- 17 Haziran 2014
- 343
- 190
- 53
Kızlar bende o siteden aldım bugün gelicek çok merak ediyorum nasıl gelicek acabaBaktim siteye bn3728 kodlu geceligi begendim ben de. Sanirim alacam :) pijamasi da var.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar bende o siteden aldım bugün gelicek çok merak ediyorum nasıl gelicek acabaBaktim siteye bn3728 kodlu geceligi begendim ben de. Sanirim alacam :) pijamasi da var.
Kizlar 29 haftalık hamileyim ve çalışan biriyim uykusuzluk gözlerimi açamıyorum yorgunluk da cabası. sizde de varmı böyle durumlar
Hangisinden aldınız canım kutunca foto atın bakalım bizdehayırlı güzel günlerde kullanın inşallah[/QU
Aminl cnm inşallah chicco lite way plus aldık. Kurun ca atarım:)
karataya göre tostta zararlıdır, ben ne canım isterse yerim ama kurallarım vardır beslenmede fast food hiç yemem, dışardan ne hamburger ne pizza ne kızartma almam canım isterse evde kendim yaparım , kışın domatestir salatalıktır yemem margarin yemem, herşeyin fazlası zarar diye düşünenlerdenim , çevremde sağlıklı beslendiğim düşünülür hep
Kızlar bende o siteden aldım bugün gelicek çok merak ediyorum nasıl gelicek acaba![]()
Ateş seni çağırıyo yanikışın bende sadece kış sebzelerini tüketirim. ama gel gör ki hamile kaldım kalalı burger king'in müdavimi oldum annemlere gidince yemeden eve gelemiyorumçekiyor beni ye beni ye diye ,bende yiyorum nabayım
![]()
chicco lıteway
Tamam canım paylaşırım site görüntüsü bugelince yorumlarını yaz fotoğrafınıda yolla bende henüz almadım o siteden beğendiğim bir gecelik ve bir pijama takımı var bugün yarın bende alırım
Hayırlı olsun güle güle kullanın:)aayyy biz seninle mi konuşmuştuk bende onu aldım e bebekten kırmızı modelini
2 koli geldi puset ayrı oto koltuğu ağrı pusetin kutusunu açtım çok koktu geri kapattım
Ahhh aslında ben sazeryandan da korkuyorum kesilip biçilme fikri ıyyy :) Başka bi yolu olmalıallah allah yaaa normal doğumdan değilde sezeryandan korkan sadece benmiyim
bende tam tersi sezeryandan korkuyorum
Yok cnm ben botti diye bi mağaza var ordan aldım ama bende siyahlı kırmızlıyı aldım iki kutu aynen dediğin gibiaayyy biz seninle mi konuşmuştuk bende onu aldım e bebekten kırmızı modelini
2 koli geldi puset ayrı oto koltuğu ağrı pusetin kutusunu açtım çok koktu geri kapattım
canım alırsan geldiğinde içini belli edio mu haber edersen sevinirim. krem renkleri acaba içini gösterir mi diye düşünüyorum.
allah allah yaaa normal doğumdan değilde sezeryandan korkan sadece benmiyim
bende korkuyorum sezeryandan : ((
Tamam canım paylaşırım site görüntüsü bu
Hayırlı olsun güle güle kullanın:)
Ben normal doğumun sancısında falan değilim zordur tabiki de .. Ben yapamayıp bebişime zarar verirsem diye korkuyorum. Vakum vs..cimcime sezeryandan bende korkuyorum ... kesıleceğim korkusu bı amelıyat netıcede
bı kere apandıst amelıaytı olacaktım nerdeyse resmen korkularım yuzunden ağrım azaldı ve ben amelıyat olmadım ...
benı de korkutuyr evetnormal doğum zor tabıkı ama 1 gun... 1 gun farklı bır gun yaşacağız
sonrasıda guzel..benım ki bol dikişli olduğu halde saat 19.da doğurdum gece 2 de oğlum kaka yaptı ve ben kalktım temızledım... öyle yani.... sonrası cok rahat
Ateş seni çağırıyo yaniafiyet olsun ama genede fazla yemesen iyi tabi
![]()
Haber ver buze de geldiginde :) biz de merak ediyoruzKızlar bende o siteden aldım bugün gelicek çok merak ediyorum nasıl gelicek acaba![]()
kışın bende sadece kış sebzelerini tüketirim. ama gel gör ki hamile kaldım kalalı burger king'in müdavimi oldum annemlere gidince yemeden eve gelemiyorumçekiyor beni ye beni ye diye ,bende yiyorum nabayım
![]()
Evet canım ilki normal. Ama benim pek normal olmadı iştesenın ilk doğum normal mi?
ya ne yalan söylıyım bende sezeryan ıstıyorum.
normal doğumdan korkuyorum.
korkuyorum derken rahimle ılgılı yırtılma gıbı bir sorun olur dıye korkuyorum.
Demiycem ama bakalım o diyecekmi:)o diyene kadar deme bakalım