2015 Şubat Anneleri

Bısey sorucam sızın haftalarınız önde cıkınca niye doktor dogum tarihini öne cekiyor.onemli olan sat tarihi değilmi. eğer öyleyse ben 36,haftamda oluyorum. Ama bu seferde ocak başı gibi doğum olursa erken doğum olmuş ılmuyormu?

maaşallah yavruna
ne yedin ne içtin böyle iyi kilo almış
4 kilodan fazla olur birde normal doğurursan helal sana
Canım hep soyledıklerımden farklı bırsey yemedim hergün sabah hasarlı omlet yardım bazen patateslı omlet yedım anım acayıp pattes haslaması ıstıyor arada haslayıp yedım beyaz peynır cok yedım ayvasız gunüm gecmedı yoğurt hergün en az 1 kase Yada Sütlü yogurtlu çorbalardan cok yedım bürde baklıyat hergun nohut mercımek kuru fasulye gıbı tabı kuruyemiş bıde

Bısey sorucam sızın haftalarınız önde cıkınca niye doktor dogum tarihini öne cekiyor.onemli olan sat tarihi değilmi. eğer öyleyse ben 36,haftamda oluyorum. Ama bu seferde ocak başı gibi doğum olursa erken doğum olmuş ılmuyormu?
Hiç bir çocuk günü gününe doğmaz ki :) 36'dan sonra erken olmuyor diye biliyorum, benim doktorda bana ilerde yani önde tarih veriyor ama zannetmiyorum daha erken olur :)

Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk

Masallah pasaya... yoklugun belli oluyor merak ettik seni...

Maşallah :nazar: ne kadar şanslınız ya :KK48: ben hangi hafta kaç kilo aldı bilemeyeceğim yine doğumda kısmet olacak :KK48: ilki normal miydi? Döner ya 1 hafta kalada dönüyormuş.
Ilki normaldi 3300 gr doğmuştu 39+5 te bu daha 33. Haftada nerdeyse o kiloda Allah yardımcımız olsun

46.6 ile hamile kaldım şuan 57 yim çok şaşırdım şimdi tartıldım :KK57:
10 kiloyu geçmiş oldum çok şükür

Maasallah canım sana da bebisine de.ben de 50 kiloyla başladım 63 olmuşum.son zamanlar daha çok kilo alınıyor benim doğum için 1 ayim kaldığını düşünürsek ve 1 ayda da 5 kilo filan alsam demek ki üçüncü hamileliğini de 18 kiloyla filan tamamlicam.

Hiç bir çocuk günü gününe doğmaz ki :) 36'dan sonra erken olmuyor diye biliyorum, benim doktorda bana ilerde yani önde tarih veriyor ama zannetmiyorum daha erken olur :)
yok benim demek istediğim bebek haftasından önce cıkınca niye satın ileri alınıyor .zaten %5lik bir kısım tahmini doğum tarihinde doğarmış.ama ne bileyim ben simdi 34 .haftamdayım bebek iri haftası önde diyemi doğar yoksa satıma uygunmu doğar

Canım hep soyledıklerımden farklı bırsey yemedim hergün sabah hasarlı omlet yardım bazen patateslı omlet yedım anım acayıp pattes haslaması ıstıyor arada haslayıp yedım beyaz peynır cok yedım ayvasız gunüm gecmedı yoğurt hergün en az 1 kase Yada Sütlü yogurtlu çorbalardan cok yedım bürde baklıyat hergun nohut mercımek kuru fasulye gıbı tabı kuruyemiş bıde

demekki oğlan bütün besinleri almış gayette dengeli sağlıklı besleniyorsun

Benm bebek de makat geliş pozisyonu almış ya, doktorda bi Sevinç , bahanesi temiz direk hazır oldu ya :) nefret ettim kadından ya, katta bi tane "vicdanlı" hemşire buldum yapıştım ona, diğer bi tane vardı serumu ellicekti bırak onu dedım Gözlerimi actım da .
Serumdan korkuyorum zor taktırdım, mecbur olunca fobi fln kalmıyor tbi şımarıklığa luzum yok ben de farkındayım ama sanki zevk aldı aralarından biri , cok serum aldım istemiyorum sonuncusunu dedim doktora Soralım belki çıkarır beni dedim , o zmn ben arıyorum Tedaviyi kabul etmiyor diyorum dedi, sen bana mı sinir oldun yoksa huyun mu böle dedim şaşırdı , damar yolu çıkarken de acıcak dedi gitti :) hahaha resmen zevk aldı . Sonra doktor beni taburcu etti kanama durdu fln fln katta bi Sevinç :) kurtuldular şimdiden benden :)

Dün araba çarpıyordu bana Allah korudu.Hem de bana yeşil yanıyordu tam karşıya geçiyordum, pislik herifin teki vııın diye geçmez mi önümden, Ne geldiyse ağzıma saydım.Bir de arabayı durdurdu benim laf ettiğimi görünce.Hala el kol yapıyor , sonra karnımı gördü,bastı gitti ş.refsiz.Ben artık sokağa çıkmaya korkuyorum, insanlar yürürken bile çarpa çarpa yürüyorlar aklım çıkıyor,elim hep göbeğimde.

Biz bugün bir arabaya arkadan çarptık :( manyak herif kırmızıya yakalanmayım diye bastı son anda karar değiştirdi aniden durdu zor durduk biz de ama çarptık. Allahtan 2 arabada da bişey yok. yüreğim ağzıma geldi. dedim demekki kazalar böyle saniyelik oluyor Allah korusun ya :( çok maganda tip var burada trafiği çok kötü. ehliyetim var, bir cesaret edip kullanamıyorum bunların yüzünden.

iyiyim canım ama aklıma geldikçe kötü oluyorum. keşke görmeseydim hiç ama oldu bir kere,karnımdakini de düşünmek zorunda olduğumdan ağlama krizim geçti eşimde kızdı başka bir yerde olsa ticaret için alınan tavşanlar 5 yıl yaşar mı dedi sen ona en güzel şekilde baktın yapacak bir şey yok dedi. öyle ama acısı biraz sürecek malesef :KK43: eşim evde olduğundan bilgisayardan giremiyorum telde zor oluyor.
Başın saolsun canım:((

benim 24 şubat görülüyor ama ult. 3 gün önden cıkıyor kağıtta beklenen doğum tarihi sat a göre 24 şubat ult. göre 21 şubat diye yazıyor

Sen bide fazla kilo almadin dimi hep bebisi beslemissin masallah nazar degmesin....

Kızlar sormak istiyorum hep unutuyorum bebeğiniz yer değiştiriyor mu hiç? En son gittiğimde sol kasığıma yakın kafası Ayakları sağ kaburgama doğru, desteksiz yataktan kalkınca çok belli karnımda Şekli şemali :KK22: ha bide hıçkırık tutunca paşamı sol kasığımda pıt pıt atıyor :)

Back
X