yumurta.Ne yiyeceğizon tane
ben bıle max 2 tane yıyebılırım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yumurta.Ne yiyeceğizon tane
Gercek yumurta olsa yenir ya. Burda bahcede tavuklar var yem ymiyorlar geziyorlar. Oyle lezzetli ki yumurta 3 ogun yerim. Agir gelmiyor. AMa soguktan az yumurtluyor tavuklar nerden bulcaz 10 tane koy yumurtasi karatay da ne dedigini bilmiyor bazenYok artık çok abartı bence
birinin daha aldiklarinin arasinda gordum de kulak cubugunu napacakiniz.gittim gezindim geldim. daha burda girmedik bebek mağazası, çantacı ve pijamacı kalmadı.
bir yer bulamazsam migrosa gidiyorum bebek için ne alabılırım dıye.
kulak çubuğu aldım ve itiyaç listemde kolonya yazıyordu ne işe yarayacaksa onu aldım.
maksat deşarj olmak. oldum mu? olmadım.![]()
bilmiyorum ne yapacağız manyaklık işte. yazmışlar listeye .Gercek yumurta olsa yenir ya. Burda bahcede tavuklar var yem ymiyorlar geziyorlar. Oyle lezzetli ki yumurta 3 ogun yerim. Agir gelmiyor.
birinin daha aldiklarinin arasinda gordum de kulak cubugunu napacakiniz.
Kadın proteinle yağla öldürecek milletiGercek yumurta olsa yenir ya. Burda bahcede tavuklar var yem ymiyorlar geziyorlar. Oyle lezzetli ki yumurta 3 ogun yerim. Agir gelmiyor. AMa soguktan az yumurtluyor tavuklar nerden bulcaz 10 tane koy yumurtasi karatay da ne dedigini bilmiyor bazen
birinin daha aldiklarinin arasinda gordum de kulak cubugunu napacakiniz.
Ewt canım yumurta :) bazen hak veriyorum ona bazen veremiyorum. Her yediğimiz doğal olsa keşkene yiyecekmişiz kız yumurta mı yoksa 10 tane.?
ÖZLEdim daa. ninem benım.
Aynen ben de yiyemiyorun o yumurtalari garip kokuyor.bilmiyorum ne yapacağız manyaklık işte. yazmışlar listeye .
şimdi düşünceye bak ! dedim belki göbek bağının orda yara oluyor ya oraya krem sürmek için kulak çubuğu kullanırlar.çıkarmışlar bebelere özel vardır herade bir anlamı.
yumurta da ben o üstünde damga olanları asla yıyemıyorum midem bulanıyor. Trakya tarafından bir komşu getırıyor ondan alıyoruz.
ah ben o büyüklere çok uzuluyorum. bilmiyorum yöntemi ne bunun. bizimkiler ablamın kızı ve kuzenımın kızı. ikiside cok kıskanacak sımdıden bellı. anneannesını yelek örüyor dıye. bir hışımla ipi çekti kolarmaya çalıştı. onu Emek'e mi örüyorsunuz dıye sinirlendi.Kuzenimin 2 aylik bebegi vardi kiz. Bir de oglu var bnim oglanla yasit. Aralarindaki yas farki benimkilerin arasindakiyle ayni. Buyuk olan emzik emiyormus annesi bebegi emzirmeye baslayinca. Ya da gelip annesinin memesini kapatiyordu : )) anne de oglum kardesin acikmis aglamasin diye abiden izin alip emziriyordu : ))
Sanirim isim zor baya. Emzirme ortusu alsam kardesini gormese mi acaba : )
canım neyi ?ya kimse bilmiyor mu bu online olanlar neden yazmıyor. burada yalnız gıbı hıssedıyor ınsan kendını.eslaa sorsanya yonetıcılere.
Canım ben sabah başka topicte okudum pro üyelerin bi özelliği olsun diye bizden kaldırılmış bu özellik. Prolar görebiliyormuş sadeceya kimse bilmiyor mu bu online olanlar neden yazmıyor. burada yalnız gıbı hıssedıyor ınsan kendını.eslaa sorsanya yonetıcılere.
ben yedım valla en acılısından.o kadar antep urfa yemeklerinden konuştuk, yemekhanede hüsrana uğradım açım![]()
ben bir ara uyguluyordum . marketten falanda işlenmiş gıda almıyordum. yogrudum sütüm doğaldı ama nefis bu yani pasta börek yenmeden de hayat mı olur arkadaş.Ewt canım yumurta :) bazen hak veriyorum ona bazen veremiyorum. Her yediğimiz doğal olsa keşke
altta online olanlar yazıyordu artık yazmıyor .onucanım neyi ?
hadi bulduk diyelim köy yumurtası diye satılanlar tane 1tl gunde 10 tane yemek neye karşılık geliyor farkında mı acaba. Ayrıca ben herşeyin azı karar çoğu zarar diyenlerdenimkaratay iyi diyor hoş diyorda, doğal şeyleri bulmak artık çok zor, köy yumurtası diye alıyosun diğer yumurtadan farkı yok çünkü onlarda tavuk çok yumurtlasın diye yem veriyor sürekli, ineklere sütü bol olsun diye kaç çeşit yiyecek veriyolar, neyse buldun diyelim eskiler bunları yerdi diyor evet yerlermiş ama sürekli de çalışırlarmış biz akşama kadar oturuyoz nsl eritecez o yediklerimizi 10 yumurta adamı düz duvara tırmandırır : ))
ah ben o büyüklere çok uzuluyorum. bilmiyorum yöntemi ne bunun. bizimkiler ablamın kızı ve kuzenımın kızı. ikiside cok kıskanacak sımdıden bellı. anneannesını yelek örüyor dıye. bir hışımla ipi çekti kolarmaya çalıştı. onu Emek'e mi örüyorsunuz dıye sinirlendi.
Ama şuda var ki eskiler ekmek bazlama çörek yapıyorlarmış hep. Yanlışmı biliyorum ben ?ben yedım valla en acılısından.
ben bir ara uyguluyordum . marketten falanda işlenmiş gıda almıyordum. yogrudum sütüm doğaldı ama nefis bu yani pasta börek yenmeden de hayat mı olur arkadaş.
pro üye nasıl oluyorsun? esla görüyorsa bıze kopyala yapıştır yapsa bari. garıp oluyor böyle.Canım ben sabah başka topicte okudum pro üyelerin bi özelliği olsun diye bizden kaldırılmış bu özellik. Prolar görebiliyormuş sadece
Hem emzirip hep kitap okuyabilmeliyim buyuge. Ya da oyun oynayabilmeliyim. Bilmem ki nasil olur. Ben bebege uzuldum.cunku sadece emecegi zaman annesi aliyordu diger zamanlar babaya sutlaniyor. Buyuk anneci olmus babasiyla parka bile.gitmiyormus anneyle bebek basbasa kalmasin diyeah ben o büyüklere çok uzuluyorum. bilmiyorum yöntemi ne bunun. bizimkiler ablamın kızı ve kuzenımın kızı. ikiside cok kıskanacak sımdıden bellı. anneannesını yelek örüyor dıye. bir hışımla ipi çekti kolarmaya çalıştı. onu Emek'e mi örüyorsunuz dıye sinirlendi.