2015 Şubat Anneleri

ben de çok oksuruyorm canım sordum doktoruma riskli bi durumun yok o yüzden endiselenme dedi siyah turp bal öksürüğü kesiyor dediler ama bende o da ise yaramadı kendi kendine geçecek heralde
teşekkür ederim canım. boğazım tahriş oldu galiba çok ağrıyor. balda tüketemiyorum gebelik şekerim var. bu denli şiddetli öksürüğün bebeğe zararı yoksa bu iyi haber en azından.
bişey daha soracam;
ben devlet memuruyum. doktora gittiğim gün tüm gün izinli mi oluyorum yoksa hastanede işim bittiğinde işe dönmek zorunda mıyım? bilgin var mı acaba?

Günaydın kızlar,

Bu bebeler kaçıncı haftalarda aşağı iniyo? Sağ kaburgama yuva yaptı kuşum :KK46: Sayılı gün çabuk geçer, sayarak beklersem aşağı inmesini çabuk geçer zaman saki o_O

günaydın canım,
hep 36 dan sonra döndükleri söyleniyor , benimki de yan duruyor ayakları aşağıda bazen öyle bi vuruyo ki yere çömelmek zorunda kalıyom , bekliyorum ki dönsün : ))

Günaydın kızlar,

Bu bebeler kaçıncı haftalarda aşağı iniyo? Sağ kaburgama yuva yaptı kuşum :KK46: Sayılı gün çabuk geçer, sayarak beklersem aşağı inmesini çabuk geçer zaman saki o_O
Bence dursun yukarsa ineceği vakit iner. Benimde yukarlarda takılıyor. Kıyıya çıkmadı henüz.

Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?
afiyet olsun, kimisi hamilelikte bi şeye taktı mı takıyo. benim kuzen de üzüme takmıştı, gece kalkıp üzüm yiyip yatıyodu. bişeyler eksik olsa çoktan tamamlanmış olurdu zaten kaç ay oldu sen et yiyosun :KK30::eek:

Günaydın kizlaarr hastanedeyiz 1 ay oldu kuzumu gormeyeli çok özledim bekliyorum :KK49: S Sond benim canın da et çekiyor ama bi tarzı sadece.onu da eskiden ağzına surmezdim su hamilelik neler yiyip icirttirdi bana anlatamam
ee hadi güzel haberlerini bekliyoruz. bende randevumu öne çektim,yarın görecem kuzumu :KK60:

Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?

ayyy güldürdün beni. Senin kız doğunca da sütü reddediyomuş et yiyomuş :rolleyes:

Şaka bi yana önceden çok yemiyo muydun et? Belki vucudunun çok protein ihtiyacı vardır.

Bence dursun yukarsa ineceği vakit iner. Benimde yukarlarda takılıyor. Kıyıya çıkmadı henüz.

Nefes alamıyorum ama :cry: Neyse dediğin gibi hayırlı zamanda insin.

ayyy güldürdün beni. Senin kız doğunca da sütü reddediyomuş et yiyomuş :rolleyes:

Şaka bi yana önceden çok yemiyo muydun et? Belki vucudunun çok protein ihtiyacı vardır.

Nefes alamıyorum ama :cry: Neyse dediğin gibi hayırlı zamanda insin.
Bana herkes acıyor nefes nefesesin diye. Konuşurkeen bile fosur fosur ediyorum.
Aslında çok nefes problemim yok ama karşıdaki kişilere sıkıntı basıyor.
Et hep sevmişimdir.

Günaydın herbikeslere kızanı hazırlayıp okula birakcam sonra da dra yallah belki biraz avm gezerim bugün benim günüm olsun bari:KK66:

@InzaR hosgeldin kız catllattin.milleti

yok kuzum ikisi de özel hastane farklı hastane ama ikisi de sgk kapsamında ya ondan dert edindiydim:KK66:

Günaydın canım. Mattika da söylemiş zaten için rahat olsun haberleri olmaz ;)

Günaydın kızlar.
bikaç gündür burnum akıyodu birazda kırgınlık vardı. ateş yok viral bişeydir diye doktora gitmedim evde zencefil falan içtim. ama dün akşamdan beri ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum ve canım çok acıyor. biriniz öksürerek doğurdum, öksürük de rahmi kasıyor demişti. şimdi pazartesiye randevum var kadın doğumda, o zamanı beklesem mi kbbye görünmek için yoksa erkene mi alsam?

Bekleme git canım. Verdiği ilaçları da kadın doğum Dr unu telefonla arayıp sorarsın öyle içersin. Geçmiş olsun yaw :(

vurdumduymaz değildir de canım bi risk görmemiştir belki. benim doktorumda şekerim yüksek çıktığında 2 hafta sonraya çağırdı. insülinle falan düzene girince yine 4 hafta sonra gel dedi. demekki risk yok diye rahatladım bende.
seni de 36dan sonra 2 haftada bir çağırır bence :KK66:

Belkide ......
Ama benim doktorum gerçekten vurdumduymaz :) adam hep laylaylom. 36 da giderim eminimki artık beklicez. Kendini takip et falan der. Zaten 36 da gel demedi bana , yıl başından önce yada sonra gel dedi. Bende haftam bittiğinde gitmeyi seviyorum. 37 çok geç olur diye 31 Aralık'ta gidicem :) amaan çok pimpirikliyim ben evde doğuracak Halim yok ya elbet o duruma gelince farkedilir hersey:))

eşin niye böyle rahat davranıyor , hem daha önceden de yaşadığın olumsuzluklar varken ??

Benimkini görsen. Azıcık ağrım var dedim demediğini bırakmadı. Bir de onlara ağlayıp üzülüyoruz. Karakterleri mi öyle biz mi çok duygusalız anlamıyorum ki.

teşekkür ederim canım. boğazım tahriş oldu galiba çok ağrıyor. balda tüketemiyorum gebelik şekerim var. bu denli şiddetli öksürüğün bebeğe zararı yoksa bu iyi haber en azından.
bişey daha soracam;
ben devlet memuruyum. doktora gittiğim gün tüm gün izinli mi oluyorum yoksa hastanede işim bittiğinde işe dönmek zorunda mıyım? bilgin var mı acaba?
arkadaşım astım öksürükleriyle geçirdi hamileliğini ama bir şey olmadı :)
iş görmezlik kağıdı al doktorundan yarın için,dönmene gerek kalmaz..

günaydın kızlar, dün öğlenden beri midem acayip yanıyor marmara çırası gibi, iki kere de mide suyum geldi ıgg ne pis bişey

size rüyamı anlatayım,

küçük küçük kabinlerden oluşan büyük bi salondayım kabinler siyah perdelerle birbirinden ayrılmış ve içerisi karanlığa yakın loş ışık , orada ameliyat yapıyolar bende izliyorum sonra beni de bi kabine alıyolar sende ameliyat olacaksın diyolar , ama ben neyden ameliyat olucam bilmiyorum niye burdayım hem doktorum kim benim kendi doktorumu isterim diyorum , hemşire de bana bacağınızdaki damar tıkalı kan gitmiyor acil almamız lazım, acilde hangi doktor varsa o yapacak ameliyatı diyor sonra aklıma geliyo acaba geçenlerde bacağım ağrımıştı onun için mi beni ameliyata alacaklar diyorum kendi kendime, ve doktor geliyor , kimmiş doktor ?? kerem bursin :KK70::KK70::KK70:

Hayır olsun canım. Kerem bursin kim bilmiyorum ki ben o_O Espiriyi anlayamadım yaw.

Günaydın kızlar,

Benimkinin başı hep aşağıdaydı. O yüzden benim karnımda bebeğimde hep aşağıda :)
Ama başının aşağıda olması güçlü tekmelerin kaburganı acıtmıyacağı anlamına gelmesin :)))
Ayrıca tam olarak aşağı ınme sanırım bebeğin doğum yoluna girdikten sonraki evre için deniyor.

Back
X