• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

Gittim canım. Ağrılar var da azaldı. Dr yorulunca oluyor dedi. Yorulmamamı söyledi rapor aldık bakalım. Okuldaki hocanın da bu hafta son dersi vardı ona giremiyceğimi söyliycem umarım yine tehditlere başlamaz.
iyi bi sıkıntı olmamasına sevindim canım en iyisi dinlenmek bizde bgn tüm gün disarsaydik yeni girdik eve heryerim agriyor

masallah kızına... gözun aydın ne guzel koca bebek oldular kuzular...
saol canım geçmişin tamamini okuyamadim ama arada msjini gördüm senin de kontrolün iyi geçmiş doktoru hastaneyi de beğenmişsin sanırım çok sevindim. . 8 kilo almayi dert etmissin bi de 8 kilo gayet iyi ki ben de 9 kilo aldım doktorum gayet ıyisin böyle devam dedi

kansızlıktan en çok ben çekmişimdir canım ama azmettim yükselttim bütün demir ilaçlarımı sabah aç karnıma aldım ondan sonra 1 saat bir şey yemedim 8'ler de dolaşan kanım 13 14 e yükseldi. ilaçlarını ihmal etme kabız olucam diye yoksa yükselmiyor.
Tesekkurler

Te
pekmez den medet umma canim,pekmezin kan falan yaptigi yok, vucuda seker yukemekden de baska bi seye yaramiyor .. koca kari uyudurmasi bu pekmezin kan yapmasi olayi isin ilginç yani doktorlarda boyle diyor, diplomalrini nerden aliyolar çok merak ediyorum kan için pekmez iç diyen doktorlar

neysee

kansizligin varsa protein agirlikli besleneceksin, yani et yiyceksin, kirmizi , beyaz et , balik iste ne varsa , ama mutlaka gunluk tuketmeye çalis .. yumurta ye mutlaka her gun
ispanakda falan da demir var ama bi kasa yemen lazim 1 kofteden aldigin demiri alabilmen için
et deki demirin hepsi vucuda sindiiriliyor , meyva sebzede oyle deil ..
Tesekkur ederim. Cokg

oğlumuz olmuş maşallah anneyede bebeğimize de

Rabbim bahtindan guldursun gozunuz aydin;)

Bolonez soslu spagetti :KK66:

Mesajini daha yeni goruyorum ama tesaduf olmus ben de spagetti yapmıştım aksam yemeginde feslegenli domates sosluydu benimki de;)

bende bikaç tanesini eledim kampanya set1 ile bübchen arasında kaldım mustela iyi diyorlar ama bübchen'in de fiyatı uygun Allahım ne zormuş yaa....

Ben de burdan alisveris yapiyorum Mustelalarimizi da burdan aldım. Ben atopik cilde göre alıyorum kendim de büyuk kizim da alerjik oldugumuz icin muhtemelen bu bebis de öyle olacak. kızıma bebekliginden beri kullandigim köpuk sampuanini aldım yenidogan ve bebekler icin olan Pisik kremlerini aldim ve yine atopik alerjik seride cok memnun oldugum vucut sütunu

Kizlar merhaba.
Allah nazardan saklasin. Her sey yolunda. Kizim 1800 gr 48 cm. Yasitlarina gore onde dedi dr. Suyu cok guzel dedi. Su an normal dogum pozisyonunda. Erken dogum riski yok dedi. % 70 normal dogum yaptiririz dedi. Herseyin hayirlisi dedim ben de.

Hay masallah basketci mi yetstriyon kuzum icinde;) boyunda yanlislik yok degil mi haftasina gore cok cok uzun geldi masallah. Benim kız dogdugunda 49 cm idi ki kısa degilim esim de epey uzun.genelde ortlma 50 51 arasi doguyorlar bakalım seninki kac cm dogacak annesi;)

Kızlar akşamüstü tuvalete gittigimde jelimsi sarimtrak 2 parmak uzunluğunda filan yumurta aki gibi akintim oldu.boyle akinti olur mu sizce bu nedir? Ne kizimda ne oglumda boyle biseyle kars ulaşma mistik saskinim dun de kasilmalarim sık olmuştu unursamamistim ama bu çok garibime gitti belim ve yanlarim da agriyor sanki yeni kalkmisim da gece ustum acik yatmisim gibi

Nisan sümüksü olur derler ama bilemiyorum ki simdi degisik bir akıntı ve agrın varsa doktra danismak en ddoğrusu gibi

geçmişi okudum biraz bebişimden bahsedeyim....
farklı bir hastane farklı bir doktor hersey cok guzeldi, doktorun ilgisi mukemmeldi uzun uzun anlattı herseyi....
Bebişim 1680 gr 42 cm olmus. kasıklarımdaki agrıyı bebişimin durusuna bagladı makat durusu dedi, poposu asagıda U seklinde kafasını ve ayakları yukarıda birbirine cok yakın. Midesini gösterdi içinde su var yani amniyon sıvısını yutmaya başlamış yutma refleksi gelişmiş dedi. Ama oğlusum yuzunu göstermedi koluyla kapatmıs ama buna ragmen esim aynı bana benziyo dedi...
kansızlık için ayrıntılı tetkik istedi yarın yine hastaneye gidicem kan vermeye... Bir tek üzücü olan son ayda kilo işini abartmısım 2 kilo almısım toplamda 8 kilo almıs oldum....
bugun hastaneye gidenler guzel haberlerle döndü darısı butun hamişlerin basına...

masallah kuzuna da sana da ;)

Kızlar hepinizden Allah razı olsun tek tek cevap yazamadım inşallah tez zamanda kavusurum yavrularıma Rabbim sizi de vakti zamanı gelince bi avazda kurtarsın inşallah

Amiin insallah canim bize de sağlıkla normal doğum nasip olur inşallah ikizlere normal doğum ile kavusman da cok cok güzel olmus ;)

Hani ben dün yazdım ya sancım vardı hastaneye gittim alttan muayne etti diye meğer o çatı muaynesiymiş :eek::eek:
ben ne kadar safım :KK70:
Neyseki tecrübe etmiş oldum
Hiç bir zorluğu yokmuş çok basitmiş,haber veriyim dedim :p

ne guzel iste travmatik olmamis atlattin gitti;)

Tiramisu35 Tiramisu35 anlattığın gibi akıntıyı yaklaşık 3 aydır yaşıyorum ben , özellikle çok ayakta kaldıysam yada çok yürüdüysem oluyor. Tıpkı tarif ettiğinn gibi uzun sümüksü biirşey ve adet ağrısı gibi ağrılarla beraber yaşıyorum
Nişan da sümüksü oluyor ama kanla karışık oluyor.. Yani hafif pembemsi yada kırmızı...

Göğüs ucu küçük veya ice dönük olan annisler varsa niplette diye bir ürün var aventte ucu cikarmaya yarayan basit bir mekanizma ama normalde yüz tl cok pahalı fakat gerçekten yardımı büyük bir ürün su an ebebekte online sitede 50 liraya düşmüş yüzde elli indirimde haberiniz olsun;)
ne olur ne olmaz diye aldım ben.kızimin dogumunda ilk baslarda yoktu göğüs ucum hos emmedi cadı zaten de pompayla az bisey cikmislardi. su anda biri küçük biri ice doğru yamuk tedbiren aldım yine de inşallah küçük kuzum güclüce tutuverir memisleri de gerek kalmaz ;)

Tiramisu35 Tiramisu35 anlattığın gibi akıntıyı yaklaşık 3 aydır yaşıyorum ben , özellikle çok ayakta kaldıysam yada çok yürüdüysem oluyor. Tıpkı tarif ettiğinn gibi uzun sümüksü biirşey ve adet ağrısı gibi ağrılarla beraber yaşıyorum
Nişan da sümüksü oluyor ama kanla karışık oluyor.. Yani hafif pembemsi yada kırmızı...

Benim de akintim eskiye oranla yogun yumurta aki gibi bazen ama sarimtrak olunca emin olmakta yarar var nisan her zaman kanli olmayabiliyormus

öyle oldu gerçekten , haberim olarak hastaneye gitseydim epey korkar ve gerilirdim
ama bildiğin vajinal muayne , hatta daha kolay :)

Çoğunlukla bayanlar tedirgin oluyor kasılıyormus ben vajinal muayeneye alısıgim tedavi süreci geçirdiğm dönemlerden o yuzden gerilmiyorum yeter ki normal doğum icin uygun koşullara gelsin hersey razıyım; )

buyuk tuvaletin gelmis gibi ikin diyordu ebeler, bende dedikelrini yapiyordum
sadece aci hissetmiyorsun ikinma hisi kaybolmuyorki, ikinmadan ansil çikacak ki bebek
ikisinide ayni dogurdum ben

Ya bende rahim dikişi attırırken epidural oldum alt tarafı hiç hissetmemiştim tabi ıkınmayı denemedim :D Bakalım hakkımızda hayırlısı...

Kim dedi hissetmiyorsun diye? Gayet de hissediyorsun kalkıp yürüyebilirsin. Sadece acıyı hissetmiyorsun.

Demek dozajı farklı veriyorlar çünkü ben geçirdiğim operasyonda hiç hissetmedim yürümek ne kelime,sedyeyle getirdiler ve 4 saat sonra hissedebildim....

Hani ben dün yazdım ya sancım vardı hastaneye gittim alttan muayne etti diye meğer o çatı muaynesiymiş :eek::eek:
ben ne kadar safım :KK70:
Neyseki tecrübe etmiş oldum
Hiç bir zorluğu yokmuş çok basitmiş,haber veriyim dedim :p
: ))) çati muayanesi bi kaç snaiye surer zaten,kendinide SIKMADIYSAN hiç cnin acimaz normalde
bi dahasina tecrube etmis oldun : )

Çoğunlukla bayanlar tedirgin oluyor kasılıyormus ben vajinal muayeneye alısıgim tedavi süreci geçirdiğm dönemlerden o yuzden gerilmiyorum yeter ki normal doğum icin uygun koşullara gelsin hersey razıyım; )

bende bikaç kere vajinal muayne oldum , ama hamile değildim , kendimden çok bebeğim için korkardım sanırım ona zarar veren birşey mi nasıl olucak diye ..
evet yaa haftalar çabuk geçsin artık doğuma saatler kalsın , o anları yaşayalım istiyorum :110:

Back
X