Ya ben bir de şeyi anlamıyorum bak bebişleriniz biraz büyüsün göreceksiniz mesela pikniklere yada yılbaşlarında bayramlarda filan toplaşılıyor millet çocuğu kucağından alır sen iş yapasın diye onu da hiç anlamam bana yardım etmek istiyorsan bebek benim kucağımda dursun da sen işleri yapıver bi zahmet hiç karşılaşmadım böyle biriyle sen benim bebeğime annelik yapamazsın ama bi çay servisini mesela diyim pekala yaparsın bari onu yap
Benim annem sağolsun bakar çocuklarıma ama sonrasında öyle bir laf ediyor ki bazen insanın ağrına gidiyor şurda birbirimize yakın oturuyoruz diye kv ve kp bile 3. bebeğe karıştılar sana 2 tane tam geliyor sen o şekilde onaylıyorsun diye 2 çocuk mu yapacağım yani?Yada bazıları diyor mesela "1taneyle yetinme yap bi tane daha" yani bunlar akıl verilerek olacak işler değil sen 1 tane istersin öteki belki 4-5 tane yapacak o tamamen karı-koca arasındaki bir konu bence ve diğerlerinin dahil olması kesinlikle mi kesinlikle hoşuma gitmiyor.Zaten diğerlerinin yapacağı tek şey doğan bebeğe maaşallah diyip sevmek olacak onu da yapmaya üşeniyorlarsa hiiiiiiiiç gelmesinler zerre kadar da umurumda olmaz ben kova burcuyum akraba talukat pek takmam kafama ama oldu mu da tam olsun isterim herkes üzerine düşeni yapacak zaten bu tür olaylarda insanları daha rahat tanıyorsunuz.Arkadaşlarınızı da komşularınızı da akrabalarınızı da.Ben çoğu zaman kendimi çok yalnız hissettim insanlar "yapabileceğimiz birşey var mı?" demeye korkar olmuşlar tabii herkes herkese söyleyecek değil ama söylemiyorsa da benim çevremde olmasınlar benim görüşüm böyle.
İmkanın varsa bence de iş için yardımcı tutup senin bebekle ilgilenmen daha iyi.Eşin de yardımcı olur sana büyük ihtimalle.Birkaç hafta içinde zaten insan alışıyor bebişinin huylarına,bir de uzun zaman uyuyor olacak o arada işlerini de yapabilirsin yapamadığın da kalsın sanki ne olacak yani

Bizim evin halini bi görseniz