2015 Şubat Anneleri

Dr sımdı doğsa sıkıntısı olmaz ne yedın de bu kadar büyüdü bu cocuk dedı valla bende bu kadarını beklemıyodum kılosuna sevınemedım bıle dönmemıs olması Dr U dırek normal dogum fıkrınden uzaklaştırdı bır ihtimal döner artık dedı bende yok daha zamanı var mutlaka döner dedım ama canımda sıkılmadı degıl

maşallah maşallah kaç kilo doğacak bu bebiş merak içindeyim :D döner o sana güveniyoruz hepimiz :D

şuan o kadar üzgünüm ki ağlamadan duramıyorum. 5 senelik arkadaşım olan tavşanım ölmüş. annem gelmişti onun burada taksit ödemesi vardı evi filan süpürdü dedim anne sen çıkarken bende tavşana yemek vereyim o da birlikte çıkalım bende göreyim dedi birde çıktım ki her zaman bizim sesimizi duyunca merdiven başına gelen oğlum kaskatı olmuş yatıyordu. nasıl üzüldüm anlatamam yemekleri herşeyi vardı dün çıkmadım yanına kayınvalidem verdi diye. keşke çıksaydım kendimi suçluyorum çıkıp görmedim diye. annem götürdü ben hallederim sen görme daha fazla dedi ama nasıl üzüldüm anlatamam onun o halini görünce. bir gün elbet ölecekti ama ne bileyim sanki hiç ölmeyecekmiş geliyordu. bir daha hayvan alıp bakabileceğimi sanmıyorum,bu yüzden eşime ilk aldığında kızmıştım ama geri verdirmedim el kadardı çünkü.çok koydu ya :KK43::KK43:
Eslaacığım başın sağolsun canım.Ama şunu bil ki gerçekten de iyi ki seninle yaşamış sen büyütmüş ve ona güzel bir hayat sunmuşsun.Üzüntünü tahmin edebiliyorum,benim de muhabbet kuşlarım var , resmen arkadaşım onlar benim.Şu an bebikin daha önemli lütfen kendini üzme canım benim.

Eslaacığım başın sağolsun canım.Ama şunu bil ki gerçekten de iyi ki seninle yaşamış sen büyütmüş ve ona güzel bir hayat sunmuşsun.Üzüntünü tahmin edebiliyorum,benim de muhabbet kuşlarım var , resmen arkadaşım onlar benim.Şu an bebikin daha önemli lütfen kendini üzme canım benim.

sağol canım yok artık ağlamıyorum. o an gördüm fena oldum şimdi iyiyim. ne yapalım bu kadarmış ömrü

Ben de sarmistim ama çoğu kaynaktan okuduğum hiçbir faydası olan birşey olmadığı yönünde ama yine de tedbiri elden bırakmamak Sonucta kış aylarinda olcaz sarsak da sorun olmaz sanırım oglumda haziran sıcaklarında sarmistim :)

Kızlarrr iyiyim diye diye nazar mı ettim kendime:( yemek borum yanıyorrrrr.. Gerçi çok şükür yeni başladı. Çok öncesen başlayanlarda var. Takvimimde saçları çıkmaya başladı diyo ondanmı acaba.
Yıkadığım herşeyini ütüledim bebişimin:) yeni aldığım bikaçşey kaldı. Daha alırsam diye bekletiyorum onlarıda. Kayınvalidem aradı, geliyim kalıyım yapayım işini gücünü diye. Yok anne dedim yapıyorum yavaş yavaş. İş yapmaya değilde kalmaya çağırcam gelsin haftasonu:)

Kızlarrr iyiyim diye diye nazar mı ettim kendime:KK43: yemek borum yanıyorrrrr.. Gerçi çok şükür yeni başladı. Çok öncesen başlayanlarda var. Takvimimde saçları çıkmaya başladı diyo ondanmı acaba.
Yıkadığım herşeyini ütüledim bebişimin:) yeni aldığım bikaçşey kaldı. Daha alırsam diye bekletiyorum onlarıda. Kayınvalidem aradı, geliyim kalıyım yapayım işini gücünü diye. Yok anne dedim yapıyorum yavaş yavaş. İş yapmaya değilde kalmaya çağırcam gelsin haftasonu:)
Sizin kocalarınız tek erkek çocuk mu?
Ya valla böyle kıymetli gelinleri gördükçe kendimi Çok kötü hissediyorum.

Benim kv de sarma sarmış, katmer,pişi yapmış yollamış. Her zaman yemeğimi yollar. Alalh razı olsun ondan. İlk dogumumda da çocuguma annemden fazla baktı. Bebeğime gece baktı uyu dedi bana. acıkınca kaldırdı beni. Bir rahat ettim ki sormayın. Biliyorum ki ; kv beni hiç bi zaman zor durumda bırakmaz. Annemden farksızdır. Temizliğimi, yemeğimi, ütümü yaptı. Doğumumda beni yeri geldi giydirdi. Eşim tek çocuk değil bu arada.:KK19:

Benim kv de sarma sarmış, katmer,pişi yapmış yollamış. Her zaman yemeğimi yollar. Alalh razı olsun ondan. İlk dogumumda da çocuguma annemden fazla baktı. Bebeğime gece baktı uyu dedi bana. acıkınca kaldırdı beni. Bir rahat ettim ki sormayın. Biliyorum ki ; kv beni hiç bi zaman zor durumda bırakmaz. Annemden farksızdır. Temizliğimi, yemeğimi, ütümü yaptı. Doğumumda beni yeri geldi giydirdi. Eşim tek çocuk değil bu arada.:KK19:
Seninki daha süpermiş canım. O zaman yöreyle ilgili bir şey.

bir açayım dedim; bugün diş ağrısından muzdaribim kızlar :KK61:
bir ara iyiydim sofrayı hazırladım; yemeği yedik başladı yine, eşime dedim sofra senin mutfağı da topla ben yatıyorum; mis yapmış mutfağı :KK74:
uyusam sabah olsa da bir şey kalmasa keşke :KK43:

böyle kv öyle imreniyorum ki
elinden her iş gelen gelinine kızı gibi davranan çok şanslıısın
benimki ne iş bilir ne aş başkasından bekler acayip tembeldir

Benim kayınvalide bir tek selam yollar bana başka da bir şey yapıp yollamaz.Aman sizinkilere nazar değmesin normal olan zaten bir şeyler yapması , yanınızda olması.Çok dertliyim bu konuda /:

Sizin kocalarınız tek erkek çocuk mu?
Ya valla böyle kıymetli gelinleri gördükçe kendimi Çok kötü hissediyorum.
Yok canım 3 erkekler. Hatta 1 tane eltim var. Ama hep diyorum ben, Allah razıolsun kayınvalidemden. 4,5 yıl oldu daha bir kere tartışmamız olmamıştır maşaAllah. Hep gelinlerini tutar. Hatta gel bende kal değişiklik olur yada ben geleyim işini gücünü hafifleteyim artık son zamanların zorlanıyosundur dedi. Ben istemedim. İyiyim şimdi çok şükür dedim. Doğumdan sonra yaparsın dedim:)

Back
X