2015 Şubat Anneleri

Gecmis olsun.annem olmasa biterdim ben ya kadin hic kaldirmiyo.bez alicam ama iste kararsiz kaldim ya erken dogarsa diye premature bezimi alsam yeni doganmi karar veremedim
bezide dogdugunda gider babasi alir canim
sen markasini vs karar ver yaz bi kagide gitsin alsin
insallah bekler 2015 i gorseniz super olurdu
ama dogarsada sakin uzulme, sutun gitmesin
benim eltim 33 haftalikken dogum yapmisti yuksek tansiyondan ldilar, kizi simdi 7 yasinda ama bi boy pos var maasalalh, anasi kadar var nerdeyse : )

Gecmis olsun.annem olmasa biterdim ben ya kadin hic kaldirmiyo.bez alicam ama iste kararsiz kaldim ya erken dogarsa diye premature bezimi alsam yeni doganmi karar veremedim

Allah güç veriyor, bende yalnız idare ediyorum. 2-5 kilo olan bezlerden almayı düşünüyorum bende.

bezide dogdugunda gider babasi alir canim
sen markasini vs karar ver yaz bi kagide gitsin alsin
insallah bekler 2015 i gorseniz super olurdu
ama dogarsada sakin uzulme, sutun gitmesin
benim eltim 33 haftalikken dogum yapmisti yuksek tansiyondan ldilar, kizi simdi 7 yasinda ama bi boy pos var maasalalh, anasi kadar var nerdeyse : )
Ya valla iki kiloyu tamamlasa rahatliycam bizim suan derdimiz dogdugunda kuveze girmemesi

Cnm biz bu hafta denedik ise yaradi 400 gr aldi. Kasar peyniri cok yedim. Her aksam muzla kiviyi dograyip balla karistirip yedirdi annem. Sabahda kahvaltidan snra iki tane muz kesinlikle yedim.oglenleri corba ictim ama yaninda yarim ekmek yedim ve en onemlisi uyurken annem gece 3 gibi kaldirip balli sut icirdi.bir haftada 400 gr aldirdik
Oy maşallah canım :nazar: inşallah tersi olur zamanını bekler erken falan olmaz

Amin ins tek derdimiz dursun biraz daha bu haftada 400 aldirsak haftayada 400 aldirsak riski atlatcaz
Inşallah inşallah, Rabbim yüzünüze baksın çok zor hemen hemen hergün bende erken doğumdan korkuyorum anlamadım niye böyleyim :( şu an kaç kilo ?

Bende nişandan yeni geldim. Nur2808 Nur2808 neler aldın kız eminönünden:) bakamıyorum geçmişe:KK43: NBB den çamaşır alabildinmi? Aklım sende kaldı. Tavsiye edeceğin yerler varmı? Bende pazartesi gitcm inşaAllah.

Canım dün senin dediğin yere giderken havuzlu hanın oradan tarif ettiler yolu önce oraya girelim dedim eşime önceden akşamüstü kapanıyorken bir bakınmıştım şimdi detaylı gezmek istemiştim birde oradan geçen gittiğimizde indirimli tek beden yada tek kalan renklerde çok indirim yapan bir çamaşırcı vardı oraya bakalım dedim önünden geçiyoruz madem. Oraya girdik cuma vakti olunca eşim camiye gitti ben orada baya çamaşırcı varmış gezdim fiyat aldım model baktım eşim geldi snra havuzlu hanın en alt kaındaki çamaşıcıdan aldım canım artışın bir geceliğini aldım pembe bir güzel güpürlü bişi bedenleri 3 tane kalmış diye indirimliydi üstünede yine indirime girmiş tek renk kalan tek beden kalan sabahlık aldım oda pembe takım gibi uydular birbirine : ) snra kız oradaki çamaşır gösterdi bana kndide emziriyormuş kullandığı bir markanın kaplı sütyenini gösterdi fiyatıda 17 tl idi uygun geldi bana hem süngeri sert değil açıp emzirmek için kıvrılması kolay hemde meme uçlarını göstermez yani penyeden iyi, yumuşaktı. evde de bir tane penye sütyen vardı bir tanede bunu aldım kullanırsam raht edersem emzirirken ozmn yine alırım die 1 sütyen aldım bir de bana hem hamileyken hem emzirirken kullanacağım atlet gösterdi 2 adet atlet aldım aynı sütyenle markası. atlette 14.5 tl idi. Gecelik ile sabahlığın ikisini 95 tl aldım gecelik 50 tl sabahlık 45 tl. Emzirme örtüsü de aldım oradan.

Süs işini de oradan hallettik çok yüzsüzlüğüm tuttu arabalı şeker konulan süsleri öle boş hallerine tanesi 1.75 e veriyorlardı içine kendileri 2 badem şekeri koyarak ise 2 kusur tl dediler bende çok geldi dedim şekeri az dedim baya pazarlık yaptım 4 badem şekeri tül kesesi ve bebek arabalı tel süsü tanesi 1.75 tl fiyata aldım canım 108 adet aldık 12 li olarak paketlerde olduğu için seriyi bozmadık bunlar 189 tl tuttu üstüne de şekeri koymak için olan sepet araba tepsi gibi şeyler var ya bir tane çitli bişi vardı 20 tlye eşim çok beğendi bunu da alalım dedim düz 200 tl verelim adamı ona da ikna ettim 200 tl ye getirdik hepsini. Dedim ayağımız alışsın bakın ilk bebeğimiz daha 2. si var ve belki 3. olur :KK48:Şekerleri keseyi süsü verdiler evde kendimiz keseye şeker koyup snrada tel arabaya koycaz. Ama üstüne etiketini nasıl yapmam lazım bnde senden fikir isticektim eşin matbaacıya acaba kaç paraya yapılır bu etiket işi fiyat isticektim sizden.

Eklentiler

• ş1.webp
    ş1.webp
    20,2 KB · Görüntüleme: 92
gecmis olsn canim aman. Ben de yolda tlfndan forum okucan diye muz kabuguna bastim son anda dengemi sagladim korktum ya

Gecmis olsunn

cok dusuk senin de B12. Ignesi de mi kasindirir ki. Ben bu sabah verdim iki saat olmadan cikti sonuc oyle bekletme fln yok. Iyi birsey degil bu eksiklikler. Tabi snin ilk hamilelik vucudun idare eder bir skilde. Benim onceki hamilelik sonra emzime donemi sonra yine hamilelik oldu o yuzden ihmal etmiyorum daha uzun bir emzirme donemi daha var cunku
Kız hafız bacı şu forumu bir oku başımızda bir sakarlık var pirelideve pirelideve

Yok sancim olmuyo kasilma var bende.suanda 1500 gr ama korkma valla korkdukca zaten stresden kasilma oluo oda acilmaya sebeb oluo
Allah Allah çok çok geçmiş olsun, inşallah erken falan olmaz ya, yat bol bol dinlen ne güzel annende yanındaymış Hoppa inşallah yediklerin Paşa'ya şifa olur bol bol kilo alır, sende öyle dua ederek ye.

Bu arada zorunlu yemek yemek varya son zamanlarda beni boğuyor, mecbur hissediyor ya insan kendini :KK48: kuzular hayırlısı ile zamanında gelsin :nazar: :anneadayı:

Ben uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?
Bende o ineğin ilk sütünden yapılan yiyecek varya ondan istedim.
Amcamlar köye gittiler çevre köylerede haber verecekler doğum yapan inek varsa bulacaklar.
İşin garip tarafı nasıl bir şeyse ineklerin belli bir yavrulama zananları oluyormuş o da şimdi değilmiş.

hashasin memleketi neresi kiz mattika
alisik olmayan kaiskladimi uyyakaliyormus : ))
bizim bunye alisik tabi : )
Afyon. Usak da olur : )
Kabugundan uyunr. Icinden kimse uyumaz efsane o

kizlar ben bi isim buldum bugun, çocuklari olanla rbilir trt çocuk yarisma var ya, ilk okul çocuklari na bilgisi yarismadsi, orda duydum bi çocugun ismi olarak

emirhan ..

esime hemen telde dedim az once sabredemdim, bayildim isme valla
guzelmis dedi sadece

sizce nasil ?
ilk oglumun adi da emre bu arada ( ahmet emre)
sen birlesik halini sevmissin ama cocuk ergenlige girdiginde bitisik isim sevmiyor ayirmak istiyor

kizlar ben bi isim buldum bugun, çocuklari olanla rbilir trt çocuk yarisma var ya, ilk okul çocuklari na bilgisi yarismadsi, orda duydum bi çocugun ismi olarak

emirhan ..

esime hemen telde dedim az once sabredemdim, bayildim isme valla
guzelmis dedi sadece

sizce nasil ?
ilk oglumun adi da emre bu arada ( ahmet emre)
Canım benim kuzenimin adıda emirhan ben kuzenimin adı diye koymadım yoksa cidden bnde beğeniyorum bu ismi bnce ahmet emreylede uyumlu olur sevmekle haklısın bu ismi enerjisi güzel : ) Eşinlede gelsin yüzyüze konuşursnz sevmese sevmedim derdi herhalde

Ya valla iki kiloyu tamamlasa rahatliycam bizim suan derdimiz dogdugunda kuveze girmemesi
Canım 2 kiloyu geçmiş olsa doğsa kuveze koyulmuyor mu 2 kilo altınımı kuveze koyuyorlar. ?
Dr. um banada 6 hafta snraya doğabilir hazırlıklı ol dedi ama bnm sancı açılma vs ile ilgili değil hiç nst girmedim yılbaşında gitcem ozmn nst sokcakmış. Bizimde bebişin kilo boyu dışında organ gelişimide 2 hafta ilerde dedi bu bebek gelişimli gözüküyor dedi o yüzden doğarsa ocakta hazırlıklı ol dedi. Benimde kasıklarımda ağrı oluyor bazen dizime kadar iniyor ağrı. Bugünde sol kasığıma ağrı giriyordu 1 dk arayla gelip giden bir batma ve ağrı artıyordu o esnada sol yanıma yattım uzandım öle uyumuşum uyandığımda o ağrı batma geçmişti. Bebişim de dr. un incelemesinden çıkardığım kadarıyla dönmüş önceden yukardaydı başı. Senin dediğin gibi bnde kasıklarımda olduğunu hissediyorum. Kasıklarım ağırlaştı ve bazen alttan batma oluyor banada. Kasılma dediğin nasıl bir his senin canım?

Allah Allah çok çok geçmiş olsun, inşallah erken falan olmaz ya, yat bol bol dinlen ne güzel annende yanındaymış Hoppa inşallah yediklerin Paşa'ya şifa olur bol bol kilo alır, sende öyle dua ederek ye.

Bu arada zorunlu yemek yemek varya son zamanlarda beni boğuyor, mecbur hissediyor ya insan kendini :KK48: kuzular hayırlısı ile zamanında gelsin :nazar: :anneadayı:
Ben normalde zorla hayatta yemem o yuzden 20 kilo aldm hamilelikte ama smdi yemek gelince zorlaniorum ama 1500 gramlik cücük aklima gelio mecbur yiyorum

Allah Allah ben sırf bu yüzden bir gece hastanede yattım, ve ayağa kalkmak yasaklandı. Bu doktorlar niye hep ayrı konuşuyor.
Bayağı oldu doktora gideli, alttan muayane etti hani söylemedim ilk başta bişey varsa Söyler diye, söylemedi ben hemen anlattım ultrasyon çubuğunu soktu biraz normal dedi. Epeydir var bende sizinkide öylemi bilmiyorum bebek oynadıkça çıkacakmış gibi ciğerlerim sızlıyor :(

Canım benim kuzenimin adıda emirhan ben kuzenimin adı diye koymadım yoksa cidden bnde beğeniyorum bu ismi bnce ahmet emreylede uyumlu olur sevmekle haklısın bu ismi enerjisi güzel : ) Eşinlede gelsin yüzyüze konuşursnz sevmese sevmedim derdi herhalde

Canım 2 kiloyu geçmiş olsa doğsa kuveze koyulmuyor mu 2 kilo altınımı kuveze koyuyorlar. ?
Dr. um banada 6 hafta snraya doğabilir hazırlıklı ol dedi ama bnm sancı açılma vs ile ilgili değil hiç nst girmedim yılbaşında gitcem ozmn nst sokcakmış. Bizimde bebişin kilo boyu dışında organ gelişimide 2 hafta ilerde dedi bu bebek gelişimli gözüküyor dedi o yüzden doğarsa ocakta hazırlıklı ol dedi. Benimde kasıklarımda ağrı oluyor bazen dizime kadar iniyor ağrı. Bugünde sol kasığıma ağrı giriyordu 1 dk arayla gelip giden bir batma ve ağrı artıyordu o esnada sol yanıma yattım uzandım öle uyumuşum uyandığımda o ağrı batma geçmişti. Bebişim de dr. un incelemesinden çıkardığım kadarıyla dönmüş önceden yukardaydı başı. Senin dediğin gibi bnde kasıklarımda olduğunu hissediyorum. Kasıklarım ağırlaştı ve bazen alttan batma oluyor banada. Kasılma dediğin nasıl bir his senin canım?
Ya aslinda kiloyla alakasi yok cigerleri gelismis kendi kendine nefes alabiliosa ve emme refleksi gelistiyse kuveze girmiyo.ama ne kdr kilo alirsa o kdr iyi tabi.kasilmalar duzenliyse doktora soyle benimde ilk doktora dedigimde kasilmalar 3 dkda bir oluyodu.kasilma aslinda bebek boyle bir yere toplanip oraya sisiriyosa ve tas gibi oluyosa kasilmadir.ve kasilmalar varsa sayin gunde 7 veya 8 kere olmasi normal.bebegin gelisimi ondeyse ocak ortasinda doğmasında bi sakincasi yok

Back
X