2015 Şubat Anneleri

Benim 6 şubat ama bebek iki hafta ilerde 6 şubatı beklemeyiz değil mi sezeryanda.
Senin dr mu müsait değil yoksa bebek çok dursun diye mı yapıyor
Bebek dursun diye yapiyo seni normalde sezeryan olursa 26 si gibi alirlar heralde 10 gun onceden

:) ozelligi oyleymis ne biliim uyurken gece emzigi rahat buluyormusuz oyle dediler. gerekli mi ben de bilmiyorum. Bu 2li emzikler kapakli oluyir demi. Sanki sen de 2li avent almustin.
Kapaklı evet ama ben emzik kutusuda aldım. Listede ne varsa alıyoru.
Listeye araba lastiği koysalar bu ne demiycem. Bilin sıfır

Genelde öyleler. Bir de en rahat memuriyet onlarınki. Karışanı yok sorgulayanı yok. O yüzden pek böyle işlere girmiyorlar. Benim bölümüm sadece bu üniversitede var diye başka üniversitelere geçmek istemedim. Ama bu bölümün de büyüyeceği yok bu hoca öğrenci yetiştirmiyor asistanı da yok. Beni asistan gibi kullanmaya çalışıyor işte. Ben de bir hoca olabilsem öğrenci yetiştirip o bölümü büyütmek istiyorum o da bir türlü olamadı hayırlısı bakalım.
Ayy o cadalozla kimse çalışmak istemiyodur da o yüzden asistanı yoktur onun :KK12:
Peki canım belki anlattın ben kaçırdım ama sen madem dönem sonuna kadar işleri yapacaktın neden izne ayrıldın, derslerde bitmişken ekstra yorulmaz maaşını almaya devam ederdin?

Ben ayrıntıyı seviyorum öğreniyoruz da Pirelideve hassasım demiş ya onun altında senin yazdıklarını okuyunca öyle dedim canım. Öğrenelim tabii bizi neyin beklediğini bilelim.
Başkasından duyduğu bişey olduğu için okumadım canım. Abartabiliyorlar çünkü hiç doğum yapmayana anlatırken. Ama burda
Kız bu ne heryer kan.
Hani sen doğum hikayelerini okumak istemiyordun. Ben bunu hayatta izleyemem
ama çok panik bağırış çağırış yok. Sancıyı çok iyi karşılamış. Öğretici geldi bana.

Ben ayrıntıyı seviyorum öğreniyoruz da Pirelideve hassasım demiş ya onun altında senin yazdıklarını okuyunca öyle dedim canım. Öğrenelim tabii bizi neyin beklediğini bilelim.
Başkasından duyduğu bişey olduğu için okumadım canım. Abartabiliyorlar çünkü hiç doğum yapmayana anlatırken. Ama burda
Benden başka herkes izlemiş valla.
Yok canım kalsın ben izlemiyim
Ben Şu arabada doğum yapanı izlediğimde bile garip olmuştum.
kolay yapmıştı ama o arabadaki kadında. Çığlık bağırış panik olmadıkça bana garip gelmiyo. Motive oluyorum. Kötü doğumdan kastım yırtılma mesela vakumla bebeğin çekilmesi gbi, bunlar beni çok ürkütüyo

canım gönlün kırılmasın isterim ama kayınvaliden de söylese annen de söylese kınanacak şeyler :KK43: bence sen ve eşinle artık bir aile olduğunuzu kavrayıp aileleri ve söylediklerini evinizin dışında bırakmalısınız bazen ailemi savunucam diye küçük aileni kırabilirsin. hata hatadır...
Eşim asla ailesinin yanlışlarını görmezki. Söyleyinceben suçlu olurum onun için kendi ailemin hatalarını gizlemeye çalışıyorum bende. Kırılıp küsebilirdim aslında ama yalnız kalmakta istemiyorum :( küsmek fayda etmiyo annem anlamaz kendini haklı bulur bi şekilde.

39 haftalık mı alacaklar. O sırada normal doğarsa ne olacak peki.
Görümcemin ilk çocuğu sezeryan ikincisinin son ayındakontrole gitti doktor yola girmiş bu sen neyi bekliyorsun demiş hemen almışlar ameliyata. Kontrole gitti bebekle çıktı.

Ben uzanmışmım iki dakika uyuyakalmışım.
Gece çok dönüyorum uykum dağılıyor. Sabahda hiç kalkmak istemiyorum. Bıraksalar akşama kadar yatakta uyumadan yatarım.
Beklediğim.zamanda yokki diyeyimki 37 de yatarım. Keşke bu arada bayram seyran tatili olsa. Yılbaşı tatili var sadece.

Benim yalancı sancım oluyo galiba anlayamıyorum pek ama. Karnım bi anda çok acı veriyo bana kımıldayamıyorum 2 dk.sonra geçiyo her gün en az 1 defa oluyo bu son 1 haftadır. yalancı sancımı bu ? Bide son günlerde çok zor nefes alıyorum artık. Sizde böylemisiniz ? Son bişey daha gece sağdan sola dönerken belimi kaldıramıyorum ya dönüyorum hiç totoyu kaldıramadan yada oturup öyle dönüyorum. Belim karnımı taşıyamıyo galiba. Sizlerde buda varmı ?

Sonunda geldim, bebeğim iyi hamd olsun. 2.080 kilocuk olmuş :) nst de çok sancım çıkmadı, ama ağrılarım var doktora söyledim normal olduğunu söyledi, 35. haftaya kadar ilaçlara devam sonra ne zaman gelmek istiyorsa gelsin dedi doktor.
Masallah bebisine buyumus... iyi olmana sevindim artik hsmileligin en zor donemindeyiz....

Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk

Ben uzanmışmım iki dakika uyuyakalmışım.
Gece çok dönüyorum uykum dağılıyor. Sabahda hiç kalkmak istemiyorum. Bıraksalar akşama kadar yatakta uyumadan yatarım.
Beklediğim.zamanda yokki diyeyimki 37 de yatarım. Keşke bu arada bayram seyran tatili olsa. Yılbaşı tatili var sadece.
Erken kalkman gerekiyor mu, hani kendi işin ya şöyle 10a kadar yataktan çıkmasan?

Benim yalancı sancım oluyo galiba anlayamıyorum pek ama. Karnım bi anda çok acı veriyo bana kımıldayamıyorum 2 dk.sonra geçiyo her gün en az 1 defa oluyo bu son 1 haftadır. yalancı sancımı bu ? Bide son günlerde çok zor nefes alıyorum artık. Sizde böylemisiniz ? Son bişey daha gece sağdan sola dönerken belimi kaldıramıyorum ya dönüyorum hiç totoyu kaldıramadan yada oturup öyle dönüyorum. Belim karnımı taşıyamıyo galiba. Sizlerde buda varmı ?
Birebir aynıları var canım, normal galiba :KK35:

Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk
Maşallah Sübhânallah tosuncuk olmuş senin pipili ne zamana geldi şimdi doğum hepimiz merak ettik seni beşiğin resmini koydum hatta sormuştun diye

C
Maşallah Sübhânallah tosuncuk olmuş senin pipili ne zamana geldi şimdi doğum hepimiz merak ettik seni beşiğin resmini koydum hatta sormuştun diye
canım netımız de sorun var 2 gündür o yüzden gıremıyorum esın eve gelınce onun telınden giriyorum ama telefonla da takıp cok zor oluyor net gelsın bakarım resmede ınsaallah dogum Ocak ortası na denk gelıyor

Merak ettik kız seni, bizi ihmal ettin bugün olmaz ki:p
Neyse ki güzel haberlerle gelmişsin. Maşallahı var bebişinin :nazar: Döner inş ya daha vakit var.
Uff bende gitseydim kontrole özledim kızımı :110:

C

canım netımız de sorun var 2 gündür o yüzden gıremıyorum esın eve gelınce onun telınden giriyorum ama telefonla da takıp cok zor oluyor net gelsın bakarım resmede ınsaallah dogum Ocak ortası na denk gelıyor
Anladım anım gözün Aydın sağlıkla gelsin inşallah bebecik

oyy maşallah nasıl da büyümüş tüm gün yoktun merak ettik :)

Amin canim.insallah. sen hangi sehirdeydin boyle kolaylik saglayacak dr bulsam sehirdisi demem giderim de:KK66: @mattika konyada bir prof para karsiligi veriyor heyet demisti o hala ayni sistem devam ediyorsa giderim konya monya demem etik degil belki ama insani buna mecbur kiliyolar benm bebegmi birakcak kimsem yok annem de gelemez babam rahatsiz diye bilmiyorum nsl olacak
Gelin canım Ayvalığa doktorumuz size de yardımcı olur herhalde. Bu heyet raporu özel hastanelerden alınmıyor mu? Alınmazsa da doktorlarınız devlette çalışan bi doktordan almanız için size yardımcı olmaz mi ki?

Back
X