2015 Şubat Anneleri

Gunde iki kere lierac kullaniyorum 1 aydir ki gobus bu surecte birden portladi toplam 6 kilo aldim ama sanirim catlaklarim olusuyo!!!kenarlarda kirmizi cizgiler baslamis yaaaa!!!!:cry:

50-60 ideal ip çok ince değilse.

Sanırım sökücem. Kazak kadar geniş oldu gibi geliyor. Büyüklüğünü göstermek için resmini çektim. Söküp 50 ile mi başlasam ki?

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    284,9 KB · Görüntüleme: 85
Doktor diyorsa bilimsel bişey mi acaba ?
Bilmemki kadın biraz deli bir doktordu. Yüz metreden hamileyim görüp öpücük atardı. Bütün hamilerin bebeklerinin adını biliyordu ve görür görmez hemen adıyla seslenirdi işte.... Hanım nasılmış bugün bakalım diyordu.
Full neşe ve. Mutlu bir kadındı.
Sonra ben onu buldum.gittim ama hastanede acil yok diye devam etmedim.

Kizi uyuttum 2 tepsi bisey yaptim firinda pişiyor soylemeyim caniniz ceker bi yeriniz siser :) adama da dedim utunu yap benden yarin pantolon isteme oda salonda utu yapiyor onünde PC karadayi izleyerek..bende elimde tel agzimda sakiz cakkidi cukkudu O hayat benim e bakiyorum..

Sirtimin içine sapli bicaklari saymazsak mikemmel im yaaaa
Gece gece ne pişiriyor daa.

Örgü gerçekten acaip bi terapi , battaniye , kazak ordum bebişe :) cok keyifli S Sond Litchi Litchi minik olduğu için de hemen bitiyr
Benim öyle devam eden işlere karşı sabrım sıfır. Aslında yetenekleyim ama hemen bitmeli yoksa ruhum daralır.
Kitap okurken bile hep sabahlarım hemen bitsin diye. Kafada bir iki şey eksik sanki.

Gunde iki kere lierac kullaniyorum 1 aydir ki gobus bu surecte birden portladi toplam 6 kilo aldim ama sanirim catlaklarim olusuyo!!!kenarlarda kirmizi cizgiler baslamis yaaaa!!!!:cry:
benim karnım değilde bacaklarım feci çatladı , bebe yağı kullanıyorum.. ama annemin 5 çocuk doğurmasına rağmen tek çiziği yok adalet mi bu :110:

ost: 37821464 .!.:
Gece gece ne pişiriyor daa.
Millet cocugunun beslenmesine hamur isi yapar ben kocaminkine :P okulda kentinden kotu kotu sşeyleri yemesin diye 2 tepsi acma yapiyorum hemen her hafta basi hafta sonuna kadar götürüp yiyor..

Millet cocugunun beslenmesine hamur isi yapar ben kocaminkine :p okulda kentinden kotu kotu sşeyleri yemesin diye 2 tepsi acma yapiyorum hemen her hafta basi hafta sonuna kadar götürüp yiyor..

En güzeli evde yapılanı. Harika bir düşünce. Tebrik ederim :KK9:

Kan uyuşmazlığından konu açılmış. Benimle kızım arasındada kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Eşim AB ben 0+ oyüzden uyuşmazlık oluyomuş anne bebek arasında. Bizimkinin sarılığı o yüzdenmiş.
Bu arada bu şeker diyeti beni aç bırakıyo resmen:( açlık 83 çıktı bugün, 1. Saat tokluk 209:( bişeyde yemiyorum diyete uyuyorum. Perşembeden belli 2 kg vermişim. Eşimde fazla abartıyosun bu diyet işini diyo, hamile kadına bu kadar sıkı diyet olmaz diyo. Tatlı yeme, hamur yeme dikkat et. Sürekli brokoli, karnıbahar olmaz diyo:( bu perşembe gitcm kontrole. O zmna kadar desiğini yapiimde sonra kendim dikkat ederim dedim.

Canim ben hep her yerime suruyordum. Gogus gobek bel kalca bacak... amane bileyim catlayacagi varmis. Derim elastik degil benim. Kuru bi cildim var ondan sanirim.

Kakao yagi surun kizlar tavsiye ederim. Benim cildin çok kurudur. Her dustan sonra onu suruyorum ve elastik bir cildim oluyor. Kremler gibi hava gecirmemezlik de yapmiyor doğal yag olduğundan. Doa kozmetikte çok ucuz kalmissa bi deneyin derim.

Kan uyuşmazlığından konu açılmış. Benimle kızım arasındada kan uyuşmazlığı çıkmıştı. Eşim AB ben 0+ oyüzden uyuşmazlık oluyomuş anne bebek arasında. Bizimkinin sarılığı o yüzdenmiş.
Bu arada bu şeker diyeti beni aç bırakıyo resmen:KK43: açlık 83 çıktı bugün, 1. Saat tokluk 209:KK43: bişeyde yemiyorum diyete uyuyorum. Perşembeden belli 2 kg vermişim. Eşimde fazla abartıyosun bu diyet işini diyo, hamile kadına bu kadar sıkı diyet olmaz diyo. Tatlı yeme, hamur yeme dikkat et. Sürekli brokoli, karnıbahar olmaz diyo:KK43: bu perşembe gitcm kontrole. O zmna kadar desiğini yapiimde sonra kendim dikkat ederim dedim.

Aç kalmaman lazım niye aç kalıyorsun? Sık sık Yemen gerekiyor. Aç kaldığını hissediyorsan sebze ve çorbayı artırabilirsin. Etini artırabilirsin. Tatlı ve hamur yeme ama meyve yiyebilirsin. Iki saatte bir yemek gerekiyor.

Aç kalmaman lazım niye aç kalıyorsun? Sık sık Yemen gerekiyor. Aç kaldığını hissediyorsan sebze ve çorbayı artırabilirsin. Etini artırabilirsin. Tatlı ve hamur yeme ama meyve yiyebilirsin. Iki saatte bir yemek gerekiyor.
Canım dr dediki bu hafta çok sıkı tutucaz, şekeri acil düşürmemiz lazım. Ne çorba yazdı, ne meyve. Ara öğünlerim süt veya ayran. Çorba yazsa yeterdi bana:KK43: milletin listesine bakıyor

Back
X