2015 Şubat Anneleri

anaa ne ilginç. ben de artık klozete mi geçsem böyle zarar veriyormuşum gibi hissediyordum. o zaman böyle devam edeyim.

Bende çok zararlı olduğunu düşündğğüm için kullanmadım hiç. Ki dışarda ki wclerde hep alaturka kullanmama rağmen hamile kaldıktan sonra bıraktım. Sonra öğrendim ki en güzel doğum kolaylaştırıcı hareketimiş. Kaslarımız çalışıyor o sırada :))

Benimkini görsen. Azıcık ağrım var dedim demediğini bırakmadı. Bir de onlara ağlayıp üzülüyoruz. Karakterleri mi öyle biz mi çok duygusalız anlamıyorum ki.
Cennet boşuna annelerin ayağı altına serilmemiş,bi halta yarasalar onlarınkine serilirdi :))

Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?

Ye işte be güzel. Zorla yemek daha kötü. Can'ın istiyorken ye gitsin afiyet olsun.

Uyuyamadım.burnum tıkanlı birde ev çok sıcak değil ama yanıyorum. Islandım bugün hasta mı olucam nedir?
Sende uyanıksın. Senin çocuk Var gerçi belki o uyanmıştır.
Evde su yok. Var olan bütün sıvıları tükettim. Yarım kutu süt,2 kutu m.suyu ve soda ama geçmedi susuzluğum. Normalde meyve suyu içmem mecburiyetten içtim.
Dolapta Zemzem suyu vardı arkadaş bebek için getirmişti mecburen bir bardak ondan içtim. Kesmedi.
Resmen annesinden yemek bekleyen kuşlar gibi ağzım açık tavana bakıyorum.
su kaynatip sogutsaydin. Oglan uyanmisti ama uyuduk sonra. aksam dizi izledim uyku yetmedi. Cok uykuciyim ben oglum bebekken o uyudukca ben de uyurdum simdi iki taneyle yapamam da. En dayanamadigim sey uykusuzluk.
Gecti mi geceki halin iyi misin simdi

Cennet boşuna annelerin ayağı altına serilmemiş,bi halta yarasalar onlarınkine serilirdi :))

Sorsan islamiyete göre erkek daha değerli derler. Kadınları arkalarından yürütürler orasını burasını kapatırlar ezerler psikolojik baskı yaparlar. Maalesef ülkemizdeki erkeklerin beyinlerine işlenmiş bikere kendilerinin en değerli olduğu. Biz cennet anaların ayağının altında diyip avunuyoruz o kadar. Kökten değişiklik lazım bize.

Günaydın kizlaarr hastanedeyiz 1 ay oldu kuzumu gormeyeli çok özledim bekliyorum :KK49: @esoba benim canın da et çekiyor ama bi tarzı sadece.onu da eskiden ağzına surmezdim su hamilelik neler yiyip icirttirdi bana anlatamam

Canım güzel haberlerin olur inşallah. Yiyin canınız ne istiyorsa. Bebişlere de size de sifa olsun sağlık olsun.

Ya ben ne olucam sabah bile et yenir mi? Yiyorum sonra düşününce midem bulanıyor.
İçimde aslan mı besliyorum acep?
Bir gün yemesem vucüdum istiyor bir şeyim mi eksik acaba?

olsa bende yerim sabahta güzel oluyor : ))

teşekkür ederim canım. boğazım tahriş oldu galiba çok ağrıyor. balda tüketemiyorum gebelik şekerim var. bu denli şiddetli öksürüğün bebeğe zararı yoksa bu iyi haber en azından.
bişey daha soracam;
ben devlet memuruyum. doktora gittiğim gün tüm gün izinli mi oluyorum yoksa hastanede işim bittiğinde işe dönmek zorunda mıyım? bilgin var mı acaba?
yani erken dogum riskin ya da rahim agzinda acilma falan yoksa oksurugun zararı yok canim tek basina diger konuda doktorundan is gormezlik raporu alırsan o gun için gerek yok canım ise gitmene..gerçi idaren görmezden geliyorsa ona da gerek yok ama normalde rapor almazsan ise donmen lazım

Bana herkes acıyor nefes nefesesin diye. Konuşurkeen bile fosur fosur ediyorum.
Aslında çok nefes problemim yok ama karşıdaki kişilere sıkıntı basıyor.
Et hep sevmişimdir.

Benim de burnum tıkalı olduğundan öyle ses çıkıyor deniz suyuyla açmaya çalışıyorum.

günaydın kızlar herkese hayırlı günler
akşam işyerinde sancılandım yine erken geldim eve sabaha kadar sancım vardı sabah acile gittim ebe baktı açılma yok dedi nst yokmuş sancılara bakamadı kendi doktorumu aradım dinlen sakın kalkma geçmezse sancılar gel yatırayım hastaneye dedi. 36 yı görsek diyordum ama 34 ü bari geç diye bakıyorum çok acele ediyor seninki dedi

Benimkini görsen. Azıcık ağrım var dedim demediğini bırakmadı. Bir de onlara ağlayıp üzülüyoruz. Karakterleri mi öyle biz mi çok duygusalız anlamıyorum ki.

kadınlar duygusal fazlasıyla herşeyi kafaya takıyoruz , yok benimki çok nazlar beni ailecek nazlıyorlar : ))) çok şükür bende onu nazlarım ama , nazlanıp geçiniyoz işte : ))

bende normal wc kullanıyorum klozeti hiç sevmiyorum nedense, tesadüfen iyi bişey yapıyomuşum demekki : )) ne güzel

En sagliklisi eski usul wc bagrsaklari da tembellestrmiyor hem.niyeyse hizla yerini kozete birakiyor benm evde uc wc var ucu de klozet saka gibi :(

Günaydın kızlar.
bikaç gündür burnum akıyodu birazda kırgınlık vardı. ateş yok viral bişeydir diye doktora gitmedim evde zencefil falan içtim. ama dün akşamdan beri ciğerlerim sökülürcesine öksürüyorum ve canım çok acıyor. biriniz öksürerek doğurdum, öksürük de rahmi kasıyor demişti. şimdi pazartesiye randevum var kadın doğumda, o zamanı beklesem mi kbbye görünmek için yoksa erkene mi alsam?

Cok gecmis olsun beklme ilerlmeden git dra canim ben de sinyal veriyom yine kız hasta olunca pesine yamulmasam sasrcam zaten

teşekkür ederim canım. boğazım tahriş oldu galiba çok ağrıyor. balda tüketemiyorum gebelik şekerim var. bu denli şiddetli öksürüğün bebeğe zararı yoksa bu iyi haber en azından.
bişey daha soracam;
ben devlet memuruyum. doktora gittiğim gün tüm gün izinli mi oluyorum yoksa hastanede işim bittiğinde işe dönmek zorunda mıyım? bilgin var mı acaba?

Biz sevkli sayilioz ogretmenim ayakta tedavi beyannamesi dolduruyorum tum gun ders olan gunde sıkıntı olur da yarım gunde prblem olmuyo bugun geri donmuycem mesela ben

Bana herkes acıyor nefes nefesesin diye. Konuşurkeen bile fosur fosur ediyorum.
Aslında çok nefes problemim yok ama karşıdaki kişilere sıkıntı basıyor.
Et hep sevmişimdir.

Ben de ders anlatrken oyle oluyorum bogazimi sıkıyolar sanki nefesim yetmiyo

Günaydın canım. Mattika da söylemiş zaten için rahat olsun haberleri olmaz :KK66:

saol canim benm kafam rahatladi saatimi bekliyorum simdi;)

akşam işyerinde sancılandım yine erken geldim eve sabaha kadar sancım vardı sabah acile gittim ebe baktı açılma yok dedi nst yokmuş sancılara bakamadı kendi doktorumu aradım dinlen sakın kalkma geçmezse sancılar gel yatırayım hastaneye dedi. 36 yı görsek diyordum ama 34 ü bari geç diye bakıyorum çok acele ediyor seninki dedi

inşallah bekler kuzucuk , bu acele de ne

kadınlar duygusal fazlasıyla herşeyi kafaya takıyoruz , yok benimki çok nazlar beni ailecek nazlıyorlar : ))) çok şükür bende onu nazlarım ama , nazlanıp geçiniyoz işte : ))

Bizde ağlamıcaksın zayıf tarafını göstermiceksin hasta olmayacaksın ağrın sızın olmayacak. Yoksa o haldeyken bir ton laf işitiyorsun nazlanmayı birtarafa koydum tamamen yalnız bırakılıyorsun. Evdeki nazı sadece erkek yapar. Kadın her daim güçlü sevecen güleryüzlü olmalı. Maraş usulü yetişme mi acaba bu. Bilmiyorum ama yoruldum artık.

dinlen canim biraz daha beklesin küçük hanim da inşallah

inşallah bekler kuzucuk , bu acele de ne

valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu

Bizde ağlamıcaksın zayıf tarafını göstermiceksin hasta olmayacaksın ağrın sızın olmayacak. Yoksa o haldeyken bir ton laf işitiyorsun nazlanmayı birtarafa koydum tamamen yalnız bırakılıyorsun. Evdeki nazı sadece erkek yapar. Kadın her daim güçlü sevecen güleryüzlü olmalı. Maraş usulü yetişme mi acaba bu. Bilmiyorum ama yoruldum artık.

babası da annesinden öyle davranmasını mı istemiş ki hani öyle görmüş yetişmiş olsun ? biraz kişilikle alakalı bence

Ben geldimmmmmm :KK54:
Doğurdum desem hepiniz yarın nasılda şaşırır panik olursunuz dimi :eek::KK76:

.
.

.
.
.

Ama şükür doğurmadım kızlar:KK48:
O gün litch öle yazınca cidden yazdığımda öle kötü etkileyecek bişi olmadığı için cidden birden alındım sanki o etkileniyorum demiş sende inadına mı yazdın der gibi algıladım belkide hassas bir anımdı bir alındım hani :oops: ama gelmeyişim ondan değil. Dün akşam bugün gelecekleri söyleyen misafir oldu. Eşimin okul müdürünün karısı bni merak ediormuş tanışmk istemiş gelecez dediler başka bir öğretmen eşiyle bişi yapma o halinle sakın dediler Allahları var ablalar ama ben kurabiş yapayım dedim tatlı tuzlu iki çeşit hem bnm kocişte seviyor böyle çay yanı işleri diye. Ama onları yaptım snrada evi süpürdük eşimle benim belim koptu zaten midemde çok yanıyor cayır cayır kızlar ne yesem kar etmiyor herşey yakıyor yediklerim bile resmen kor ateş yutuyormuş gibi yaka yaka iniyor mide suyum ağzıma geliyor öğürtürüyor beni :KK43: Derken gece gece kocişin film izleme hevesi gelmişti 3 e kadar film izledik yattık. Ben 10 da uyandım lavabo fln yıkadım toz aldım vs. ablalar geldi 1-1.5 saat oturdular sohbet tanışma derken onlar gittiler. Sonra bnde sohbetim vardı oraya gittim geldim tembellik yaptım yemek yapamadım die eşim saolsun dışarı yemeğe götürdü. Geldik eve kalça kemiğim kuyruk sokumum ve belim ağrıyordu uzanmıştım uyumuşum snra uyandım mide öğürtüsüyle çok kötüyüm soda içtim 2 tane ama banamısın demedi midem :mad: rennie bile artık fayda etmiyor şimdi gidip 2 tane birden rennie çiğnicem gündüzde sohbete giderken 1 tane çiğnedim ama kesmemişti.

Velhasıl kelam yine çok yazdım ama küsmedim yani kimseye o an alındığım için çıktım snrada işte olaylar gelişince gelemedim. :KK51: Benim kemikler ağrımaya başladılar ara ara kollarımda flnda oluyor ağrı, kollarım erken yoruluyor sanırım oğlum iliklerime kadar kalsiyumu sömürmeye başladı zaten artık hareketleri can yakıcıda oluyor güçleniyor sıpazadem benim :KK68:

Bu kadar çene yaptım özleminiz gitmiştir sanırım :D:KK19::KK68: özleyin beni güzel annişler yarına grşrz hayırlı geceler herkese.[/QUOT. Mide yanmSina mandalin ve portakal tavsiye ederim canim benimkini hemen geciriyor

Back
X