Cnm benim hep onami gidiosun ama ben cok rahatsiz oluorum o hastaneden igrenc biryer bencedogumlari hep ordami yaptirior
Hayır onu muayenehanesine gitmiştim dedim ya ikinci göz muayenesî içîn . Kendisi perinatolog. Hastanesine hiç gitmedim.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cnm benim hep onami gidiosun ama ben cok rahatsiz oluorum o hastaneden igrenc biryer bencedogumlari hep ordami yaptirior
Hadi gozunaydin. Iyi yaptin bence. amaodev vs ile de ugrasma. Hastaneye yatirdi dr de telefondan gerekirse. Bazi insanlar hakediyor boyle yalanlari
hangi sehirdesin. 15 haftalik bir arkadas var nobet icin bile rapor vermemis dr.u. Ah rapor almasi kolay bir sehirde olaydim
canım senin o çirkef yüzünden insan daha erken bile alırdı raporu sen yine iyi dayandın öpüp başına koysun.....
Şimdi sonuç ne ? Adet sancısıyla doğum sancısı benziyormu ? Ben anlamadım. Benim adet sancılarım aşırı ağır geçiyordu 2 gün aşırı sancı 2 gün biraz daha hafif geçiriyordum. Son zamanlarda bayılmıştım bi kaç defa ağrıdan. Doğum sancısı bayıltacak bi ağrı değilse bana kolay gelebilir belki . Alışık olduğm ağrılar olur.
nasıl bir mantık bu yaaa doğursan loğusalığını gel burada geçir diyecekler neredeyse....
Canım benim 2 gecedir şükür bişi yok kaşıntı fln gitti yine kaşıntılar sanırım. inşAllah seninde bişi çıkmaz ilaç vs. ile geçiştirebilirsin.Bende yarin doktora gidiyorum kasintilara daha fazla.dayanamadim 3 gunde pes ettim aradim doktoru gel bakalim dedi insallah onemli bisey cikmazda hapla ilacla falan durur su kasinti
Bende rüyamda ne zmn doğursam nie karnım inmedi diyorum yoksa ikiz mi diyorum bilinçaltına nasılda yerleştiyse ikiz olayıBende rüyamda gördüm bebek doğmuş ve karnım.dümdüz.
Canım aman dikkat et kendine geçmiş olsun.Arkadaşlar iyiyim merak etmeyin hepiniz saolun resmen yalnız hissetmedim iyi ki varsınız , herkese sağlıklı gğzel bir gun diliyorm
Istanbulda olup izne ayrılan anneler toplaşıp görüşsek mi?ne dersiniz?:)
Çocuk için,kendim için işte.. Diyarbakırin en pahalı hastanesi Memorial.. Geçen bir gece yattım 350 tl verdim,kardeşinin yanında dünyanın lafını etti hastanede.. Devlet hastanesinde de iyileşiliyomuş,o parayı ona verseymişim.. Aklını parayla bozmuş adam.. Evin aidat ve tüm faturaları,mutfak masrafının %90 ı benim üzerimde.. Bebekle ilgili tüm masraflarda bende.. Ve ben kredi de ödüyorum.. Kendinin ne borcu ne masrafı var,gözü paramda.. Kartımı da vermedim,yediremedi.. Sanki o okutmuş,sıkıntımı o çekmiş yıllarca.. Vs vs bir sürü saçma sapan şey işte..
eti nın frigosu var buzdolabında satılıyor. tavsiye ederım. ama sen sımdı bulamazsın onu. kaşar işine döner.Canım çikolatalı gofret istedi yicem bitane şeker falan düşünmeden.
gerçekten çok uygunmuş cnm güle güle giy :)Ben cok uyguna ve cok cici pijama aldim.20 tl senfoni marka ihrac fazlasi bu kez beni memnun etti![]()
ben kağıdı görmedim cnm eşim çalıştığı hastaneden aldı ve iş yerime faxladı ben hastaneye bile gitmedim o yüzdendoğum izin kağıdını nasıl verdiler ? bana sgk nın ekran çıtısını verdiler seninki de öylemi?
Canım çikolatalı gofret istedi yicem bitane şeker falan düşünmeden.
Çocuk için,kendim için işte.. Diyarbakırin en pahalı hastanesi Memorial.. Geçen bir gece yattım 350 tl verdim,kardeşinin yanında dünyanın lafını etti hastanede.. Devlet hastanesinde de iyileşiliyomuş,o parayı ona verseymişim.. Aklını parayla bozmuş adam.. Evin aidat ve tüm faturaları,mutfak masrafının %90 ı benim üzerimde.. Bebekle ilgili tüm masraflarda bende.. Ve ben kredi de ödüyorum.. Kendinin ne borcu ne masrafı var,gözü paramda.. Kartımı da vermedim,yediremedi.. Sanki o okutmuş,sıkıntımı o çekmiş yıllarca.. Vs vs bir sürü saçma sapan şey işte..
Canım çikolatalı gofret istedi yicem bitane şeker falan düşünmeden.
sen taktın ikize nedense gerçekten.Canım benim 2 gecedir şükür bişi yok kaşıntı fln gitti yine kaşıntılar sanırım. inşAllah seninde bişi çıkmaz ilaç vs. ile geçiştirebilirsin.
Bende rüyamda ne zmn doğursam nie karnım inmedi diyorum yoksa ikiz mi diyorum bilinçaltına nasılda yerleştiyse ikiz olayı
Canım aman dikkat et kendine geçmiş olsun.
cidden ağır kaldırmayalım ağır iş yapmayalım. Ben aklına koyanı hemen yapan biri olarak vallahi dün gece oturduğum yerde ütü yaptım son olarak cibinlik tülünü ayakta ütüledim sadece hemen belim ağrıdı artık ağırlaştık cidden ya bana çevremdekiler diyor hiç ağır davranmıyorsun hop oturup hop kalkıyorsun ama dikkat etmemiz lazım son aylarımız bizim dikkatsizliklerimizden ötürü erken gelse bebekler üzülürüz o yüzden yatcaz ayakları uzatcaz işlerimi bölerek azar azar yapalım inşAllah.
Canım kaç kere bu konu açıldı ama bu şubat topiği anneleri yanaşmıyorlar buluşmaya güvenmiyoruz sanırım görüşecek kadar birbirimize bnde çok isterdim her biriyle kendi adıma görüşmüş olmayı ama bu topikte böyle bir etkinlik olacağına olan inancım yok artık
Canım cidden gelip senin kocanı boğazlayasaım geliyor buradan okudukça yaptıklarını ne para göz biriymiş yav. Sana tavsiyem belki bana uzaktn kolay geliyor ama çocuk bile olsa bu adamı asla ömür boyu çekmeyi düşünme bu düzelmez bacım çocuk bile olsa. Seninle seni sadece para gelir kaynağı olarak gördüğü için mi evlendi die geçiyor içimden. Allahım bol sabır versin sana dayanma gücü versin.
eti nın frigosu var buzdolabında satılıyor. tavsiye ederım. ama sen sımdı bulamazsın onu. kaşar işine döner.
doğada yaşıyorsunuz siz.
pirelideve bayilacak kadar agrin oluyorsa sen tereyagindan kil çeker gibi dogurursun kiz , bende aynisiydi valla adet sancisinin ama çokk siddetlisi, iste o sidddetli nin kivami biraz kiisye gore degisir, simdi bana çok sidddetli gelen senin gibi alisiik olana hiç biseymis gibi glebilir
gerçekten mi kayu lösemi hastası. aaa ilk senden duydum.
çok duygulandım kız gözlerım doldu valla.
bu kadar kendini kasma canım ye bişi olmaz bizler şekeri aşırı yüksek çıkmış kişiler değiliz vallahi ben diyete dikkat etmeyi bıraktım şekeri kafadan silmiş gibi davranıyorum ve canımın şeker tatlı şeyler isteme eğilimi azaldı. İlk şeker çıktı vs. olduğu zmnlarda deli gibi şeker tatlı istiyordum şuan o durum yok yasak bana cazip gelmişti bu gün bnde bayram çikolatamızdan vardı 2 tane onlardan yedim çayın yanında tat versin die. Çok kısıtlamakta iyi değil bence.
Dün gecede nohut yapmıştım yanına pirinç yaptım neredeyse 3 aydır yemiyordum pirinç pilavını değişiklik olsun bulgurdan bıktık die ondan yedim mecbur canım istedi pişirirken koktu burnuma 2-2.5 saat geçmişti aklıma geldi bi şeker ölçeyim pirinç yedim dedim ya ölçtüm şekerim 101 çıktı gayet iyi bir değer.
daha önce söylemişmiydim bilmiorum, beylikdüzünde hello baby var, başka yerde de şubeleri var gerçi, orda bir kat neredeyse tamamen ana kucağı/portbebe/bebekarabası. istediğini ordan alabilirsin gözünle görerek.kızanlar şimdi yüklediğim resimde soldaki port bebe mi her neyse. ondan ıstıyorum ama araba ıstemıyorum.
bu ayak kısmı kapalı olsun ıstıyorum. bu model kraftın ama o parça ayrı satılmıyormuş.
ayrı bu model bılenınız var mı?