2015 Şubat Anneleri

Kızlar sormak istiyorum hep unutuyorum bebeğiniz yer değiştiriyor mu hiç? En son gittiğimde sol kasığıma yakın kafası Ayakları sağ kaburgama doğru, desteksiz yataktan kalkınca çok belli karnımda Şekli şemali :KK22: ha bide hıçkırık tutunca paşamı sol kasığımda pıt pıt atıyor :)

Benimki biraz hantal nadir kasıklarımda oluyor.yeri hep sağ göğsümün altı hıçkırınca filan hep orda kafa :)

Sen bide fazla kilo almadin dimi hep bebisi beslemissin masallah nazar degmesin....
ben yol falanda yuruyemıyorum temızlık yaptıgım ve sohbette gittiğim zamanları saymazsak sıfır hareket yanı .. Ama hamdolsun suana kadar 5 kılo aldım 3 U bebek .. Annem enerji harcamayınca bence bebeğe dırekt yansıyor

Cok gecmiş olsun , ben de ne zamandır direksiyona geçmiyorum nolur nolmaz die
Biz bugün bir arabaya arkadan çarptık :KK43: manyak herif kırmızıya yakalanmayım diye bastı son anda karar değiştirdi aniden durdu zor durduk biz de ama çarptık. Allahtan 2 arabada da bişey yok. yüreğim ağzıma geldi. dedim demekki kazalar böyle saniyelik oluyor Allah korusun ya :KK43: çok maganda tip var burada trafiği çok kötü. ehliyetim var, bir cesaret edip kullanamıyorum bunların yüzünden.

Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk

29 da benimki de dönemmişti hala da sanki dönmedi , hayırlısıyla dönelerdi,

Dr sımdı doğsa sıkıntısı olmaz ne yedın de bu kadar büyüdü bu cocuk dedı valla bende bu kadarını beklemıyodum kılosuna sevınemedım bıle dönmemıs olması Dr U dırek normal dogum fıkrınden uzaklaştırdı bır ihtimal döner artık dedı bende yok daha zamanı var mutlaka döner dedım ama canımda sıkılmadı degıl

patates yedim deseydin, sen hep patates yedin sanki kız acaba ondan mı oldu kilosu, gerçi bu ölçümlerde hep yanılma payı var takmamak lazım

Ayy o cadalozla kimse çalışmak istemiyodur da o yüzden asistanı yoktur onun :KK12:
Peki canım belki anlattın ben kaçırdım ama sen madem dönem sonuna kadar işleri yapacaktın neden izne ayrıldın, derslerde bitmişken ekstra yorulmaz maaşını almaya devam ederdin?

Aynı şeyi düşündüm de bu hoca yaptıracak işler bulur dedi eşim. Kasık ağrısı olduğu zaman da saat yediye kadar okulda tutmuştu beni. O yüzden rapor al dedi. Hala iyi mi yaptım kötü mü diye düşünüyorum o konuda.

yok benim demek istediğim bebek haftasından önce cıkınca niye satın ileri alınıyor .zaten %5lik bir kısım tahmini doğum tarihinde doğarmış.ama ne bileyim ben simdi 34 .haftamdayım bebek iri haftası önde diyemi doğar yoksa satıma uygunmu doğar
Benim eltimde hamile bebeği küçük diyorlar normalde Mart'ın biri iken doktorlar onbeşi yazmışlar, bende ne zaman gittiysem 1'er gün arayla 1 hafta ileri yazdılar. Ben sana söyleyim Şubat bebekleri hep erken doğacak bakın görün :KK48:

Ilk oğlumda önde falan demediler ama demekki 2 hafta öndeymişki ben 15 gün kala doğurdum, hatta daha da erken gitsem erken doğurturlarmış :KK48:

Benm bebek de makat geliş pozisyonu almış ya, doktorda bi Sevinç , bahanesi temiz direk hazır oldu ya :) nefret ettim kadından ya, katta bi tane "vicdanlı" hemşire buldum yapıştım ona, diğer bi tane vardı serumu ellicekti bırak onu dedım Gözlerimi actım da .
Serumdan korkuyorum zor taktırdım, mecbur olunca fobi fln kalmıyor tbi şımarıklığa luzum yok ben de farkındayım ama sanki zevk aldı aralarından biri , cok serum aldım istemiyorum sonuncusunu dedim doktora Soralım belki çıkarır beni dedim , o zmn ben arıyorum Tedaviyi kabul etmiyor diyorum dedi, sen bana mı sinir oldun yoksa huyun mu böle dedim şaşırdı , damar yolu çıkarken de acıcak dedi gitti :) hahaha resmen zevk aldı . Sonra doktor beni taburcu etti kanama durdu fln fln katta bi Sevinç :) kurtuldular şimdiden benden :)

kabus gibi çökmüşsün üstlerine , ne dedikodu yapmışlardır : ))

Başkasından duyduğu bişey olduğu için okumadım canım. Abartabiliyorlar çünkü hiç doğum yapmayana anlatırken. Ama burda

kolay yapmıştı ama o arabadaki kadında. Çığlık bağırış panik olmadıkça bana garip gelmiyo. Motive oluyorum. Kötü doğumdan kastım yırtılma mesela vakumla bebeğin çekilmesi gbi, bunlar beni çok ürkütüyo

Bilmiyorum işte senin o yazıyı okuduktan sonra ayrıntılı yazmışsın dedim diye inzar da onu azarlıyorum sandı sanırım.

gidiiiimmm yatiiimm , yarın iş var , niye erkenden uyuyorum işte hep bundan : ))) herkeşe iyi geceler , mutlu kalın , gidin yatın fazla yazmayın : ))

Kızlar ıyı aksamlar bugun kontrole gıttık 33+ 0 da 2806 gr geldı benım pipili mu arada popo geliş duruyormuş dönmemıs henüz .. Dogum tarıhı 3 hafta öne geldı dedı Dr saka maka boyle kılo almaya devam ederse ve dönmezse dıye Dr da bende düşündük durduk

Iyi akşamlar canım bebişini görmüşsün gözün Aydın. Maşallah yaw. Daha hızlı kilo almaz herhalde.

dolabımız geldi kuruldu öyle mobilya kokusu yok hatta hiç koku yok
yinede sirkeli suyla silip birkaç gün havalandırayım diyorum
Güle güle kullanın. Benim 15 gün oldu hala komuyor. Bizim bebek yatmayacak ama yinede odaya hiç.girilmiyor. Cam açmadım.

İstesem yatarım ama rahat edemiyorum.sanıyorum.her iş kalacak
Kafa takıntılı. Tahta eksik diyorum.kimse inanmıyor.
Biz biraz işkolikiz.
Ben çok isterdim homeofis çalışabileceğim bi iş. Accık yeteneğim olsaydı grafiker olurdum. Ohh misss
Bence bugünlerin tadını çıkar , işler hallolur akşam fazladan 1 saat kalırsın olur biter ;)
Bu arada hangimizin tahtaları sağlam ki, bikemedim :KK45:

Aynı şeyi düşündüm de bu hoca yaptıracak işler bulur dedi eşim. Kasık ağrısı olduğu zaman da saat yediye kadar okulda tutmuştu beni. O yüzden rapor al dedi. Hala iyi mi yaptım kötü mü diye düşünüyorum o konuda.
Başka iş kabul etme bari :KK14:
Çok kötü sözler söylemek istiyorum o kadına da buraya yazmıym :KK23:

Biz bugün bir arabaya arkadan çarptık :KK43: manyak herif kırmızıya yakalanmayım diye bastı son anda karar değiştirdi aniden durdu zor durduk biz de ama çarptık. Allahtan 2 arabada da bişey yok. yüreğim ağzıma geldi. dedim demekki kazalar böyle saniyelik oluyor Allah korusun ya :KK43: çok maganda tip var burada trafiği çok kötü. ehliyetim var, bir cesaret edip kullanamıyorum bunların yüzünden.
Allah korumuş gerçekten, geçmişler olsun size de..Evet maalesef benim de var ehliyetim ama mümkün değil trafiğe çıkmak böyle insanlar varken.

Sağlıkla bebeğimi doğurmak ilk duam. 2. ise insani değerlere sahip saygılı düzgün bi çocuk yetiştirebilmek. Yeni nesili yakınen gözlemlediğim için en büyük korkum çocuğumu düzgün yetiştirememek:KK43:

Diğerlerinin mantar gibi çoğalması önlenmeli bence. Yoksa kötü örnek çok olucak.

Back
X