Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Günaydın kızlar dün aksamdan beri başımda bi ağırlık var sanki..tansiyonum mu yukseldi acaba diye düşündüm ama 9 a 7 o da yorgunluktan heralde diye düşünüyorum
sağol canım yok artık ağlamıyorum. o an gördüm fena oldum şimdi iyiyim. ne yapalım bu kadarmış ömrü
Bugun kimsecikler uyanmamisevimde son günüm yrn yine hastaneye yatacagim. Sanirim doguma kadarda yatirir. Daha cook var hic gitmek istemiorum hastane beni cok yoruyor
arada böyle izin alir kacarim ins evime
evinde olacaklara imreniorum suan aman dikkat edin en azindan evinizdesiniz... yaa gitmek istemiorummmmmm
Sanki hiç 2 ocak gelmicek gibi hissedıyorum ya vakit geçmiyor sanki..uyku bende hep var zaten 6:30 da uyanan insanın uykusu olmaz mi olur tabiGunaydin canim düşünce de sersemlik yapiyor ya geçmiş olsun benm de her zamanki gibi ck uykum var basim catliyor uykusuzluktan![]()
Sanki hiç 2 ocak gelmicek gibi hissedıyorum ya vakit geçmiyor sanki..uyku bende hep var zaten 6:30 da uyanan insanın uykusu olmaz mi olur tabi
2 ocakta izne çıkicam ya gelmek bilmedi o gün :) 2 ocaktan sonrası hızlı gecicek o kesin :) ufak ufak dogum haberleri de gelmeye başlar ocak ayı içinde Ayy çok heyecanlı :)Az kaldı canım şurada 46 gün nedir ki. hadi bunun 15 gününü çıkar 1 ay kaldı sayılır :) aralığı yarıladık bile daha dün aralık var önümüzde diyorduk ama bak zaman geçiveriyor.
uyku problemi bazen ben çok rahat uyuyorum ama bazen hiç uyuyamıyorum örnek bugün olduğu gibi. ama gece çok dönüyorum ve tuvalete kalkıyorum o yüzden çokta kaliteli uyuduğum söylenemez.
Sanki hiç 2 ocak gelmicek gibi hissedıyorum ya vakit geçmiyor sanki..uyku bende hep var zaten 6:30 da uyanan insanın uykusu olmaz mi olur tabi
2 ocakta izne çıkicam ya gelmek bilmedi o gün :) 2 ocaktan sonrası hızlı gecicek o kesin :) ufak ufak dogum haberleri de gelmeye başlar ocak ayı içinde Ayy çok heyecanlı :)
32 den sonra calismak işkence gibi ama yaaaaagelir gelir , bak sen benden 24 gün öndesin : ))
Günaydın kızlarrrrrr bol tepikler hepimize :) ya bana artık çok zor geliyor okula gelmek vallaLitchi canım psikolojik mi bilmiyorum ama değil galiba ya demek 32. Haftada rapor vermeleri tesadüf deil yani . Gerçekten bi süre sonra dinlenmek gerekiyr ben mesrla artık bel ve sırt ağrıları çekiyorum
Öyle deme ya daha c.tesi aldım çalışabilir izni. Evde oturup napcam canım sıkılır 2 ay diye kendimi motive ediyom32 den sonra calismak işkence gibi ama yaaaaa
Ay cok hoşsun :) bi de yolda Karslı bi amca görmüş cok sevimli gelmiş eve getirmiş fln :)
Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri