2015 Şubat Anneleri

Günaydınnnn kızlarrr,artık doğuma baya baya az kaldı,çok şükür bu günleri bizlere gösterene ,bu duyguyu tattırana :D takvimde bebeğinizin saçları çıkıyor yazıyor,benim midem ondan da yanıyor olabilir,ama tekmeleriyle bazen canımı acıtsada kuzumu görmek için sabırsızlanıyorum artık :D

Selam kuşlar
Bizim bu net isi iyice canimi sıkmaya basladi pazarteaidrn beridir sözleşmeyi yenilemelerini bekliyoruz üst komsumuzun
Dun Esim arayip durumu sormuş demiş net bize lazim biran evvel actirin adam ben size haber veririrm 2 güne kadar kararimi demiş lafa bak. Niye bütün cinsler bizi bulur ki ?!!!

bugün 32+0 olduk. raporumuzu ctesi günü alacağız kısmetse. 2 gündür karnımdaki gerginlik ve rahatsızlık biraz olsun geçti. dün akşam sıcağa yakın duşun altına girdim ve bir süre suyun altında öylece bekledim. karnıma belime tuttum suları. kremlendim ve güzel bi uykuya daldım. bugün kendimi daha iyi hissediyorum. ctesi gününe kadar yine ağrım olursa ctesi günü bi muayenehaneye uğrayıp doktorla konuşacağım.

56 - Siirt'teyiz bugün :)

Telefona paket aldim ama oda 2 güne biter general mobile acayip çok harciyor neti.. Duzelse artik yaa.. Neyse vardır bir hayor diyelim..

Selam kuşlar
Bizim bu net isi iyice canimi sıkmaya basladi pazarteaidrn beridir sözleşmeyi yenilemelerini bekliyoruz üst komsumuzun
Dun Esim arayip durumu sormuş demiş net bize lazim biran evvel actirin adam ben size haber veririrm 2 güne kadar kararimi demiş lafa bak. Niye bütün cinsler bizi bulur ki ?!!!
ortak kullanmak zorunda misiniz canım ? birine bağımlı olmaktan nefret ederim ben..direk kendi evinize bağlatsaniz interneti olmuyor mu

bir duş aldım da rahatladım. hergün almaya çalışıyorum ama bu seferde saçlarım çok uzun olduğundan kurutmaya üşeniyorum :KK43: doğum sonrası eşimi ikna edebilirsem kestiricem.
Ben her gün duş alıyorum canım başımı yıkamıyorum ama. Vücudumu her gün yıkıyorum rahatlatıyo birazda olsa

yardimcim yok maalesef, çocuklarin okulunu degisik gonderiyorum ben konu komsunun çocuguyla ayni gitmiyolar onlar yardim ederdi ama ters dusuyor benim okul herkese ..
bebegi ya yanimda goturcem yada evde birakicam, 15 dk ya gider gelirim baska seçenegim yok ..

Bence yine de yanlış yaparsın. Bunun çözümü bu değil bak hava soğuk olucak lohusa olucaksın Allah korusun sana bişey olsa ne olacak? Çocukları okula götürüp alacak biri olmalı sen de evde bebişle birlikte kalmalısın benim düşüncem bu. Babaları ne diyor bu işe? O belki bulur çocukları okula götürecek ve alacak birini. Okul yanıbaşında bile olsa senin gücünü toplamadan evden çıkmaman lazım. Hadi evden çıktın bebiş başladı ağlamaya senin dışarı çıktığını gören Fransızlar anında ararlar polisi falan. Bu öyle riske atılacak bir durum değil ne olur düşünün bunu.

:KK45: Kızlar bebiş kolonyası düşünenler ve yapacak vakti olmayanlar gitti gidiyorda süslü püslü kolonyalı satıyorlar bence uygun da fiyatı

Bizde ağlamıcaksın zayıf tarafını göstermiceksin hasta olmayacaksın ağrın sızın olmayacak. Yoksa o haldeyken bir ton laf işitiyorsun nazlanmayı birtarafa koydum tamamen yalnız bırakılıyorsun. Evdeki nazı sadece erkek yapar. Kadın her daim güçlü sevecen güleryüzlü olmalı. Maraş usulü yetişme mi acaba bu. Bilmiyorum ama yoruldum artık.

Bende eşime kızıyorum,eve gelince soruyor bebiş nasıl,tekmeledimi falan diye ama hiç böyle bebişle falan konuşmuyor,hatta okuldan geliyor üzerini çıkartıp ev pozisyonu alıp hemen başlıyor yatışa,horlamaya,bebek oluncada ilgisiz mi olacak acaba diye düşünmeye başladım ...

valla canım anlamadım neye acele ediyor heralde yeri dar geldi
akşam işyerinde bide bi espiri yaptım neredeyse gerçek oluyordu
yemeğe gidecektim restorant şefi gördü nereye gidiyosun kız dedi
elimide belime dayamışım ben bi doğurup geleyim sıkıldım ağır hareket etmekten dedim onlarda espiri yaptılar biz bebek odasını hazırladık doğur zaten izin falan yok sana burda doğuracaksın biz bakacağız ona diye yarım saat sonra gerçekten sancım oldu

Dikkat et cimcime,raporlumusun şimdi?

hangi marka canım benimkide kırmızı siyah

chicco lıteway plus canım ama benimki kırmızı kahverengi geldi

ama vardiyalı çalışırsan bakıcı falanda tutamazsın bi o saat bi bu saat bakacak birini nerden bulucan ki, vicdansızlar süt iznine de karışırlar kesin.
inşallah başka bi iş bulursunda doğum sonrası çekmezsin bunları :KK43:

daha şimdiden karıştılar işte zaten gece vardiyasına gelip süt iznimi son 1,5 saat için kullanacakmışım ben normalde 2 saat diye biliyordum yarım saatimide yemeye çalışıyorlar
2 aylık bebeği bırakıp nereye gideyim işi bırakırım bu gidişle

Benimkini görsen. Azıcık ağrım var dedim demediğini bırakmadı. Bir de onlara ağlayıp üzülüyoruz. Karakterleri mi öyle biz mi çok duygusalız anlamıyorum ki.
Benimkide dün masaj yaptırdı kendisine. Sırtı beli ağrıyormuş. Bu adam benden çok hamile ya. Nerem ağrıyo desem ertesi gün onunki ağrıyo

Anneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.

Bende eşime kızıyorum,eve gelince soruyor bebiş nasıl,tekmeledimi falan diye ama hiç böyle bebişle falan konuşmuyor,hatta okuldan geliyor üzerini çıkartıp ev pozisyonu alıp hemen başlıyor yatışa,horlamaya,bebek oluncada ilgisiz mi olacak acaba diye düşünmeye başladım ...
Ben çok bebek isteyen biri değildim ondan dolayı gebe kalmadan önce çok sordum emin misin bu sorumluluğu almaya ben uğraşmam diye:KK48: şimdi de uyu bol bol 2 saatle uykunu almayı öğren yok öyle başka odada yatmak hatta sütüm fazla olursa Sagar veririm ben uyurum. Ben iyi olmadan ne sütüm olur ne bebek iyi olur :KK20:diyorum sık sık:KK8: ne ediyim kendi kaşındı:KK28:

chicco lıteway plus canım ama benimki kırmızı kahverengi geldi

daha şimdiden karıştılar işte zaten gece vardiyasına gelip süt iznimi son 1,5 saat için kullanacakmışım ben normalde 2 saat diye biliyordum yarım saatimide yemeye çalışıyorlar
2 aylık bebeği bırakıp nereye gideyim işi bırakırım bu gidişle
süt izni doğumdan sonra ilk 6 ay 3 saat,ikinci 6 ay 1,5 saat. yedirme hakkını devam edersen daya yönetmeliği gözlerine işlerine gelmiyosa tazminatını verip çıkarsınlar. gerçi sen çıksan bile doğum mazeretini gösterip tazminatını alabilirsin. ne kadardır orda çalışıyorsun bilmiyorum ama hakkını bırakma onlara.

Arkafaslar mrb doktorlar sizr toksoplazma herpes virus vb testleri yapti.i
hamileliğin ilk aylarında yapmışlardı canım. neden sordun?

Anneme gidiyorum
Geçen gittim baya iyi geldi
Şimdi de güzel bi bavul yaptım , nasılsa çekçekli diyede epey doldurdum. Ama anneme gitmek için iki araba değişmek gerekiyor. Ben bunu hesaba katmadım
Evimin ordan bindim , gittik gittik baktım. Yanlış yer ... Meğer önüme gelen otobüse binmişim. Orman gibi bir yerde indim. Durağa 20 dk yürüdüm. Hem yağmur hem öküz gibi ağır valiz hemde kol çantam. Bi yandan da ağrılar. Yaslandım bir yere hüngür hüngür ağladım. Sonra durağa geldim. Zar zor bindim arabaya bi Allah'ınkuluda yardım ediyim demedi ya , geldim merkeze. Ordan da bi araba. Ve yine sadece mal gibi bakan insanlar. Annemi aradım senin oraya gelince alın beni dedim. Ama şuan ondan da vazgeçtim. Bu kadar geldim burdan öteye her şekilde giderim zaten.
Oyy Allah iyiliğinı versin iyi olayım diye kötü olma sakın

Back
X