2015 Şubat Anneleri

İlk kez duydum böle bisey benimde plasentam aşagi yerlesimli bu kanamalara yol açabilir normal digum yapmayi engeller ama bebegin yasayip yasamayacagini allah bilir bunla ilgisi olcagini ilk kez senden duydum..bu arada yine çocugun saglikli olup olmadigini az cok anlamak icin birsuru testler yapilio en önemlisi amniosentez zaten sende o riski gördüyse yaptırtmiştir diye düşünüyorum. .benim doktorumda riskli gebelik uzmani ama iilkkez bu kadar cahilce şeyler duydum kusura bakma.tarama testlerin iyiyse ayfintili ultrason falanda iyiyse gerisinin ne olacagini allah bilir herkez yani her hamilelik başlibasına risklidir zaten bence hemen o dojtoru degistirmwlisin bunlari sana o söylediyse..b
Ah cnm benim hacettepeye gittigimde titreme aliyor beni doktora gittigimde persisan oluorum baskadoktorda bulamiorum ozelden msj atmn mumkunmu hangi sehirde hangi doktora gidiosun

Başkasından duyduğu bişey olduğu için okumadım canım. Abartabiliyorlar çünkü hiç doğum yapmayana anlatırken. Ama burda

ama çok panik bağırış çağırış yok. Sancıyı çok iyi karşılamış. Öğretici geldi bana.

videoları ben de izledim. benim de gayet normal karşılanması gereken bi olay gibi yansıtmaları hoşuma gitti. izlerken biraz stres oldum yalan söyleyemem ama sonucunda kadın diyor ki "evet başardım. bunu yapabilmiş olmanın verdiği haz inanılmaz", hakkaten onu düşündükçe kendimi rahatlattım. normal doğumu yapabildikten sonra kendini çok güçlü hissediyorsun.

ama o kanlı video bana biraz kurgu gibi geldi. çok inandırıcı değildi. ondan etkilenmedim.

hadi geçmiş olsun canım annenin evinde misin ? misler gibi bakar artık sana annecigin :)
Annemdeyim :) cok cok saol . Bnm acımdan her sey iyi , ev de iki katlı üst katta da tv odası fln var eşimi cok sever annem babam ama nieyeyse dün bana dedi ki , ben her gün gelemeyebilirim. İşine burası 40 dakika daha yakın bizim evden hatta doktor dün hastanede üzülmemen lazım bişeye dedi onun da yanında . Ben duygusal olarak cok piştim bu hamilelikte .. Cok yazdım bianda , umarım sıkmadım seni

Günaydın kızlar dün aksamdan beri başımda bi ağırlık var sanki..tansiyonum mu yukseldi acaba diye düşündüm ama 9 a 7 o da yorgunluktan heralde diye düşünüyorum
Bnm de düşük, doktor soluna uzan dedi, olmadı bi serumla zımba gibi olursun kuzum sıkılma en son çare de olsa . Aç kalmamaya dikkat et

Evet sen rahatsın. Benim eşim hiç merak Etmez ben sürekli alıp ona gösteriyorum gülümsüyor öyle.
Belki belli edemiyordur duygularını.
Seninki en azından annesine soruyormuş.
Bana ara ara böyle geliyor duygu patlamaları birilerine sarıyorum.
Kv-koca-sonra bizim aileye gelecek sıra.

Yine de eşinbebişin odasını kağıt falan yaptı di mi? Dolap da aldınız. Benim eşim bir günde yaparız diyip oturuyordu geçen gün e- bebeğe ne zaman gidiyoruz dedi ;)

Kızlar bu ev temizliği işlerini ne zaman yapıcaz.ya da yaptırıcaz.
Ocağın 10 nundan sonra geç mi acaba?
Hoş evin temizliği pisliği önemli değilde bebek gelince tozlu eve gelmesin yavrucak.

Annemdeyim :) cok cok saol . Bnm acımdan her sey iyi , ev de iki katlı üst katta da tv odası fln var eşimi cok sever annem babam ama nieyeyse dün bana dedi ki , ben her gün gelemeyebilirim. İşine burası 40 dakika daha yakın bizim evden hatta doktor dün hastanede üzülmemen lazım bişeye dedi onun da yanında . Ben duygusal olarak cok piştim bu hamilelikte .. Cok yazdım bianda , umarım sıkmadım seni

Canım adamlar düşünemiyor bizim onlara ihtiyacımız olduğunu. O seni üzdüğünü bile düşünmemiştir böyle söyleyerek. Senin akalınca daha rahat olacağını sanıyor. Üzülme onların kafası bizimki gibi çalışmıyor.

Hoş evin temizliği pisliği önemli değilde bebek gelince tozlu eve gelmesin yavrucak.

Ben ocağın onundan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum ;) bence en fazla on beş günde bir temizlenmeli artık.

ocak ortası gibi halıları yollarım onlar gelene kadarda yavaştan heryeri elden geçiririmdiyorum

32. Hafta raporunun ilk gününde bile sanki bir rahatlık çöktü canım. Psikolojik olarak bir anda etkiledi gibi. Hoş çalışmayı istiyodum sonraya ekleyebilmek için ama sürekli gergin olucaktım şimdi dönem bitene kadar biraz işim var ama en azından rapor dayanağım var diye rahat hissettim sanırım. Bir de ben olaylardan çok etkilenen biriyim bir süre stresten uzak kalmak iyi olucak gibi. Sen de fiziksel olarak yoruluyorsun anladığım kadarıyla. Psikolojik olarak rahatsan mutluysan devam et canım. Sabahları ben de en geç 7de kalkıyorum bu pazar günü bile böyle. Erken kalkmak her zaman daha iyidir. Özellikle barsakların çalışması açısından çok iyi oluyor :KK66:
En iyisini yaptın sen valla canim hayırlısı olur inşallah senin için. .işyerinde fiziksel olarak yoruluyorum ama çok şükür ruhen bi sorunum yok :) bnm biyolojik saatim 8 de uyanmaya uygun :) 6:30 hiç bana göre değil

Yine de eşinbebişin odasını kağıt falan yaptı di mi? Dolap da aldınız. Benim eşim bir günde yaparız diyip oturuyordu geçen gün e- bebeğe ne zaman gidiyoruz dedi :KK66:
Şükür demiş seninkide. Belki hepsini bir arada almak daha iyidir.en azından listenize göre ne aldığınızı bilirsiniz.
Öyle tamir bakım işlerini sever bizimki.
Dolabı 4 hafta söyledim ancak aldık.
Anneannesi vefat ettiya bir haftadır gidelim akrabalarına başsağlığına diyorum gitmiyor. Bir aydır annesine küs ve annesi beni arayıp dertleniyor. Yalvarıyorum anneni ara, kötü evlat olma diye ama aramıyor.
Sanki ben ona arama diyormuşum gibi oluyor.konunun benle hiç alakası yok.
Kadın beni strese sokuyor. Geçen aramış beni, yavrum köpeklerin bile annesi var diye.
Ne demek istedi anlamadım.
İçimi döktüm.

Günaydın kızlar bugun hastane cantami hazırlıyorum başka isim yok detayli hazirliycam insallah o yuzden dinlenerek yapmam lazım ki bisey unutmamam gerek cok mutluyum cok heyecanlıyım ne ara 30 lu haftalara girdik bilmiyorum artik oglusumu iyice merak ediyorum icimde tepikler savuruyo nasıl bir tipi var kime benziyor surekli ruyalarima gitiyor esmer bi bebis bakalim gorcez yakinda :)

Gunaydinlarrr
Beende ocagin ilk haftasi baslamayi dusunuyoru temizlige zaten butun hazirliklar bitti bibtemizliik kaldi

Litchi Litchi canim ocak sonu cok grc degilmi onlari almak yikamak utulemek hastane cantasi yapmak sonra temizlik yerlestirmek flan derken baya xaman gecer ben hazirliksiz yakalanmaktan korktugum icin sen rahatsin ne guzel

Canım adamlar düşünemiyor bizim onlara ihtiyacımız olduğunu. O seni üzdüğünü bile düşünmemiştir böyle söyleyerek. Senin akalınca daha rahat olacağını sanıyor. Üzülme onların kafası bizimki gibi çalışmıyor.
Ona da ihtiyacım var yatağa bile uzanıp kalkamıyorm tek basıma , her seye de annem koşamaz ya, annemde de bel Fıtığı var yardımcı kadın ayarladı o da ole idare edecek derken Benm eşimin Sorumluluğu bi anda yokmuş gibi davranması , toplantı var ist a gidecem demeler :) cidden İnSAN tanıdım gebelikte :) cok saftım da ben

Şükür demiş seninkide. Belki hepsini bir arada almak daha iyidir.en azından listenize göre ne aldığınızı bilirsiniz.
Anneannesi vefat ettiya bir haftadır gidelim akrabalarına başsağlığına diyorum gitmiyor. Bir aydır annesine küs ve annesi beni arayıp dertleniyor. Yalvarıyorum anneni ara, kötü evlat olma diye ama aramıyor.
Kadın beni strese sokuyor. Geçen aramış beni, yavrum köpeklerin bile annesi var diye.
İçimi döktüm.
Kv mi dedi köpeklerin bile annesi var die Orayı anlamadım

İçimi döktüm.

oğlunu tanımıyormu bu kadın sanki sen aratmıyormuşsun gibi ne diye hamile halinle sana laf söylüyor
benim eşimde soğuktur aramaz sormaz belki kendince haklı olabilir
kv benim arattırmadıgımı düşünür
sen söyleyeceksinki arayacak soracak der sanki oğlunu bilmiyor tanımıyor

Back
X