2015 Şubat Anneleri

karataya göre tostta zararlıdır, ben ne canım isterse yerim ama kurallarım vardır beslenmede fast food hiç yemem, dışardan ne hamburger ne pizza ne kızartma almam canım isterse evde kendim yaparım , kışın domatestir salatalıktır yemem margarin yemem, herşeyin fazlası zarar diye düşünenlerdenim , çevremde sağlıklı beslendiğim düşünülür hep

kışın bende sadece kış sebzelerini tüketirim. ama gel gör ki hamile kaldım kalalı burger king'in müdavimi oldum annemlere gidince yemeden eve gelemiyorum :D çekiyor beni ye beni ye diye ,bende yiyorum nabayım :D

kışın bende sadece kış sebzelerini tüketirim. ama gel gör ki hamile kaldım kalalı burger king'in müdavimi oldum annemlere gidince yemeden eve gelemiyorum :D çekiyor beni ye beni ye diye ,bende yiyorum nabayım :D
Ateş seni çağırıyo yani :D afiyet olsun ama genede fazla yemesen iyi tabi:anneadayı:

gelince yorumlarını yaz fotoğrafınıda yolla bende henüz almadım o siteden beğendiğim bir gecelik ve bir pijama takımı var bugün yarın bende alırım
Tamam canım paylaşırım site görüntüsü bu

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    15,2 KB · Görüntüleme: 83
aayyy biz seninle mi konuşmuştuk bende onu aldım e bebekten kırmızı modelini
2 koli geldi puset ayrı oto koltuğu ağrı pusetin kutusunu açtım çok koktu geri kapattım
Yok cnm ben botti diye bi mağaza var ordan aldım ama bende siyahlı kırmızlıyı aldım iki kutu aynen dediğin gibi :D

cimcime sezeryandan bende korkuyorum ... kesıleceğim korkusu bı amelıyat netıcede
bı kere apandıst amelıaytı olacaktım nerdeyse resmen korkularım yuzunden ağrım azaldı ve ben amelıyat olmadım ...
benı de korkutuyr evetnormal doğum zor tabıkı ama 1 gun... 1 gun farklı bır gun yaşacağız

sonrasıda guzel..benım ki bol dikişli olduğu halde saat 19.da doğurdum gece 2 de oğlum kaka yaptı ve ben kalktım temızledım... öyle yani.... sonrası cok rahat
Ben normal doğumun sancısında falan değilim zordur tabiki de .. Ben yapamayıp bebişime zarar verirsem diye korkuyorum. Vakum vs..

Ateş seni çağırıyo yani :D afiyet olsun ama genede fazla yemesen iyi tabi:anneadayı:

yani ayda bir anca işte :D gerçekten ben ne şekere dikkat ediyorum ne de abur cubura :d burdaki yazılanları görünce bütün çikolatalar sanki zehirli gibi hissediyorum ama her gün yemeden duramıyorum :( öyle kola filan içmiyorum sadece çikolata ve hamburger :D
halbuki ne tatlı severdim ne hamburger inan aklıma gelmezdi ama geliyor işte gözlerimi çikolata kokusuyla açıyorum :(

canın istiyosa mecbur tabiki yapcak bişey yok, ben hayatımda hiç hamburger yemedim tadını bilmediğim için canım hiç istemiyo, pizza kızartma evde yapıyorum canım isteyince kendi yaptığım daha hoşuma gidiyor : )))

senın ilk doğum normal mi?
ya ne yalan söylıyım bende sezeryan ıstıyorum.
normal doğumdan korkuyorum.
korkuyorum derken rahimle ılgılı yırtılma gıbı bir sorun olur dıye korkuyorum.
Evet canım ilki normal. Ama benim pek normal olmadı işte:( ama ne olursa olsun beneğim çıktığında onu gördüğümde hiçbişeyim kalmamıştı. Sezeryan veya normal doğum konusunda hastane çok önemli. Araştırın valla, ben araştırmıştım kötü yorumlarda vardı. Amannn en fazla ne kadar kötü olabilirki, sonuçta bormal doğum dedim. Hayatımı etkiledi:(

o diyene kadar deme bakalım
Demiycem ama bakalım o diyecekmi:)

Back
X