2015 Şubat Anneleri

Arkadaslar mrb yaa gecen hafta hacettepeye gittim riskli gebelik benimki mecbur hafif lekelenmem oldu plesanta rahime yakin benim maalesef doktor xirekt bebeginin 3/1olme ihtimalinin zaten biluosun dedi ben artik bu iskencryr katlanamiorum her gittigimde bir teshis koyuyo bi daha gittigimde ole bisi yok dio plesantasi rahme yakin olanlarin cocuklari engelli yada oluomu beni bitiruo bu universite hastaneleri
canım sana bi doktor adı bulmustum Ankaranın en ünlü perinatologlarindan biriymis not aldigim kagit arabada kalmis öğle arasi yazarım adını bi görüşürsun olmazsa

Ben bebiş sağlıkla gelsin inşallah diyorum canım. Rahatlık değil tam olarak. Korkuyorum yaw.
olur hepsi olur. bende daha ne bır seyı yıkadım ne de yerlestırdım. ee bugun almış olsaydım hepsını yıne aynı durumda olacaktım.
olmazsa da ne olursa o kadar olur. hoş bebek çıplak kalacak degıl.
kıyafetı bıle olmasa hastaneden gıydırıyorlar.
kuzenım oynamıyor dıye gıdınce hastaneye aldılar bebegı hastaneden gıyrdırdıler. çantası hazır degıldı. yıkanmamıştı.
sonra geldiler eve annesı hepsını yıkadı utuledı dolabına yerlestırdı.

iki hafta sonra bende aynı duygular içinde oliciiimm sanırım , çünkü çok sıkıldım , hayatımda hiç uzun süre evde durmadım hep çalıştım bi okula giderkenki yaz tatilleri liseden sonra o da olmadı : ((( iple .çekiyorum sen doğurmuş olursun ben 37 yi tamamladığımda : ))
Ayyy doğurmus olursun diyince çok heyecanlandım :)))))

Ona da ihtiyacım var yatağa bile uzanıp kalkamıyorm tek basıma , her seye de annem koşamaz ya, annemde de bel Fıtığı var yardımcı kadın ayarladı o da ole idare edecek derken Benm eşimin Sorumluluğu bi anda yokmuş gibi davranması , toplantı var ist a gidecem demeler :) cidden İnSAN tanıdım gebelikte :) cok saftım da ben

Gerçekten kaçıyorlar bizden. Bunu daha babalık bilinci oturmadı diye düşünüyorum. Ayrıca Bu onları tanımak değil bence. Sadece onların da ruh halinde biraz değişiklik oluyor olabilir ve sanki kendilerini şimdilik boşlukta hissediyorlar gibi düşünülebilir.

ben yine iki gündür aşırı duygusalım.
gece bir posta ağladım sabah da kendımı tuttum işe gelirlen yolda ağlayacaktım.
bir şey buluyorum mutlaka sebep olmasa da.
çok yorgunum ve halsizim. hep böyle kalacakmışım gıbı geliyor. ıkı adım yuruyorum nefes nefese kalıyorum.
acaba doğumdan sonra enerjim gerı gelecek mı?
ben bır zamanlar enerjiktim yaa.
Bende senin gbi hissediyorum. Yeni doğum yapan arkadaşıma sordum enerjin yerine geldi mi diye. Geldi enerjim yerine ama uykusuzluktan oluşan bi yorgunluğum oluyo dedi. Ağrılar sızılar olmazsa oda katlanılabilir bişey. Bide yavrular bi gülücük bi agucuk yapınca bütün enerji bize toplanır :)

Gunaydin kizlar. Aksam 10 dan sabah 8 e kadar uyudum ama yetmiyor. Ilk haftalarda cok uyunuyor ya yine oyle oldum. Tabi uykuda cok rahat degilim belki ondandir.
Icim daraliyor bu aralar. Depresif v uykulu oldum basa mi dondum ne

Dün itibariyle bebiş çantamıź hazır lakin kendi eşyalarımı ancak bavul alacak gibi. Siz naptınız

senın kadın geliyor . evın genelde temızdır. benım bır kez geldı daha. bır de doğuma yakın gelececek. normal sılme süpürme ıslerını ben yapıyorum cts gunlerı. yıne de hıc temız gormedım evı.
cts gecesı kocam mısafır cagıtmıs. kardesımde ordaydı çarptı kahveyı halıya döktü. duvarlar falanda hep kahve oldu.
yıkanacaklar ama ben yine de sinir olurum en ufak pisliğe . yerde bır saç olsa deli eder benı.

Kendin yapma artık işte. Genel temizlik yapsa bile sen artık bişey yapma . Onbeşte gelse çok mu pahalı oluyor? Ona göre belki anlaşılabilir .

Canım

çıktım , yarın kontrole gideceğim inş yatırmaz yine . Sen nasılsın
sevindim canim, insallah bi sorun olmaz , kanamanin sebebi neymis ki
geriyi okuyamadim valla yazdiysanda kusura abkma

bende iyyim sukur, dun dr a gittim ultrason yapmuyoalrda altdan muayende açilma falan yok dedi
size bakip gaza geldim yavas yavas çanta hazirliyorum,cumayi bekliyorum bide dort gozle çocuklarin okulu 15 gunlugune tatile girecek, her sabah uyanip okula gitmek zorunda olmuycam 15 gun boyunca : )

Bende senin gbi hissediyorum. Yeni doğum yapan arkadaşıma sordum enerjin yerine geldi mi diye. Geldi enerjim yerine ama uykusuzluktan oluşan bi yorgunluğum oluyo dedi. Ağrılar sızılar olmazsa oda katlanılabilir bişey. Bide yavrular bi gülücük bi agucuk yapınca bütün enerji bize toplanır :)
Bebegin uykusu duzene girene kadar uyuyamamaktan enerjisiz olunuyor. Ama hamilelikle kiyaslanmaz. Bir de bebegin o mis kokusu gozunun icine bakmasi en buyuk gucu veriyor

kizalr aranizda kapali olan varmi?
hastanede de mi oyle olucaz : )
ay saçma bi soru oldu ama ben napacagimi bilemedim

Gunaydin kizlar. Aksam 10 dan sabah 8 e kadar uyudum ama yetmiyor. Ilk haftalarda cok uyunuyor ya yine oyle oldum. Tabi uykuda cok rahat degilim belki ondandir.
Icim daraliyor bu aralar. Depresif v uykulu oldum basa mi dondum ne
uyku yetmiştir ama yorgunluk var ondan oyle hıssedıyorsundur.
ben hamılelıgın o uyku bastıran zamanlarında bıle hıc uyumadım.
sımdı o zamandan ıyı uyuyorum.
ya cidden bu 32.haftada ızne ayrılmanın bır kerametı varmış bugun anlamadım. kaşlarım bıle ağrıyor.
açtım son ses müzik kendıme geleyim dıye ama daha işlemedı ıcıme.

Back
X