2015 Şubat Anneleri

videoları ben de izledim. benim de gayet normal karşılanması gereken bi olay gibi yansıtmaları hoşuma gitti. izlerken biraz stres oldum yalan söyleyemem ama sonucunda kadın diyor ki "evet başardım. bunu yapabilmiş olmanın verdiği haz inanılmaz", hakkaten onu düşündükçe kendimi rahatlattım. normal doğumu yapabildikten sonra kendini çok güçlü hissediyorsun.

ama o kanlı video bana biraz kurgu gibi geldi. çok inandırıcı değildi. ondan etkilenmedim.
Kanlı video ne canım ? Görüntünün içinde aşırı kan görmedim ben. Kadın bebeğini kendi kucaklıyo çıkarken direk kıcağına alıyo ikiside nasıl huzurlu ama. Beni çok olumlu etkiledi bu video

Annemdeyim :) cok cok saol . Bnm acımdan her sey iyi , ev de iki katlı üst katta da tv odası fln var eşimi cok sever annem babam ama nieyeyse dün bana dedi ki , ben her gün gelemeyebilirim. İşine burası 40 dakika daha yakın bizim evden hatta doktor dün hastanede üzülmemen lazım bişeye dedi onun da yanında . Ben duygusal olarak cok piştim bu hamilelikte .. Cok yazdım bianda , umarım sıkmadım seni
erkekler başka yerde kalmayı sevmıyorlar, rahat edemiyorlar. bende hasta falan olduğumda yalnız da kalacak olsam kendı evıme gıdyorum.
bana faydası olacak olan gelsın evımde yardım etsın dıye düşünüyorum.

Ben ocağın onundan sonra alışveriş yapmayı düşünüyorum :KK66: bence en fazla on beş günde bir temizlenmeli artık.
senın kadın geliyor . evın genelde temızdır. benım bır kez geldı daha. bır de doğuma yakın gelececek. normal sılme süpürme ıslerını ben yapıyorum cts gunlerı. yıne de hıc temız gormedım evı.
cts gecesı kocam mısafır cagıtmıs. kardesımde ordaydı çarptı kahveyı halıya döktü. duvarlar falanda hep kahve oldu.
yıkanacaklar ama ben yine de sinir olurum en ufak pisliğe . yerde bır saç olsa deli eder benı.

Canım ıkınma anı geldiğinde çatala çıkarıyorlar mı orada da yoksa yataktayken mi doğum oluyor? Çok merak ediyorum bunu.
sanciyi yatakda çekiyorsun ama kenarlari çatalli,bacaklar çatal da beklenmiyor ,yatagin asagi kismini indirince ayaklari çatala koyyorsun oda 10 cm oldugunda oluyor

oğlunu tanımıyormu bu kadın sanki sen aratmıyormuşsun gibi ne diye hamile halinle sana laf söylüyor
benim eşimde soğuktur aramaz sormaz belki kendince haklı olabilir
kv benim arattırmadıgımı düşünür
sen söyleyeceksinki arayacak soracak der sanki oğlunu bilmiyor tanımıyor
kendı ıcınden gelmeyene başkası ne yapacak.
benım esımın aramamasının nedenı onların yaptığı haksızlıklar.
kendını yalnız ve kımsesız hıssedıyor . haklı aslında ama insan kendı anne babasını dusununce yıne de ne de olsa anne babası dıyosun.

Ona da ihtiyacım var yatağa bile uzanıp kalkamıyorm tek basıma , her seye de annem koşamaz ya, annemde de bel Fıtığı var yardımcı kadın ayarladı o da ole idare edecek derken Benm eşimin Sorumluluğu bi anda yokmuş gibi davranması , toplantı var ist a gidecem demeler :) cidden İnSAN tanıdım gebelikte :) cok saftım da ben
bende aynı fikirdeyim. o tanıma konusunda.
hepsini unuturuz doğumdan sonra.

Öyle deme ya daha c.tesi aldım çalışabilir izni. Evde oturup napcam canım sıkılır 2 ay diye kendimi motive ediyom :KK51:
Heralde evde olmak gibi bi hakkımız varken işe geldiğimiz için psikolojik olarak Daha zor geliyor çalışmak :) yani en azından bana öyle oldu :) sen yine de motive et kendini ne kdr yüksek motivasyonun olursa o kadar rahat geçer günlerin inşallah :)

Kv mi dedi köpeklerin bile annesi var die Orayı anlamadım
k. valıdem dedı .
bende anlamadım orası.
yani köpek yavruları annelerını tanıyorda benım oğlum aramıyor mu demek ıstedı acaba.
eşiminde hayatta en nefret ettıgı sey duygu sömürüsüdür.

En iyisini yaptın sen valla canim hayırlısı olur inşallah senin için. .işyerinde fiziksel olarak yoruluyorum ama çok şükür ruhen bi sorunum yok :) bnm biyolojik saatim 8 de uyanmaya uygun :) 6:30 hiç bana göre değil

Bir de kış ayı ya insan sabahları daga çok uyumak istiyor. Akşam mümkün olduğunca erken yatmaya çalış canım. Hatta gün içerisinde zaman bulabilirsen de uyu bari.

Evet sen rahatsın. Benim eşim hiç merak Etmez ben sürekli alıp ona gösteriyorum gülümsüyor öyle.
Belki belli edemiyordur duygularını.
Seninki en azından annesine soruyormuş.
Bana ara ara böyle geliyor duygu patlamaları birilerine sarıyorum.
Kv-koca-sonra bizim aileye gelecek sıra.
Belli etmiyodur canım benimlide hiç beli etmez. Ama bugün askerde şafak beklerken den daha heyecanlıyım bebeğin geleceği günü sayarken dedi. Ki eşim şırnak namaz dağında askerliğini yapmış ve nefretle bahseder hiç iyi anısı yoktur.

ben yine iki gündür aşırı duygusalım.
gece bir posta ağladım sabah da kendımı tuttum işe gelirlen yolda ağlayacaktım.
bir şey buluyorum mutlaka sebep olmasa da.
çok yorgunum ve halsizim. hep böyle kalacakmışım gıbı geliyor. ıkı adım yuruyorum nefes nefese kalıyorum.
acaba doğumdan sonra enerjim gerı gelecek mı?
ben bır zamanlar enerjiktim yaa.

erkekler başka yerde kalmayı sevmıyorlar, rahat edemiyorlar. bende hasta falan olduğumda yalnız da kalacak olsam kendı evıme gıdyorum.
bana faydası olacak olan gelsın evımde yardım etsın dıye düşünüyorum.
Durum artık onun rahat edememesinden Çıktığı için ben de bencilce buluyorum . Kaç zamandır iyi değildim ama kalmadım annemde , rahat edemez fln die, ama yine kendşme yapmışım

Şükür demiş seninkide. Belki hepsini bir arada almak daha iyidir.en azından listenize göre ne aldığınızı bilirsiniz.
Öyle tamir bakım işlerini sever bizimki.
Dolabı 4 hafta söyledim ancak aldık.
Anneannesi vefat ettiya bir haftadır gidelim akrabalarına başsağlığına diyorum gitmiyor. Bir aydır annesine küs ve annesi beni arayıp dertleniyor. Yalvarıyorum anneni ara, kötü evlat olma diye ama aramıyor.
Sanki ben ona arama diyormuşum gibi oluyor.konunun benle hiç alakası yok.
Kadın beni strese sokuyor. Geçen aramış beni, yavrum köpeklerin bile annesi var diye.
Ne demek istedi anlamadım.
İçimi döktüm.

Boşver onun ne demek istediğini. Bir kere o oğlunu tanıyordur sen arada kaldığını düşünme canım. Strese soktuğunu eşine söylesen. Sinir bir durum arada kalmak yaw Allah yardımcın olsun. Adamlar Inat oluyorlar işte ne desen yapmıyorlar. O da onların karakteri.

Belli etmiyodur canım benimlide hiç beli etmez. Ama bugün askerde şafak beklerken den daha heyecanlıyım bebeğin geleceği günü sayarken dedi. Ki eşim şırnak namaz dağında askerliğini yapmış ve nefretle bahseder hiç iyi anısı yoktur.
o da genç yaşta baba olacak. elbet sevınıyorlardır ama bellı etseler daha ıyı sankı.

Gunaydinlarrr
Beende ocagin ilk haftasi baslamayi dusunuyoru temizlige zaten butun hazirliklar bitti bibtemizliik kaldi

Litchi Litchi canim ocak sonu cok grc degilmi onlari almak yikamak utulemek hastane cantasi yapmak sonra temizlik yerlestirmek flan derken baya xaman gecer ben hazirliksiz yakalanmaktan korktugum icin sen rahatsin ne guzel

Ben bebiş sağlıkla gelsin inşallah diyorum canım. Rahatlık değil tam olarak. Korkuyorum yaw.

k. valıdem dedı .
bende anlamadım orası.
yani köpek yavruları annelerını tanıyorda benım oğlum aramıyor mu demek ıstedı acaba.
eşiminde hayatta en nefret ettıgı sey duygu sömürüsüdür.
Eşine duygu sömürüsü işlemeyince, sana sardı demk ki

Back
X