2015 Şubat Anneleri

Benim kızımda ilk 2 ay falan almadı. Ne emzikler aldık. Sonra eşim gitti bakkaldan Fatoş marka emzik aldı. Çocuğum onu aldı:) çok gülmüştük ozaman, masrafsız çocuk olacak diye:) hayatta bırakamaz emziği diyordum 1 gecede bıraktı çok şükür.

Allahm hepimize sorunsuz emzirmeyi nasip etsin inşallah hep dua ediyorsunuz mutlaka da dualarinizda adımi hususî gecrrseniz cok mutlu olurum bu konuda cok yaraliyim uzun süre icimden atamadim emzirememenin acısını:KK43: sutum oldugu halde saglik sorunları nedeniyle nasip olmadi buyuk kuzumda icimde hem derin bir yaradir hem buyuk bir korku.bu bebegmde aynı seyleri yasatmasin mevlam insallah ben de kendimi eksik hissetmeden doya doya emzirebilirim kuzumu bu defa. Yapisti mi bidefa birakmayan bebeler bol sütler nasip olsun cumlemize. Biveron emzik pompa hayatimizdan uzak olsun gerek kalmasin inşallah hic :cry:
bu kuzun bol bol emsin inş. annelik zor insanın içinde kaldı mı ömür boyu çıkmıyor bazı şeyler. güzel düşün güzel olsun her şey

Herkese merhaba buraya yeni katildim ve ilk defa yaziyorum. Bir sorum olacak. Su anda 30 haftalik hamileyim ve dogum izni icin 32. haftada doktordan rapor almam gerekiyormuş. sigortadan dogum parasi almak istiyorum bunu nasil yapabilirim bu konuda eger bilginiz varsa beni bilgilendirebilirmisiniz. Herkese hayirli dogumlar diliyorum.

şeker dedinz die diyetine uymyn biri olarak gittim ölçtüm bnde 98 çıktı şekerm.

gün içinde ise patatesli yemek akşamda tost yaptım yedim çayla 1 dilim kek yemiştim çikolatalı demin ölçtüm şekerimi 98 çıktı acıktım die bnde şuanda meyve yiyorum.

kızlar ozel bolgenızde Ağrı baskı var mı

bnm çok ayakta gezince oluyordu 2 haftadır canım ara ara geliyor sol kasıkla tam bölgenn üst kısmı ağrıyordu alttanda ara ara bişiler batıo gbi oluyordu şükür 4 gündr fln yok öle bişi .

şeker dedinz die diyetine uymyn biri olarak gittim ölçtüm bnde 98 çıktı şekerm.

gün içinde ise patatesli yemek akşamda tost yaptım yedim çayla 1 dilim kek yemiştim çikolatalı demin ölçtüm şekerimi 98 çıktı acıktım die bnde şuanda meyve yiyorum.
Maşallah ben bir günde yesem bunları komalık olurum sanırım kiloda almamış sindir değilmi canım :)

him bilemedim tarifle : )
neyse o zaman, insallah bulursun canim
kargoyla gonderilmezmi

yazarken kahverengi ve mavi deyince aklima sadece hashas geldi : ))
var hashasim ama
İlk aşerdiğim haşhaşlı ekmek olmuştu :) tee afyondan getirtmişlerdi haşhaşını :) annem ayrı yaptı kayınvalidem ayrı :)

Maşallah ben bir günde yesem bunları komalık olurum sanırım kiloda almamış sindir değilmi canım :)

canım 7. ay bittiğinde dr.a gittiğimde 71 kilo idim 67 ile hamile kaldım 4 kilo almıştım toplamda bu ayda cuma gidicem bakalım dr.a ne çıkıcak kilom. Ama bana 5olılık şeker yüklemesinde 140 çıktı die şeker sınırda die diyet verdirtti diyetisyene gittim ama listeye 1 hafta uydum snra uyamadım bnm canım yasaklandıkça daha çok tatlı istemeye başladı yedim bnde deli gibi aşure yedim çok sevdiğim için. oyüzden diyet liste fln bıraktım. Ayrıca diyete uyduğum 1 hafta düzenli şeker ölçtüm açlıklarım iyiydi hep. tokluta kahvaltıda hamur işi yedimse yada bala reçele battımsa ozmn 1. saatte ki değerim 140 in üzerinde çıkıyordu denedim yani. 2. saatte ise 120nin altında çıkıyordu. Sanırım bnm şeker işi 1. saatte sıkıntılı oluyor 2. saatte normale iniyor yani. Reçel bal yemezsem hamur işi yemzsem hep normal çıkıyor değerlerim. hamuru zaten annmlerdeyim die yemiştim annem yapmıştı ben şimdi evde yapmıyorum kocişle bana. Ama canım tatlı istedikçe sütlü şeylerden çikolatadan bzen nutelladan yiyorum yani. bu gün bak unuttum demeyi öğln çikolata yedim 2 tanede çiğköfte dürüm yedim diğerlerine ek olarak şekerim 98 gayet güzel bnde şeker yok bnce :D

oy anam ocak annelerini okudum da yine doğuranlar olmuş. ben daha 6 hafta daha çalışcam.
bu ayın 15 inde iyi bir alışverişe çıkayım. bu defa kararım kesin alayım ne lazımsa

ama canım diyorlar ki ilişki yaşansa da eşlerin içeri boşalmaması lazımmış. Biri anlatmıştı ne kadr doğrudur uydurmadır bilemem ama doğum yaptırırken bir hemşire çocuk çıkınca bakmış çıkarken beyaz bişilerde getiriyor rahimin içinde spermler birikmiş hep hemşire doğuran kadına dalga geçer gibi bacım madem bu kadr yaptınız nie içeri boşlattın eşini demiş gülmüş:KK51: bana pek mantıklı gelmiyor içerde birikmesi ama yinede aklımda yer etmişti o anlatılanlar.

Benim almanyada teyzem var onun gelini söylemişti banada son aylarda dr.u özellikle riski fln olmadığı için eşinle ilişkiye gir rahim açılır demiş o bana söylemişti bu yazın geldiklerinde. bende başından beri istek gitmişti şu son 1 haftaya kdr hatta vicdan azabı çekiyordum eşime zulm oluyor die ama 1 haftadır bişiler oldu bana öle tatlı matlı da yemiyorum ama bir garibim yani sırnaşmyn ben sırnaşıyorum kocaya :oops:
Şu sırnaşıklık ve libido fazlalığı bi bana uğramıyo heralde.

Oyle degil de şöyle biliyorum ben emme gudusu doyurulmazsa ya da bagimliliga donusurse ileride agizla ilgili bagimliliklar olabliyormus sigara gibi. Belli bi surecte emzigin faydasini savunan tibbi gorusler de cok.tabi 24 saat emziki yasam seklinde degil ya da oral dönem denen ilk iki yasi gecince hala emmek de değil.
Ben emzik tutmamışım hiç annem çok uğraşmış ama emzikte biberonda almamışım hiç. Ama ağız tiryakisi olarak sakız tiryakisiyim diyebiliim. Ağzım boş kalmaz pek. Ya yemek ya sakız.

oy anam ocak annelerini okudum da yine doğuranlar olmuş. ben daha 6 hafta daha çalışcam.
bu ayın 15 inde iyi bir alışverişe çıkayım. bu defa kararım kesin alayım ne lazımsa

ocak anneleri aralık annesi oluyor tek tek bizde bu gidişle inşAllah ocak annesi olmayız :KK17::KK48:
Ben bugün bebişimin tüm aldığımız kıyafetlerini ütüledim yerleştirdim ve bebeğimin çantasını yaptım kızlar

içine koyduklarımı yazayım bir bakın bakalım eksik var mı kızlar.

Back
X