2015 Şubat Anneleri

Canım benim kuzenimin adıda emirhan ben kuzenimin adı diye koymadım yoksa cidden bnde beğeniyorum bu ismi bnce ahmet emreylede uyumlu olur sevmekle haklısın bu ismi enerjisi güzel : ) Eşinlede gelsin yüzyüze konuşursnz sevmese sevmedim derdi herhalde
saol canim
bilmiyorum neden isim çok içime sindi, cinsiyeti ogrenigimden beri ilk defa bi isime bu kadar sicak bakiyorum
etrafimdada yok hiç bu iisim sulelede falan hatirlamiyorum

hımm bnde keseye zımbalamalı olsun die düşünmüştüm benim burada öle bir yer bulur muyum bilmiyorum dijitalcı dediğin kırtasiye gibi büyük yerler mi oluyor? Biraz kağıdı kalın olsun istiyorum birde " Hoşgeldin" yazıp isimi yazmayı düşünüyorum ve küçük bir fiğür gibi bişi eklemek istiyorum. Bu tarz kağıt işleriniden anlamam ben tasarımnı yapabilirim phshop kullanmayı biliyorum ama kağıt tarzı basım çıktı işinden anlamıyorum
Anladım canım. HOŞGELDİN İSİM yazıp yanına ufak bir nazar boncuğu kondurabilirsin. Eğer benim gibi nazar boncuğu istememe takıntın varsa uğur böceğide olabilir. Erkekler bu dijital işlerinde daha bilgililer. Eşin mutlaka biliyordur. Ama büyük kırtasiyelerde yapar. Cevizlibağ dada var dijitalciler. Kartvizit kalınlığında kağıtlara basıyorlar.

Ha bu arada bir de supriz idrar yolu enfeksiyonum ciktı hic belirti vermeden yine ilac verdi ona da kanım da hala düşük 10 mu neydi. Bu ay iki kilo almisim toplmda 7.5_8 gibi bişey etti galiba. Bebisim de 1750 gr olmus boyu da 42 cm sanırım. Ters durusta hala dönmemis pıtırcık insallah döner zamanı var. Raporu da gelecek cumartesi icin ileri tarihli hazirladi erken verdi ama normal zamaninda 32de isleme grmis olcak en azından o is halloldu bugün haftaya bidaha gitmeme gerek kamayacak en azından. Böyle iste...

Raporunu Alman iyi olmuş canım.

Kız hafız bacı şu forumu bir oku başımızda bir sakarlık var pirelideve pirelideve
Ben hepinize okur üflerim burdan canlarım ablalarım. Her gün 3 ihlas 1 fatihayıeksik etmeyelim. Rabbim bizleri korusun. Bu çarşamba günü gücümüz yeterse azıcık da olsa sadaka verelim. Safer ayının son çarşambası çünkü. Çoğu eski kavimlerin helak edildiği gündür safer ayının son çarşambası. Devletimiz karışık depremler olcak diyolar. Rabbim maddi manevi korusun bizi felaketlerden.

Gecmisolsun ķızın hastaligi ateslenmeden atlatir insallah. Bebisine de masallah... bugun bitti say yarin guzel bir gun gecirirsin

Saolasin canim malesef atesi de var biraz uyumuyor da dalip dalıp uyanıyor:(

Maşallah iyiymiş kilosu. O idrar yolu enfeksiyonuna bende çok korkuyorum ama doktorum nedense benim zorumla yedi ayda tahlil yaptı onda da bol su iç dedi.
Herkes ısrarla erken doğuma neden olur derken dr neden önemsemiyor anlamadım

Bu ay guzel buyumus masallah enfeksiyon benim gebelikte alti mi oldu ne habire oluyor mubarek bazen sancılı bazen gizli saklı. Her dr farkli yaklasim tarzinda demek ki aslında ayda bir tahlile bakıyor iste sen hatirlat yaptır bari. Bu arada basiniz saolsun canim:(

cok yogun dr.dan hoslanmiyorum bu yuzden. beklemeye hazirlikli gidiyoruz dert degl de cocukla beklenmiyor iste.
KizIna da gecmis olsun cok
Benim kanim da dusuk. Bakalim idare edicez bisekilde.
Idrar enfeksiyonu tahlilde mi cikti kulturde mi. Bana tahlil yapti sorun cikmadi ama bayadir kultur yapmiyor

kasintin var diye ilac vermiyordur hapini ben de icemiyorum ama ignesi dokunmuyor hem de degeri cabuk yukseltiyor

Ben de hoslanmiyorum da alternatif yok iste el mahkum. Idrar tahlilinde cıktı canım kultur istemedi 20 civarı lökosit cıkmis bir de bisey daha dedi unuttum monurol şase verdi tek kullanımlik

hadiya
e benim kizin ismi birlesikk
simdilik memnun halinden ama buyyun ce ne isterse onu kullanmazmi
arkadaslarina emir deyin derlerse emir derler : ) demezlermi :D
arkadaslari der de ogretmenleri demez. Resmi ortamlarda olmaz yani. Ama begendiysniz guzel isim koy gitsin. Isim biz de bulamadik. Kolay bulunmuyor

Ben hepinize okur üflerim burdan canlarım ablalarım. Her gün 3 ihlas 1 fatihayıeksik etmeyelim. Rabbim bizleri korusun. Bu çarşamba günü gücümüz yeterse azıcık da olsa sadaka verelim. Safer ayının son çarşambası çünkü. Çoğu eski kavimlerin helak edildiği gündür safer ayının son çarşambası. Devletimiz karışık depremler olcak diyolar. Rabbim maddi manevi korusun bizi felaketlerden.
safer ayi ugursuz vs. Inanisi yanlis diye biliyorum.
Bol bol.dua edelim. Bize yeter

Evet canım ondanda korkuyorum erken doğumdan bakalım artık kullanıcaz heralde artık

Kullan ilaclarıni ihmal etme canım

Bebegim biraz daha kilo alsa rahatliycam ama napsak az az aliyo

Alır annesi sen kafanda rahat ol yeter ki toparlar guclenir vaktini bile bekler kuzucuk

maşallah bebişine,evde turp varsa büyük bebişede turpu oyup,içine bal koysan,o baya etkili ...
bende bugün senin anlattığına benzer durumla karşılaştım saatlerce doktoru bekledikten sonra jet hızıyla anlatıp geçiyor,artık az kaldı hayırlısıyla güzel güzel geçsin doğumlarımız inşallah,sağlıklı bebişlerimiz olsun :)

Canim bir haftadir veriyorum balli turptan zaten.hergün ihlamur iciyor keciboynuzu pekmezi veriyorum biseyler yapmamza ragmen boyle ilerledi meret:(

Bnm sonu gelmiyor anladım , hastayım dicem bundan sonra.

Sen kendine acımazsan kimse acımıyo kuzum

amin rabbim esirgesin insallah cümlemizi

Saolasin canim malesef atesi de var biraz uyumuyor da dalip dalıp uyanıyor:KK43:

Bu ay guzel buyumus masallah enfeksiyon benim gebelikte alti mi oldu ne habire oluyor mubarek bazen sancılı bazen gizli saklı. Her dr farkli yaklasim tarzinda demek ki aslında ayda bir tahlile bakıyor iste sen hatirlat yaptır bari. Bu arada basiniz saolsun canim:KK43:

Ben de hoslanmiyorum da alternatif yok iste el mahkum. Idrar tahlilinde cıktı canım kultur istemedi 20 civarı lökosit cıkmis bir de bisey daha dedi unuttum monurol şase verdi tek kullanımlik
Anladim canim bunye meselesi sanirim. Hamilelikte kaslar gevsediginden kabiz olunurmus. Idrar enfeksiyonu da ayni sebepten. Kimi kabiz olmaz kimi digerini olmaz. Az kaldi saglikla kavusuruz ins. bebeklerimize.
Siz isim buldunuz mu
Ya biz dusunmeyi de biraktik.
Bebek sekeri yaptircam yazi kismina baris abi oldu yazicam. Kizin adi yok.
Bilge istiyorum ama gormcemin kizinin adi

Cnm biz bu hafta denedik ise yaradi 400 gr aldi. Kasar peyniri cok yedim. Her aksam muzla kiviyi dograyip balla karistirip yedirdi annem. Sabahda kahvaltidan snra iki tane muz kesinlikle yedim.oglenleri corba ictim ama yaninda yarim ekmek yedim ve en onemlisi uyurken annem gece 3 gibi kaldirip balli sut icirdi.bir haftada 400 gr aldirdik
Maşallah :) ne gğzel böle devam etsin inş

@
Kullan ilaclarıni ihmal etme canım

Alır annesi sen kafanda rahat ol yeter ki toparlar guclenir vaktini bile bekler kuzucuk

Canim bir haftadir veriyorum balli turptan zaten.hergün ihlamur iciyor keciboynuzu pekmezi veriyorum biseyler yapmamza ragmen boyle ilerledi meret:KK43:

Sen kendine acımazsan kimse acımıyo kuzum

amin rabbim esirgesin insallah cümlemizi
cook haklısın

Ben uzun zamandır ineğin bebişi olduğu zaman emzirdiği bir süt olur onu arıyordum. O da oldukça yoğun bir kıvamda oluyor. Süt reçeli ona benziyor mu? Onun niyetine yapsam mı ki?

Kolosturum sutu. Neden ariyosun onu canim? Ya o sut yavrunun ilk agiz sutu ve yavru icin elzem. Satmasinlar o sutu yaa satiyolarmi:( bizden de gelecek o sut ilk bebegi rmzirirken seffaf biseymis. Hatta sut gelmiyo saniyomusuz ilk ama kolostrum geliyormus.

Ay demin cok komik.bisey oldu kız uykuda ağlamaya başladı durmuyor ama korkmus gibi. Ne babası ne ben sakinlestiremedik. Gözleri de acamiyor bogazinin acısindan ağlıyor herhalde dedim aldım kucagima yatakta dizime oturttum gözler hala kapalı o arada pırtları salladı pespese meger gaz sancısı yapmış oh rahatladı cocuk derken o ne bizimki uykuda fazla rahatlamis halde kücük tuvaletini de salmasın mı gaz diye benim dizime. Saka gibi bebekken yapmadigi naneyi koca dana uyku sersemine yaptı gül gül öldük esimle tatlı cadım niye guldugumuze de ayitamadi hasta ve uykulu haliyle :)

Anladim canim bunye meselesi sanirim. Hamilelikte kaslar gevsediginden kabiz olunurmus. Idrar enfeksiyonu da ayni sebepten. Kimi kabiz olmaz kimi digerini olmaz. Az kaldi saglikla kavusuruz ins. bebeklerimize.
Siz isim buldunuz mu
Ya biz dusunmeyi de biraktik.
Bebek sekeri yaptircam yazi kismina baris abi oldu yazicam. Kizin adi yok.
Bilge istiyorum ama gormcemin kizinin adi

ben ikisini bir oluyorum onu farkettim yani kabızlik oldugu doneme rastliyor hep idrar yolu enfeksiyonu entresandir bir alakasi var mi bilmiyorum da. Kizin adini ablamiz koymustu coktan. Ecem koyucaz nasipse yanina babamiz bir isim daha istiyor büyük kuzum da iki isimli bakalim top onlarda bu defa karsmiyom:)

Kizlar ya benim 2 aksamdir hafif kasintilarim baslamis bulunmakta yine kasimaktan heryerimi kizarttim dua edin lutfen cogalmasin:KK61:

Kolosturum sutu. Neden ariyosun onu canim? Ya o sut yavrunun ilk agiz sutu ve yavru icin elzem. Satmasinlar o sutu yaa satiyolarmi:KK43: bizden de gelecek o sut ilk bebegi rmzirirken seffaf biseymis. Hatta sut gelmiyo saniyomusuz ilk ama kolostrum geliyormus.
Buzagi da iciyor elbette. Ozaman normal sutu de icmememiz lazim. Ineklerin sut verimi ile insanlarin ki cok farkli : )

Back
X