- 18 Mart 2011
- 4.329
- 2.889
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayvalıktayım canım. Benim doktor da hamile kaldığın an nöbetten düşebilirsin artık yönetmelik değişti gibi bişey söylemişti. Gerçi ben bilmiyordum 24 e kadar tuttum nöbet. Neden bu kadar zorlaştırırlar bu gibi şeyleri anlamıyorum ki.. Nihayetinde keyfi şeyler değil bunlar.hangi sehirdesin. 15 haftalik bir arkadas var nobet icin bile rapor vermemis dr.u. Ah rapor almasi kolay bir sehirde olaydim
Aslında o pis değişiyor, kimi bebek kanlar içinde kimide temiz doğuyormuş kimi susuz doğum yapıyor kimisinden kanamayla beraberHanımlar bebekler doğduklarında oladar pis olmuyorlarki. Benim kızım doğduğunda tanıdık hemşire vardı kızımı kısacık videoya çekmiş:) inanmazsınız ama ben daha geçenlerde gördüm ve çok duygulandım:) kuzum gözlerini açmaya çalışıyo, cildi biraz pis, hafif kan fln var. Ama bi suya tutup veya bezle silip getiriyorlar. Kıyafetleri falanda kirlenmiyo yani:)
Hmm demek öyle kanama da olabiliyormuş. Geçmiş olsun tekrar canım. Ne olur dinlen bol bol. Misafirlere de sinir oluyorum gelmesinler artık. Hem çalışıyorsun gem misafir ağırlıyorsun![]()
Umarım herşey gönlüne göre olur.bilmiyorum valla o gün geldiğinde gorucem anlayışlı mi olur yoksa farklı mı davranır
Sağlıkla bebeğimi doğurmak ilk duam. 2. ise insani değerlere sahip saygılı düzgün bi çocuk yetiştirebilmek. Yeni nesili yakınen gözlemlediğim için en büyük korkum çocuğumu düzgün yetiştirememekBence saygısız küstah ve aptallar ordusu olarak yeni nesil geliyor. Sen ben bir iki çocuk yapıyoruz bu orduyu seri üretime geçirenler en az beş tane yapıyor.
koruyuculuk hissi hep "sıcak tutayım" olarak kendini dışarı vuruyor bu aralar :) sanki üşücek dmi öyle geliyor insanacanım beylikdüzü ve Diyarbakır bize aynı uzaklıkta sayılır.
benım istedıgım basıt bir şey sadece ayağı kapalı olsun istiyorum.
civilde bir çok model var ama sadece o kraftın arabasının parçası olanın ayak kısmı kapalı.
iyiyim canım ama aklıma geldikçe kötü oluyorum. keşke görmeseydim hiç ama oldu bir kere,karnımdakini de düşünmek zorunda olduğumdan ağlama krizim geçti eşimde kızdı başka bir yerde olsa ticaret için alınan tavşanlar 5 yıl yaşar mı dedi sen ona en güzel şekilde baktın yapacak bir şey yok dedi. öyle ama acısı biraz sürecek malesefeşim evde olduğundan bilgisayardan giremiyorum telde zor oluyor.
Bnmki tamamen saflık, çevremde bakıyorum ciddi ciddi insan azmış , bir daha ayak basabilecekler mi ? Inan kararlılığıma ben bile şaşkınım suanHmm demek öyle kanama da olabiliyormuş. Geçmiş olsun tekrar canım. Ne olur dinlen bol bol. Misafirlere de sinir oluyorum gelmesinler artık. Hem çalışıyorsun gem misafir ağırlıyorsun![]()
Kesinlikle cok doğru yapıyorsun , boşvermezsek cesaret edemezlernasıl katlanıyorsun o kadına ya ben senin yerinde olsam üstlerimi geçtim çoktan bimer'e şikayet etmiştim. Geçen tahlil yaptırmak için izin istedim vermediler rapor aldım sağlık ocağından aradan zaman geçiyor o raporun parasını maaşımdan keseceklerini söylüyorlar yeak yaa bende onu size yedirecek göz var mı hemen sizi sgk'ya şikayet ederim dedim....bunların gözlerini korkutmadan olmuyo canım....
Hey maşallah benle dalga geçiyordunuz seninki 3 kg olmuş.nerdeyse. Laa maşallah kuzucana benimki yanında minnacık kalkmış.Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk
İstesem yatarım ama rahat edemiyorum.sanıyorum.her iş kalacakErken kalkman gerekiyor mu, hani kendi işin ya şöyle 10a kadar yataktan çıkmasan?
Birebir aynıları var canım, normal galiba![]()
Zor nefes alma bende de var cnm , taşıyamama durumu da var , normal ağırlaştın diolarBenim yalancı sancım oluyo galiba anlayamıyorum pek ama. Karnım bi anda çok acı veriyo bana kımıldayamıyorum 2 dk.sonra geçiyo her gün en az 1 defa oluyo bu son 1 haftadır. yalancı sancımı bu ? Bide son günlerde çok zor nefes alıyorum artık. Sizde böylemisiniz ? Son bişey daha gece sağdan sola dönerken belimi kaldıramıyorum ya dönüyorum hiç totoyu kaldıramadan yada oturup öyle dönüyorum. Belim karnımı taşıyamıyo galiba. Sizlerde buda varmı ?
Dr sımdı doğsa sıkıntısı olmaz ne yedın de bu kadar büyüdü bu cocuk dedı valla bende bu kadarını beklemıyodum kılosuna sevınemedım bıle dönmemıs olması Dr U dırek normal dogum fıkrınden uzaklaştırdı bır ihtimal döner artık dedı bende yok daha zamanı var mutlaka döner dedım ama canımda sıkılmadı degılHey maşallah benle dalga geçiyordunuz seninki 3 kg olmuş.nerdeyse. Laa maşallah kuzucana benimki yanında minnacık kalkmış.
Hayırlısı olsun.
Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk
eskiler kuşak bağlarmış annem patiska kumaş almıştım bağladım karnımı iyice dedi bni doğurduktn snra sadece 3 kilo kalmış annemde. Snra kardeşime hamile kalmış ondada bağlamış ama bndeki kadar çok bağlayamamış. 3 kiloda kardeşimden snra kalmış ama bnm annemde sadece göbek var poposu hiç yoktur önden göbüşü var hep der sn çocukta bağlayamadım çok bu göbek kaldı böle büyüdü de büyüdü der. Sezeryan olmazsa bnde düşünüyorum bağlamayı.
Ben internette araştırıyorum, sezeryandan sonra kullananlarda var.Dikişli yerlere zarar vermiyor demişler.
Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk
Harbi üşüyecek takıntılı oldumİçindeki
koruyuculuk hissi hep "sıcak tutayım" olarak kendini dışarı vuruyor bu aralar :) sanki üşücek dmi öyle geliyor insana
MaşallahDr sımdı doğsa sıkıntısı olmaz ne yedın de bu kadar büyüdü bu cocuk dedı valla bende bu kadarını beklemıyodum kılosuna sevınemedım bıle dönmemıs olması Dr U dırek normal dogum fıkrınden uzaklaştırdı bır ihtimal döner artık dedı bende yok daha zamanı var mutlaka döner dedım ama canımda sıkılmadı degıl