2015 Şubat Anneleri

aayyy biz seninle mi konuşmuştuk bende onu aldım e bebekten kırmızı modelini
2 koli geldi puset ayrı oto koltuğu ağrı pusetin kutusunu açtım çok koktu geri kapattım
Ben de aynısını aldım jokerden aldım ama kokuyu fark etmedim. Oto koltuğunun kılıfı çıkıyor. Çıkarıp yıkıycam bi ara.. Arabayı ise daha hiç açmadık onun da kılıfı çıkıyor sanırım.

doktora ben sezeryandan korkuyorum dediğimde hiçbirşeyden korkma senin ve bebeğinin sağlığı için hangisi en iyiyse onu yapacağız korkularının üstesinden gel yoksa başına gelir demişti

son kontrolde doktor yan duruyor böyle durmaya devam ederse sezeryan olursun dedi , bende daha döner dedim, sonra senne düşünüyosun dedi bende normal düşünüyorum hocam dedim, sezeryandan korktuğumu söylemedim henüz

ya yapacak güçte değili bu yüsden rapor getirdim desene yada şehir dışına çıkıyorum ailem bakacak yatmam lazım felan de ne gıcık kadın bu hocan

Dedim Dr lar istirahat etmem için iştörmezlik raporu verdi dedim bir kulağından girdi diğerinden çıktı. Ben senin görevini yapmanı istiyorum dedi. Görevin dediği şeyler de yeni verdiği görevler. Yani zaten dersine falan girdim öğrencilere ödev verdim okuyacağımı da söyledim. Sınava gitmeyen öğrenciler varmış onları sınav yapacakmışım öyle diyor. Off neyse işte okul kapanana kadar birkaç şey yapmam lazım. Onları yapıp başka iş vermesini engelleyeyim bari.

kaç gun sonra gelecek bakıcı?? eğer 32 ni doldurup çalışabilir raporu almadiysan alana kdr rapor al hem oğluna bakarsın hem de 32 den önce iyi gelir..şuan keşke 32 den önceki hafta rapor alıp brz dinlenseydim diyorum

senin 2 seçeneğin var ya k.valideyi kabul edeceksın ya da izne ayrılacaksın. bence kabul et k.valıdeyı ve ıznını sonrasına ekle.
32 doluyor bu hafta. Aman ya. Daga cikip xocugumu dogurup geri inicem. Stres oldumm

Bu arada belki bana kızanlar olacak ama ben hergün veya 2 günde 1 şekersiz nescafe içiyorum. Canım istiyo. Eve asitli kola fanta almayız. Ama biyere gittiğimde canım çok istediysede 1 bardak içiyorum. Ben bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sürekli tüketmiyorum. Elifimde fanta ağzıma sürmemiştim zararı olacak diye, ama canım çok istemişti. Asitini kaçırıp 2 yudum almıştım bikere. Sonra baktım millete, canları ne istese yiyip içiyorlar. Tosun gibide çocukları oldu maşaAllah. Bende abartmadan canımın her istediğini yiyip içiyorum.

Ya kızlar bana teyzem lohusa geceliklerini vermişti 2 tane sabahlığı da var ama askılı sizce üşür müyüm bide çok açık olur mu acaba ama birileri gelince sabahlığımı giyerim diye düşünüyorum karar veremedim yenisine gerek var mı yok muHoppa

yani ayda bir anca işte :D gerçekten ben ne şekere dikkat ediyorum ne de abur cubura :d burdaki yazılanları görünce bütün çikolatalar sanki zehirli gibi hissediyorum ama her gün yemeden duramıyorum :KK43: öyle kola filan içmiyorum sadece çikolata ve hamburger :D
halbuki ne tatlı severdim ne hamburger inan aklıma gelmezdi ama geliyor işte gözlerimi çikolata kokusuyla açıyorum :KK43:

çikolata için bende aynıyım her gün yiyesim var ama kendimi tutuyorum daha doğrusu günde 1 tane yiyorum , bıraksam 3-4 tane yerim çok güzel geliyor tadı kola içmem bırakalı epey oldu midemle kola arasında bir tercih yapmak zorunda kalmıştımda : ))) çok nadir içiyorum , şuan bile olsa çikolata yerim. akşamı bekliyorum ama hakkım o zaman 1 tane CİK : )))

Ayni benim kafadansin. kv de ister samimi olalim istedigimi yapsn fln. bence gercekten o samimiyet olmuyir kv ile. Mesafe en iyisi

dodex te yok sanirim digerleri

Yok dodex te sadece b12 var ben de vuruldum önceden. Bizim pıhtılaşma genlerimiz seninle aynı. Folik asite de devam ediyorum ben bak o da B vitamini b9.

canın istiyosa mecbur tabiki yapcak bişey yok, ben hayatımda hiç hamburger yemedim tadını bilmediğim için canım hiç istemiyo, pizza kızartma evde yapıyorum canım isteyince kendi yaptığım daha hoşuma gidiyor : )))

istiyor valla nabayım :D eşim benim hamburgeri çok sever her dışarı çıktığımızda yerdik onun yüzünden alıştım zaten :) pizza tarzı ve kızartmayı bende evde yemek tarafındayım. pizzalara güvenmiyorum malum üstünde bir ton şarküteri mevcut oluyor annem yapıyor benim genelde mantarlı filan o yüzden sıkıntı olmuyor :)

çikolata için bende aynıyım her gün yiyesim var ama kendimi tutuyorum daha doğrusu günde 1 tane yiyorum , bıraksam 3-4 tane yerim çok güzel geliyor tadı kola içmem bırakalı epey oldu midemle kola arasında bir tercih yapmak zorunda kalmıştımda : ))) çok nadir içiyorum , şuan bile olsa çikolata yerim. akşamı bekliyorum ama hakkım o zaman 1 tane CİK : )))

işte bak siz kısıtlıyorsunuz kendinizi ben kısıtlayamıyorum ya nasıl anlatsam bilmem yiyemeyecek olduğumu düşününce çok mutsuz oluyorum,bunalıma giriyorum :( az kaldı doğum olunca belki canım istemez çünkü hiç tatlı ihtiyacım olmuyordu ama şimdi gözümde canlanıyor :(

Ben de 32 de ayrilmak istiyorum. Oglumun bakicisi umreye gitti hem.oglaa bakarim diyorum. Ama evde surekli olmak bana iyi gelmiyor. Daha doguma iki ay kala eve kapanirsam bir de aonrasi var n yaparim diyorum. Izin aktarmak da istiyorum. Esim kv kp gelsin baksin oglana diyor. Hic bir cozumu istemiyorum. Bakicimiz da iki senedir torunlari gibi bakiyor ogluma, gideceklerini bastan soylemisti. Ona da kizamiyorum. Gerildim kaldim ne yapsanm. Izne ayrilmak mantikli mi evden cikmak bana iyi geliyor ya ruh halim de onemli.

Evden yine çıkarsın ki. Oğlunla gezersiniz her gün. Hem yorucu olmaz hem keyifli olur. Öğlen yemeğini her gün dışarda yiyin mesela. Onun da hoşuna gider.

Dedim Dr lar istirahat etmem için iştörmezlik raporu verdi dedim bir kulağından girdi diğerinden çıktı. Ben senin görevini yapmanı istiyorum dedi. Görevin dediği şeyler de yeni verdiği görevler. Yani zaten dersine falan girdim öğrencilere ödev verdim okuyacağımı da söyledim. Sınava gitmeyen öğrenciler varmış onları sınav yapacakmışım öyle diyor. Off neyse işte okul kapanana kadar birkaç şey yapmam lazım. Onları yapıp başka iş vermesini engelleyeyim bari.

SEN RAPORLU iken işe gıtmeye devam edeceksen ve bu gunlerın doğum sonrasına eklenmeyecek se ..37.kadar çalışsaydın keşke

Evet canım ilki normal. Ama benim pek normal olmadı işte:KK43: ama ne olursa olsun beneğim çıktığında onu gördüğümde hiçbişeyim kalmamıştı. Sezeryan veya normal doğum konusunda hastane çok önemli. Araştırın valla, ben araştırmıştım kötü yorumlarda vardı. Amannn en fazla ne kadar kötü olabilirki, sonuçta bormal doğum dedim. Hayatımı etkiledi:KK43:

aslında benımde ılk doğumum normal ama anormal gıbı..ciddi psikolojım bozuldu zor oldu cunku ama sezeryanda olmak ıstemıyorum
şimdi doğpum kurslarına falan gıdıyorum
bı şekilde motıve edıyorum kendımı ve ılgınctır hazır hıssedıyorum
bu sefer daha guvenlıo hıssedıyorum kendımı

sen hangı hastanede yapmıştın ılk doğumunu

Ben de aynısını aldım jokerden aldım ama kokuyu fark etmedim. Oto koltuğunun kılıfı çıkıyor. Çıkarıp yıkıycam bi ara.. Arabayı ise daha hiç açmadık onun da kılıfı çıkıyor sanırım.

ben mağazada incelediğimde satıcı kılıfların çıkarıldığını söylemişti
internette naldımya belki depodan hiç çıkarılmamıştır zaten köpükleri bantları falan hala yapışık havasızlıktan kokuyordur

son kontrolde doktor yan duruyor böyle durmaya devam ederse sezeryan olursun dedi , bende daha döner dedim, sonra senne düşünüyosun dedi bende normal düşünüyorum hocam dedim, sezeryandan korktuğumu söylemedim henüz

bana pozisyonunu söylemedi bu hafta ama normal istediğimi bildiği için normale göre yönlendiriyor yapacaklarım konusunda

Bu arada belki bana kızanlar olacak ama ben hergün veya 2 günde 1 şekersiz nescafe içiyorum. Canım istiyo. Eve asitli kola fanta almayız. Ama biyere gittiğimde canım çok istediysede 1 bardak içiyorum. Ben bebeğe zararı olacağını düşünmüyorum. Çünkü sürekli tüketmiyorum. Elifimde fanta ağzıma sürmemiştim zararı olacak diye, ama canım çok istemişti. Asitini kaçırıp 2 yudum almıştım bikere. Sonra baktım millete, canları ne istese yiyip içiyorlar. Tosun gibide çocukları oldu maşaAllah. Bende abartmadan canımın her istediğini yiyip içiyorum.

arkadaşım 9 ay boyunca kola içmişti ben kolayı normalde sevmediğimden içemiyorum ama nescafe çay kahve bunları abartmamak kaydıyla içebilirsin dedi doktorum
günde 1 er fincan içerdim eskiden,
şimdi o da kalmadı bende
sadece türk kahvesi ve çok açık çay içiyorum denk geldiğinde

Ya kızlar bana teyzem lohusa geceliklerini vermişti 2 tane sabahlığı da var ama askılı sizce üşür müyüm bide çok açık olur mu acaba ama birileri gelince sabahlığımı giyerim diye düşünüyorum karar veremedim yenisine gerek var mı yok muHoppa

bence yenisini alma canım
onları giy evde biri gelecek olursa üzerine ya sabahlığını alırsın yada evde giydiğin bir üstlük geçirirsin olur biter
ben lohusa geceliği pijaması almayı düşünmüyordum
zaten aldığım bir takım pijama normal S beden pijama
ama istediğim gibi model bulamadım mecburen alacağım şimdi
zaten eve geçince kendi kıyafetlerimi giyeceğim geceliği hastane için alıyorum

Günde bir tane çikolata mı ?
Oy annem siz beni görseniz , günde arka arkaya 3-4 çikolata yediğim oluyor. Nutelladan her sabah bi kaç kaşık alırım. Kek gibi şeyleri de çok severim iki üç gün ymesem sanki su içmemişim gibi kana kana yemek isterim. Ve de yerim.
Yani ne biliyim ben kısıtlamıyorum kendimi. Hamburger kola ilk aylar hiç içip yemedim. Sonra kayınpederimin eşi dedi. Can'ın istiyorsa ye , iç. Hiç birşey olmaz. E biliyorsunuz maşallah kocaman sağlıklı bi şekilde dünyaya geldi bebeği. Bende yiyorum eğer canım isterse. İçimde ukte kalacağına midem de dursun ;)

ben de aşırıya kaçmadan cnmın ıstedıgını yıyorum. sadece çiğ et yemiorum. cips kola hamburger vs. akla gelen yiyom yani. gunde 2-3 brdak cay falan ıcıom. bı zararı olacagını sanmıorum.

Back
X