2015 Şubat Anneleri

Günaydın en tatlı anne grubu ve tatlı minnoşlarıııı :KK68: Bugün İzmir sağanak yağmurlu ama benim içim güneşli (: Dün sipariş ettiğim geceliklerim ve sabahlığım geldi o yüzden musmutluyum.Artık çantayı hazırlamam lazım, kurumalarını bekliyorum.Şimdi kahvaltı yapacağım, sizleri seviyorum canlar, harika bir haftasonu olsun hepimize.

Bizimki de dün belli oldu sanırım kv ve kp nin evine gidecekmişiz. Bana söylemiyor da kardeşine söylüyor biz yeni yılda gelicez diye.

Aman tanrım ne kadar güzel ayni bizim gibi demek "KV ile yılbaşı qeyfiii" kocalarimiz çok yaratıcı insanlar Allah için.

Günaydın en tatlı anne grubu ve tatlı minnoşlarıııı :KK68: Bugün İzmir sağanak yağmurlu ama benim içim güneşli :-) Dün sipariş ettiğim geceliklerim ve sabahlığım geldi o yüzden musmutluyum.Artık çantayı hazırlamam lazım, kurumalarını bekliyorum.Şimdi kahvaltı yapacağım, sizleri seviyorum canlar, harika bir haftasonu olsun hepimize.

Merhaba canim sen de izmirdesin demek hava çok feci cidden Nasil yağmur yagiyor
35. Haftandaymissin çanta hazırlamak için geç bile kalmissin annesiii ne olur ne olmaz unuttukların olur sonradan eklediklerin olur bir an önce hazırlasan iyi olur bencr

Günaydın kızlarrrr bol tepikler hepimize :) biz kontrole gittik bir sorun yok maşAllah ama oğluşum kordonu dolamış biraz ona canım sıkıldı Allahım yardımcımız olsun Rabbime emanet olsun kuzucum. Var mı aranızda böyle bişey olan

Benim kızımda olmuştu canım.1 kere dolaninca sıkıntı olmuyormus.bir de zaten kontrol ediyorlar surekli büyük ihtimal o dolanmayi çözer bebisin.bebisler öyle yani bi dolaniyorlar sonra bi bakmisin düzelmiş.ama kizimda kordon dolanik kalmıştı doğduğunda hafif morumsuydu sonradab duzeldi çok şükür

Yok ikram yapmam ben.
Eşim çok sever öyle şeyler hazırlamayı.
Ama daha önce bahsettim bir eltim var. O geceyi onunla geçirmek istemiyorum.Birde herkes sigara içiyor ve camı açıp benim yanımda da içiyorlar.

:( Yılbaşı Akşamı benim yanımda da içilebilir :(

Heralde sabahtan beri hazırlık yapıyor :) koydu kafaya gecenin en güzel kadını olacak :) bgn çok az girdi :)

Sabahtan beri avm de görümceyleydim. GS Takım'ı Peşinde falan koştum. Evde temizlik vardı. Akşam 19:15 te eve gelip hazırlanıp 20:00 deki Yemeğe yetiştik. Allah'tan ayaklarımda şişme olmadı ayakkabıları giyebildim.

günaydın kızlar,
cumartesi mesaisinden merhaba herkese yıl kapatıyoruz biz bugün mesai !!
izmir yağmurlu şimdi evde uyumak vardı :cry:

Aman tanrım ne kadar güzel ayni bizim gibi demek "KV ile yılbaşı qeyfiii" kocalarimiz çok yaratıcı insanlar Allah için.
Günaydın en tatlı anne grubu ve tatlı minnoşlarıııı :KK68: Bugün İzmir sağanak yağmurlu ama benim içim güneşli :-) Dün sipariş ettiğim geceliklerim ve sabahlığım geldi o yüzden musmutluyum.Artık çantayı hazırlamam lazım, kurumalarını bekliyorum.Şimdi kahvaltı yapacağım, sizleri seviyorum canlar, harika bir haftasonu olsun hepimize.
kızlar siz de izmirdesiniz galiba neredensiniz topraklar :D

bilmem parti falan dediğine göre eğlenceli bişidir..kardesimin sirket yılbaşı partisine Funda ararı ayarlamis..ah ben de Plaza kadını olaydim içimde kaldı

Gitmekle kalmadık tüm masaları gezdik sanki düğünümüze Gelmişler. Eşimin huyudur millete selam vermek.

Onun içinde mi söylüyorlar?
Öyle bir duruma sokuyorlarki kız bebek istemen bile mümkün değilmiş gibi konuşuyorlar.
Kızım adına çok üzülüyorum. Bu kafanın hakim olduğu bir yerde doğacak diye.

Bana da soruyorlar kiz diyorum olsun erkek adamın erkek damadı olur diye cevap veriyorlar. E benim oğlum da var.zihniyetler değişmiyor maalesef.bunu da söyleyen çok iyi bi şirkette çalışan bölge müdürü

Back
X