsak mikemmel im yaaaa
Benim öyle devam eden işlere karşı sabrım sıfır. Aslında yetenekleyim ama hemen bitmeli yoksa ruhum daralır.
Ben 50 ilmekten yaptım ama benim ki tunus işi.
benim karnım değilde bacaklarım feci çatladı , bebe yağı kullanıyorum.. ama annemin 5 çocuk doğurmasına rağmen tek çiziği yok adalet mi buGunde iki kere lierac kullaniyorum 1 aydir ki gobus bu surecte birden portladi toplam 6 kilo aldim ama sanirim catlaklarim olusuyo!!!kenarlarda kirmizi cizgiler baslamis yaaaa!!!!![]()
Geniş durmuyor burdan
Millet cocugunun beslenmesine hamur isi yapar ben kocaminkineost: 37821464 .!.:Gece gece ne pişiriyor daa.
Millet cocugunun beslenmesine hamur isi yapar ben kocaminkineokulda kentinden kotu kotu sşeyleri yemesin diye 2 tepsi acma yapiyorum hemen her hafta basi hafta sonuna kadar götürüp yiyor..
Canim ben hep her yerime suruyordum. Gogus gobek bel kalca bacak... amane bileyim catlayacagi varmis. Derim elastik degil benim. Kuru bi cildim var ondan sanirim.
Gunde iki kere lierac kullaniyorum 1 aydir ki gobus bu surecte birden portladi toplam 6 kilo aldim ama sanirim catlaklarim olusuyo!!!kenarlarda kirmizi cizgiler baslamis yaaaa!!!!![]()
Kan uyuşmazlığından konu açılmış. Benimle kızım arasındada kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Eşim AB ben 0+ oyüzden uyuşmazlık oluyomuş anne bebek arasında. Bizimkinin sarılığı o yüzdenmiş.
Bu arada bu şeker diyeti beni aç bırakıyo resmenaçlık 83 çıktı bugün, 1. Saat tokluk 209
bişeyde yemiyorum diyete uyuyorum. Perşembeden belli 2 kg vermişim. Eşimde fazla abartıyosun bu diyet işini diyo, hamile kadına bu kadar sıkı diyet olmaz diyo. Tatlı yeme, hamur yeme dikkat et. Sürekli brokoli, karnıbahar olmaz diyo
bu perşembe gitcm kontrole. O zmna kadar desiğini yapiimde sonra kendim dikkat ederim dedim.
Canım dr dediki bu hafta çok sıkı tutucaz, şekeri acil düşürmemiz lazım. Ne çorba yazdı, ne meyve. Ara öğünlerim süt veya ayran. Çorba yazsa yeterdi banaAç kalmaman lazım niye aç kalıyorsun? Sık sık Yemen gerekiyor. Aç kaldığını hissediyorsan sebze ve çorbayı artırabilirsin. Etini artırabilirsin. Tatlı ve hamur yeme ama meyve yiyebilirsin. Iki saatte bir yemek gerekiyor.