2015 Şubat Anneleri

benimki yine antrenman yapiyor içerde ,dun dr muyanede basini falan bulamadim dedi, donmedi buyuk ihtimalle
sag tarafa çok vuruyor orasi ayaklariymis, solda poposu yukarda basi varmis tahminlere gore
en iyisi ultrasonda belli olur
siz konusunca bende tirsmaya basmadim donmezse ne halt edicemmmm

benimki yine antrenman yapiyor içerde ,dun dr muyanede basini falan bulamadim dedi, donmedi buyuk ihtimalle
sag tarafa çok vuruyor orasi ayaklariymis, solda poposu yukarda basi varmis tahminlere gore
en iyisi ultrasonda belli olur
siz konusunca bende tirsmaya basmadim donmezse ne halt edicemmmm
:)) bunu en son ben düşünürdüm herhalde oda iki gündür okuya okuya benide düşünce sardı :)) döner inşallah hepsi, dönsünlerde çatır çatır doğuralım :))) :KK70: biri vardı doğumda kemiklerim çatırtadı diye :KK70:

Cidden geçen bir yerde okudum şöyle yazıyor;
"İnsan vücudu en fazla 45 del (acı birimi) acıya dayanabilir. Fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. Bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşdeğerdir. Annenizi sevin, çünkü o Dünya'daki en güçlü insan ve bizim en güçlü destekçimiz!"

ben aksine çok çabuk aglarimn hemen gozlerim dolar
bende sasiyorum kendime neden boyleyim bilemiyorum, daha dirayetli olmak isterdim : (
Bizimkileri sana göndereyim :))) şaka şaka Allah var artık eskisi gibi değiller, ama iş işten çıktı geçti :)

:)) bunu en son ben düşünürdüm herhalde oda iki gündür okuya okuya benide düşünce sardı :)) döner inşallah hepsi, dönsünlerde çatır çatır doğuralım :))) :KK70: biri vardı doğumda kemiklerim çatırtadı diye :KK70:

"İnsan vücudu en fazla 45 del (acı birimi) acıya dayanabilir. Fakat doğum yaparken, kadınlar 57 del kadar acı çekerler. Bu, aynı anda 20 kemiğin kırılmasına eşdeğerdir. Annenizi sevin, çünkü o Dünya'daki en güçlü insan ve bizim en güçlü destekçimiz!"
bende hiç dusundugumu hatirlamiyorum ama boyle okuyunca içimden acaba mi diye egçiyor bu sefer
daha 10 hafta avr, 10 kere doner valla bu 10 haftada benim oglan bu harketle : )
benim çocuklar kafayi çikisa çabuk sokuyolarda gelmek için acele etmiyoalr, nasil beceriyolar o kadar hafta bas asagi durmayi acaba bebekler : )))))))

bende hiç dusundugumu hatirlamiyorum ama boyle okuyunca içimden acaba mi diye egçiyor bu sefer
daha 10 hafta avr, 10 kere doner valla bu 10 haftada benim oglan bu harketle : )
benim çocuklar kafayi çikisa çabuk sokuyolarda gelmek için acele etmiyoalr, nasil beceriyolar o kadar hafta bas asagi durmayi acaba bebekler : )))))))
Yerlerini çok seviyorlarmış :))) masallah :)))

Benim kimsemde yok ağlayacak bir saattir ağlıyorum kendi kendime. Ailedekiler ağlayınca dalga geçiyorlar.
Eşim arkadaşı ile buluşacakmış gelmedi henüz.
İçlendim kimsem yok başıma bir şey gelse diye. Kimse beni merak etmiyor.
Eşim zaten merak etmiyor hiç, bu evde yalnız,ağrısı sızısı olur mu başına bir şey gelir mi diye.

Beni de arayan soran yok bu nasıl iştir anlamadım. Annemi ne zaman arasam ya biryerde oturmada oluyor ya birinin yardımına gitmiş oluyor. Telefonlarımızı birbirimize versek mi buraya giremezsek bari siz ararsınız ne oldu diye :KK43:

Kiyamam size :( bana aglayin...

kizlar caniniz isteyince oturun aglayinda ben anlamadim siz niye aglamk istiyorsunuz simdi
ailedekiler arayip sormuyor diye mi ?

kizlar caniniz isteyince oturun aglayinda ben anlamadim siz niye aglamk istiyorsunuz simdi
ailedekiler arayip sormuyor diye mi ?
Ben kimse aramıyor diye hiç dertlenmem daha saçma şeylere ağlıyorum şu sıralar.
Mesela dün eşimle şakalaşıyoduk çok üstüne gittim kendimi atarım bak balkondan dedi beni ağlama tuttu. Adam şok oldu :rolleyes:

Benim kimsemde yok ağlayacak bir saattir ağlıyorum kendi kendime. Ailedekiler ağlayınca dalga geçiyorlar.
Eşim arkadaşı ile buluşacakmış gelmedi henüz.
İçlendim kimsem yok başıma bir şey gelse diye. Kimse beni merak etmiyor.
Eşim zaten merak etmiyor hiç, bu evde yalnız,ağrısı sızısı olur mu başına bir şey gelir mi diye.
Beni ara Ağla bacım dinlerim ben seni :)

acı birimi neymiş ki. ben öyle bi aman aman acı çekmedim doğumda.

he seviyolarda subat ayini nasil geçircem ben bakalim , son ay yinsan doguruyum diye dua ediyor, 40 hafta dile kolayy
burdada kimse kalmaz bende mart annelerine giderim :))))
ben de 40 haftayı doldurucam gibi geliyor. beklerz beraber

Bugün pijama takımiımı ve emzirme atletimi aldım. bir takım pijama daha almıştırm. artık onları yıkayıp valizimi hazırlayabilirim :) Bu arada bende mide bulantısı ve ishal devam ediyo karnım da ağrıyo iyice tırsmaya başladım :( yarın kesin dr umu arayacam. eşim de o kadar rahat ki ne olcak ondan üşüttün gece üstünü açmaktan diyor.. bu hamilelik erkeklere verilseydi soyumuz tükenirdi kesin.. ne rahatlar yaa

Kizlar kafama takildi simdi birbirinden habersiz iki dra gidince sistem üzerinden birbirlernden haberdar olma durumları var mi? Ya ben esas doktorumdan 32 calisabilir raporumu aldim gecen haftadan ama ileri tarihli bu cumartesiye göre duzenlenmis rapor henüz isleme girmedi okula teslik etmedim yani. Yarin gideceğim kadın niye gelmedn dedgm tarhte diyecek yoktum o sira başka yerden almak durumunda kaldim dedgmde sistem uzernden benm Yakınlarda baska birune muayene oldugumu görme sansi yoktur diymi. Cok aptalca geliyor kulaga ama kafama takildi şüphe oldu dert ederim simdi bunu ben sabaha kadar:) bi el ativerin bakim yarin salak durumuna düşürmeym kendmi

Kizlar kafama takildi simdi birbirinden habersiz iki dra gidince sistem üzerinden birbirlernden haberdar olma durumları var mi? Ya ben esas doktorumdan 32 calisabilir raporumu aldim gecen haftadan ama ileri tarihli bu cumartesiye göre duzenlenmis rapor henüz isleme girmedi okula teslik etmedim yani. Yarin gideceğim kadın niye gelmedn dedgm tarhte diyecek yoktum o sira başka yerden almak durumunda kaldim dedgmde sistem uzernden benm Yakınlarda baska birune muayene oldugumu görme sansi yoktur diymi. Cok aptalca geliyor kulaga ama kafama takildi şüphe oldu dert ederim simdi bunu ben sabaha kadar:) bi el ativerin bakim yarin salak durumuna düşürmeym kendmi
o yoğunlukta seni mi takip edicekler. daha yeni 32 oldm de o kadından da iste rapor. raporluydum aile hekiminden o yüzden gelmedım de. bence sormaz bile niye gelmedigini

o yoğunlukta seni mi takip edicekler. daha yeni 32 oldm de o kadından da iste rapor. raporluydum aile hekiminden o yüzden gelmedım de. bence sormaz bile niye gelmedigini

Yok takip etcegnden değil de sgk girisli ya muayeneler onu ekranda gorebliyor mudur onu bilemedim. Bu tutturmustu 6 aralikta gelcen raporu vercem diye zingar 32 olmaz diyen dr bu sezeryan olcagna gözü kapali emin diye 37 sonu dogum planlio kafasinda ben de o yüzden gitmedim iste o ara raporu niye erken alayim ki normali deniycem insallah diye. Simdi ben kendmce baska yerdeydm gelenedm ordan da bakit gecmsn diye aldım derim diye dusunmustum esim icime kurt düşürdü ondan takildim septik bir insan olarak ;) senin dedigin de olablir bisey mi ki neticede digerinden aldigim da işleme bu haftasonu girecek bundan da alsam vermesem idareye nerden bilecek ki dimi

Yok takip etcegnden değil de sgk girisli ya muayeneler onu ekranda gorebliyor mudur onu bilemedim. Bu tutturmustu 6 aralikta gelcen raporu vercem diye zingar 32 olmaz diyen dr bu sezeryan olcagna gözü kapali emin diye 37 sonu dogum planlio kafasinda ben de o yüzden gitmedim iste o ara raporu niye erken alayim ki normali deniycem insallah diye. Simdi ben kendmce baska yerdeydm gelenedm ordan da bakit gecmsn diye aldım derim diye dusunmustum esim icime kurt düşürdü ondan takildim septik bir insan olarak :KK66: senin dedigin de olablir bisey mi ki neticede digerinden aldigim da işleme bu haftasonu girecek bundan da alsam vermesem idareye nerden bilecek ki dimi
aa siz o tarihte mi çagırdınız ben unutmuşum sata göre geldim de :D
istese bakar kime gitmişsiz diye sanırım ama uğraşacaklarını sanmam

Back
X