günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
Allah yardımcısı olsun inşallah canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar ,
babacığımı ameliyata aldılar bekliyoruz allah rızası için cuma hatrına dua ederseniz sevinirim
Farklı şehirlerde yaşıyoruz doğumda ancak gelirler. Zaten ben ödeyeceksem beklemek de istemiyorum canım. Bu kadın beni her aradığında 2 gün uyuyamiyorum illa bişey yumurtluyor
parası olmamasından da ziyade 6 aydır çalışmıyor oğulları suan ondan aldıklari her kuruş benden çıkıyor. Su halimle çalışıyorum onlara gitmesi zoruma gidiyor![]()
yapma yaw kedi mi ? eegg , benim bir midem var : )))
yapma yaw kedi mi ? eegg , benim bir midem var : )))
benım her şeyım normal de olsa ben hayatta doktorumla o münakaşaya gıremem ben normal ıstıyorum dıye. bir kez derim işte normal doğum düşünüyorum dıye ama doktorda olmaz derse olabilecekken üstelemem en fazla doktoru degıstırırım.Ortada hiçbir olumsuz neden yoksa da ; amaaaan sezaryen ol en rahatı o acıyı nasıl çekeceksin diyor doktor. Valla sağlığımızı korumaya çalışıyoruz ama sonucu onların istediğine bağlıyor tabi
çok düşüncesizce bir davranış, o zaman sen al bacım hiç laf sahibi etme onları, ben aslında severim kv de mi falan iyilerdir ama misal evlendiğimizde herşeyi kendimiz aldık eşyalarımızı falan düğün zamanı evimizi gezmeye gelenlere sanki kendileri yapmış gibi lanse ettiler hep, halıların parasını verdiler (hoş gerçi yaptıkları masrafları düğünde takılan paralardan alarak geri ödedilerde neyse ) ben başka almıştım eve bi geldim ki değişmiş halılar neymiş onlar eve uymamış kp beğenmemiş kendi beğendiklerini almışlar poff bak gene hatırladım gerildim , neyseki evliliğimiz boyunca yamukları olmadı da bende unutmaya çalışıyorum ilk olanları
acil şifalar diliyorum. beklerken endişelenme fazla hep iyi düşün.günaydın kızlar ,
Inşallah basarilı geçer ameliyatı canım Allah şifa versingünaydın kızlar ,
benım her şeyım normal de olsa ben hayatta doktorumla o münakaşaya gıremem ben normal ıstıyorum dıye. bir kez derim işte normal doğum düşünüyorum dıye ama doktorda olmaz derse olabilecekken üstelemem en fazla doktoru degıstırırım.
benı zorla düşünecek doktora ne yapabılırım. tabii bir taraftan başka görüşlere göre sen kendını dusuneceksın dıyenler olabılır ama nıye ben doktorlar savaşmak zorunda kalayım.
Fransa'nın da boğularak öldürülmüş kaz ciğeri meşhurdur mesela. Boğmasalar kesseler belli biz de yeriz ama boğuyorlar ki kanı içinde kalıyormuş daha lezzetli oluyormuş. Fransa'da kaz ördek bıldırcın falan yerken de dikkat edilmeli çoğu boğularak öldürülüyor.
slm kızlar hamilelik takvimi nasıl oluşuyor
Tatlım benim acil şifalar diliyorum.Babana dua ediyorum,kabul olsun inşallah.Rabbim yanınızda olsun.günaydın kızlar ,
çokta buyuk degılmıs kızz..bende 2500 falan sandım..dr abartmışlar bence...@esoba duşunsun sen dusunmekafası 3 hafta önce boyu kilosu ve karın çevresi 2 hafta önde.. sezeryan istemiyorum yaa
dün 1988 gr çıktı. ilk aylar hiç önde gitmiyordu.. ben kendimi bildim bileli zayıfımdır, 2,75 kg doğmuşum ablamda öle yiğenimde öle. ama eşim 3,9 kg doğmuş herhalde ona çekti ozman.. inşallah sağlıklı sıhhatli alırız kucağımıza. bide normal doğum olursa tadından yenmez :)
Allah acısını yasatmasın dermanı neyse 2 rahmetten bırını acılen versın MEVLA..günaydın kızlar ,