- 21 Eylül 2010
- 1.927
- 2.305
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu kuzun bol bol emsin inş. annelik zor insanın içinde kaldı mı ömür boyu çıkmıyor bazı şeyler. güzel düşün güzel olsun her şeyAllahm hepimize sorunsuz emzirmeyi nasip etsin inşallah hep dua ediyorsunuz mutlaka da dualarinizda adımi hususî gecrrseniz cok mutlu olurum bu konuda cok yaraliyim uzun süre icimden atamadim emzirememenin acısınısutum oldugu halde saglik sorunları nedeniyle nasip olmadi buyuk kuzumda icimde hem derin bir yaradir hem buyuk bir korku.bu bebegmde aynı seyleri yasatmasin mevlam insallah ben de kendimi eksik hissetmeden doya doya emzirebilirim kuzumu bu defa. Yapisti mi bidefa birakmayan bebeler bol sütler nasip olsun cumlemize. Biveron emzik pompa hayatimizdan uzak olsun gerek kalmasin inşallah hic
![]()
Bu arada karnım çok acıkmıştı. Dayanırım yatayım dedim olmadı. Peynir ekmek yedim. Pişman değilim. Yine olsa yine yaparım nokta![]()
kızlar ozel bolgenızde Ağrı baskı var mı
Maşallah ben bir günde yesem bunları komalık olurum sanırım kiloda almamış sindir değilmi canım :)şeker dedinz die diyetine uymyn biri olarak gittim ölçtüm bnde 98 çıktı şekerm.
gün içinde ise patatesli yemek akşamda tost yaptım yedim çayla 1 dilim kek yemiştim çikolatalı demin ölçtüm şekerimi 98 çıktı acıktım die bnde şuanda meyve yiyorum.
İlk aşerdiğim haşhaşlı ekmek olmuştu :) tee afyondan getirtmişlerdi haşhaşını :) annem ayrı yaptı kayınvalidem ayrı :)him bilemedim tarifle : )
neyse o zaman, insallah bulursun canim
kargoyla gonderilmezmi
yazarken kahverengi ve mavi deyince aklima sadece hashas geldi : ))
var hashasim ama
Maşallah ben bir günde yesem bunları komalık olurum sanırım kiloda almamış sindir değilmi canım :)
İlk aşerdiğim haşhaşlı ekmek olmuştu :) tee afyondan getirtmişlerdi haşhaşını :) annem ayrı yaptı kayınvalidem ayrı :)
Şu sırnaşıklık ve libido fazlalığı bi bana uğramıyo heralde.ama canım diyorlar ki ilişki yaşansa da eşlerin içeri boşalmaması lazımmış. Biri anlatmıştı ne kadr doğrudur uydurmadır bilemem ama doğum yaptırırken bir hemşire çocuk çıkınca bakmış çıkarken beyaz bişilerde getiriyor rahimin içinde spermler birikmiş hep hemşire doğuran kadına dalga geçer gibi bacım madem bu kadr yaptınız nie içeri boşlattın eşini demiş gülmüşbana pek mantıklı gelmiyor içerde birikmesi ama yinede aklımda yer etmişti o anlatılanlar.
Benim almanyada teyzem var onun gelini söylemişti banada son aylarda dr.u özellikle riski fln olmadığı için eşinle ilişkiye gir rahim açılır demiş o bana söylemişti bu yazın geldiklerinde. bende başından beri istek gitmişti şu son 1 haftaya kdr hatta vicdan azabı çekiyordum eşime zulm oluyor die ama 1 haftadır bişiler oldu bana öle tatlı matlı da yemiyorum ama bir garibim yani sırnaşmyn ben sırnaşıyorum kocaya![]()
Afyon ve ıspartada ki gibi hiç bi yerde yok bence. Ordan gelenin lezzeti bi başka.Afyonlu olarak hashasi hic eksil etmem buzlugumdan ha deyince bulunmuyor batmanda hele ezilmemis hali bile cok nadir bulunuyo :)
Ben emzik tutmamışım hiç annem çok uğraşmış ama emzikte biberonda almamışım hiç. Ama ağız tiryakisi olarak sakız tiryakisiyim diyebiliim. Ağzım boş kalmaz pek. Ya yemek ya sakız.Oyle degil de şöyle biliyorum ben emme gudusu doyurulmazsa ya da bagimliliga donusurse ileride agizla ilgili bagimliliklar olabliyormus sigara gibi. Belli bi surecte emzigin faydasini savunan tibbi gorusler de cok.tabi 24 saat emziki yasam seklinde degil ya da oral dönem denen ilk iki yasi gecince hala emmek de değil.
Aynen oyle dostum :)Afyon ve ıspartada ki gibi hiç bi yerde yok bence. Ordan gelenin lezzeti bi başka.
oy anam ocak annelerini okudum da yine doğuranlar olmuş. ben daha 6 hafta daha çalışcam.
bu ayın 15 inde iyi bir alışverişe çıkayım. bu defa kararım kesin alayım ne lazımsa
Şu sırnaşıklık ve libido fazlalığı bi bana uğramıyo heralde.