2015 Şubat Anneleri

Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)
Waaaaw hepimizden daha bilgili yani. O zaman topiği izde daim olur musun ? :) sana sorarım ben çok çok.

Kadın doğum istifalı mikrobiyoloji asistanıyım. Kadın doğumda 36 saat nöbetlerde ayaklarım kemiklerim görünmeyecek şekilde şişerdi mayalı hamur gibi. İki taraflı damar yetmezliği çıktı ve varis çorabı hayatıma girdi.. şimdi nöbetlerde giyiyordum sadece ama gebelikte her işe gelirken giyiyorum :)
Listede yoksun nerde ikamet ediyorsun ? Yaşınız kaç ?

oyy maşaallah benim gelinim cicileri tamamlanmış doğum çeyizi hazırlanmış :nazar::nazar::nazar::KK68:
canım bnm annem diyor ki ilk zmnlar küçük olacak örgülerin içinde kaybolur küçük bile örsek ama penye yelekler daha iyi olur diyor o yüzden 2 yelek az gibi kusarsa fln yıkanırken kuruması sıkıntı oluyor belki 2 tane daha alabilirsin 3-6 aylık yelek penye. Ayrıca eldivende az gibi geldi bana ben her gün yada 2 günde 1 değişirm eldivenlerini kırlenir ağzına sokar fln die :KK48: Bende istnbulda kışın çamaşır kurutma sıkıntısı çektiğim için 0-3 aylık çok alma diyorlar ama alıcam yıkanınca nasıl kurucak bnm evde sıkıntı oluyor. Balkonum kapalı pimapenle çamaşırlığa asılınca da zor kuruyor balkonda da olsa.[/QUOTE]

hahahaha :KK48: Aynen Canım Tekrar Alıncak Listesi Hazırladım Akşam Eşime Gösterdim Ana Kız Sömürün Beni Diyo :KK48::KK48: Hem Ben Senin Geline Neler Hazırladım Nelerrrrr :KK69:Beşiğini Tüllerle Süsledim, Kapı Süsleri Yaptım, Bebek Şekerleri Şuan Bitmek Üzere Çok İşimiz Var Kaynanası Çokkkkk:oops:

Arkadaşlar bugün bi tanıdığım aşılama yaptırdı. Hamile ağzınızla bi dua ederseniz kabul olur sizin duanız. Tutsun da evlat sahibi olsunlar inşaAllah

canım allah onun da yüzünü güldürsün inşallah. eli göbişinden inmesin tekmelerini dinlemekten. ben öyleyim şu an :D

bugün benim dr (2 dr gidiyorum bunlardan biri) hamilelikte yapmıyorum ben doğumda yapıyorum dedi diğeri 28. haftada yapalım dedi ben ne yapmalıyım onu düşünüyorum
Cnm zaten ilk bebeğinse bi sıkıntı olmuyomuş ama 2. bebekte sıkıntı yaratıyomuş bence doğumu bekleme önce ol.Bende bugün doktorumu arıyayım bari bi daha sorayım

Kızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bişey sorucam bu göbeklerin altına konulan ay şeklinde küçük hamile yastıkları varya onlardan nerden bulabilirim? Ve kullanan var mı? Öptüm

Kızlarrrrrr günaydın bol tepikler hepimize :) bişey sorucam bu göbeklerin altına konulan ay şeklinde küçük hamile yastıkları varya onlardan nerden bulabilirim? Ve kullanan var mı? Öptüm
Günaydın :) cnm ben kullanmıyorum ama bütün bebek mağazalarında görüyorum ben. Ebebek - toker bebe gibi

selam kızlar. uzun zamandır yazamamıştım. forum almış başını gitmiş :) umarım herkesler çok iyidir. göbüşler iyice büyüdü. nefesim daralıyor benim artık. hele yatarken dönmek ve yattığım yerden kalkmak tam bir işkence halini aldı :)) son halimin resmini gönderiyorum =)Eki Görüntüle 1306571 Eki Görüntüle 1306571

valla canım senin durum gayet normal kilo açısından. ya ben dana gibiyim. 9 kilo aldım ki her bölgeme aldım, resmen yuvarlanıyorum.

Canım yaa geçmiş olsun. Bence gebelikte baştan sona izinli sayılmalıyız. Çok yorucu oluyor gerçekten. Hele ayakta kalmak insanı mahvediyor. Eşin nerde? Gelip gidiyor mu sürekli mi uzakta?

Ben bugün doktordan dönerken ağladım. Ya doğumda ölürsem evlat kokusunu alamazsam diye. Sonra iyice duygusala bağladım eşime oğlumuz 15 yaşına gelene kadar sakın başka kadın alma oğlumuzu büyüt kendini bilsin sonra alcaksan üvey anne alırsın dedim. Yavrumun psikolojisini bozma dedim tutamadı. Kendimi ağladım baya. Bu ara doğum da ölüm korkum var :KK43: sizde de oluyormu ? Eşim başta ölümden korkuyorum zannetti oda var ama asıl korkum evlat sevgisini kokusunu tadamamak dedim. Ben mi çok duygusalım ya :KK43:

o kafa arada bana da geliyor ya, bebeğim ne yapar yalnız başına annesiz diyorum üzülüyorum, eşime söylemedim hiç ama bunla ilgili bi konuşma yaparım heralde

günaydın kızlar ,

acayip bir baş ağrısıyla uyandım kafamın her yanı ağrıyor hala geçmedi , uyusam geçer mi acaba karnım gayet tok çünkü of of

fyz35 fyz35 canım çok geçmiş olsun, inşallah bundan sonra hepimiz doğum zamanımız gelince gideriz hastaneye yatmaya

iremguzum iremguzum canım sende öksürük-balgam için bi tarif vemişsin elma ve ayva ile olan , onlar birer tane mi doğrayacaz ?

Günaydın hanımlarrrr.. Kalktım şekerimi ölçtüm kahvaltımı yaptım 1 saat geçmesini bekliyorum. Kızçemde uyuyor. Kaldırayım akşam erken yatsın diyorum ama kıyamadım:) ayyyy bu erken kalkmalar hiç bana göre değil:(

Günaydın hanımlarrrr.. Kalktım şekerimi ölçtüm kahvaltımı yaptım 1 saat geçmesini bekliyorum. Kızçemde uyuyor. Kaldırayım akşam erken yatsın diyorum ama kıyamadım:) ayyyy bu erken kalkmalar hiç bana göre değil:KK43:

Bir saat sonra olan ölçümde maksimum kaç olması gerekiyor?

Şiş bulmam lazım biryerden. Acayip sıkıntı yaptım kendime. Bir atkı başladım şişi çok kalın geldi pofufuk duruyor öyle durmasını istemiyorum. Bir yandan öreyim bitsin diyorum bir yandan da şişi değiştirirsem daha iyi diyorum. Bulunduğum yerde de ha deyince şiş bulunmuyor. Kafaya taktığım şeye bakın yaw. Biraz öğrencilerin sınav kağıtlarını okuyayım bari.

Back
X