Saymadım.bir kutu. Pembe sıvısı da. Artık pzt ya da acilde vurulurum. Hemen etki ediyor mu? Enerji veriyor mu.? Ferrumu da ikiye çukardı
Hemen etki eder doping almış gibi olursun.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saymadım.bir kutu. Pembe sıvısı da. Artık pzt ya da acilde vurulurum. Hemen etki ediyor mu? Enerji veriyor mu.? Ferrumu da ikiye çukardı
Canım sağol ya inşAllah kuzucuğum da çözer bi dahaki kontrole kadar biraz canım sıkıldı çünkü. Doktor şu an endişelenme dedi ama işte yinedeBenim kızımda olmuştu canım.1 kere dolaninca sıkıntı olmuyormus.bir de zaten kontrol ediyorlar surekli büyük ihtimal o dolanmayi çözer bebisin.bebisler öyle yani bi dolaniyorlar sonra bi bakmisin düzelmiş.ama kizimda kordon dolanik kalmıştı doğduğunda hafif morumsuydu sonradab duzeldi çok şükür
Canım sağol ya inşAllah kuzucuğum da çözer bi dahaki kontrole kadar biraz canım sıkıldı çünkü. Doktor şu an endişelenme dedi ama işte yinede
Dalin sıvı düşünüyorum.Kizlar bebegin kiyafetlerini neyle yikamaliyiz en sagliklisi hangisi? Bi doktor arkadas uni baby nin sivi bebek deterjani en katkisiz olani dedi ama bilemedim. Toz kullanmak iyi degilmis zaten.
Bi de seri gelisimi iyi dedi.Canım benim ilk kızımda gelişim geriliği çıktı anne karnında. Büyüyemedi. Neler yedim neler.. gram gram aldı... Zorla 2100 gr dogdu. Normal dogumuda önermiyorlar bebek küçük oldugu için. sezeryanla 38 .ci haftada alındı.
Sanada gelişim geriliği söylendi mi? Bu tip bebekler yakından takkip ediliyor. Hareketlerine dikkat et demişti bebeğin. Allah korusun... Her hafta gittim. Gerekirse 3 günde bir gittim.
Bir doktora gitme. Başka doktorlarada gitmenizi öneririm.
Oh cok sevindim. Cocugum hep grafik altinda. Ama doktor sabit bir buyume hizi var dedi. Ama iste kucuk basladik kucuk buyuyoruz.Yok canım bir sorun çıkmadı. Sadece hala biraz zayıfız.
Inanir misin ayva haric saydiklarini buyuk istahla yiyorum. Ozellikle peynir,kuruyemis. Belki de yapisal cocugun kucuk kalmasidaha once cok defa yazdım yıne yazayım
hemen hergun patateslı kaşarlı yumurta pısırıyorum..bazenpatates haşlayıp yıyorum(resmen patatese as erıyorum) ,kahvaltıda bıle yoğurt yıyorum..bol beyaz peynır..
hergun lımonlu maden suyu ıcıyorum
haftada 3 4 kılo ayva yıyorum(efendımızın s.a.v tavsıyesı)
sutlu tatlılar yada çorbalar sık tuketıyorum..
cevız,badem,fındık,cekırdeklı sıyah kuru uzum,kuru kayısı bırde ..
yıyebılıyorsan kırmızı et te tüket proteın yemen lazımkı kılo alsın..ben et yemedıgımden bol sut urunu tüketmeye calısıyorum
Evet canım , hava gerçekten kötü ama ben seviyorum yağmuru, keyfi bir başka oluyor,bu önümüzdeki haftada yağış bol olacakmış.Çanta için geç kaldım evet ama ancak toparlayıp hazır ettim listeyi.Merhaba canim sen de izmirdesin demek hava çok feci cidden Nasil yağmur yagiyor
35. Haftandaymissin çanta hazırlamak için geç bile kalmissin annesiii ne olur ne olmaz unuttukların olur sonradan eklediklerin olur bir an önce hazırlasan iyi olur bencr
Ben Karşıyakadayım tatlım, sen neredensin?kızlar siz de izmirdesiniz galiba neredensiniz topraklar![]()
Benim doktorda ondan çok kilolu olmasın doğamaz diyor.Günaydın Anne adayları, bebişlerinizle sağlıklı bir gün dilerim. Dün bi arkadaşım doğum yaptı, bebek 3500 kilo doğmuş normal doğum yapmış ama çok zorlanmış ve yırtılmışçok da kilolulu olması iyi değil demekki, 3 kilo olsaydı bu kadar zorlanmazdı belki.
Dalinle yıkadım, tavsiye edebilirim.Yumuşatıcısı da güzel.Hatta bundan sonra kendi kıyafetlerimizi de onunla yıkasam diye düşünüyorum, çok güzel bebik kokuyorDalin sıvı düşünüyorum.
Deme ya 42 falan ne yaptın. Sen illede 17 şubata kadar bekleteceksin biziDün ablam aradı annem söylemiş konuştuk biraz. Ablamın kızı 42. Haftada doğmuş. ZamAnlarını doldursunlar sağlıkla gelsinler inşallah canım. Bebiş kaç kilo olmuş?
bence senın dr bıraz abartıyor..kalmış 1 ay 1 kılodan daha fazla alamaz zaten en fazla 4 olur kı buda normal doğumu ımkansız hale getırmez,getırse bıle senın normal doğum konusunda ısrarın yok ee daha ne..Benim doktorda ondan çok kilolu olmasın doğamaz diyor.
Bizimkide dün oğlunu aramış demiş abin diyorki toplanalım annemlerde kutlayalım yeni yılı. Abi de tesadüfen 5 dk sonra eşimin yanına gelmiş.Aman tanrım ne kadar güzel ayni bizim gibi demek "KV ile yılbaşı qeyfiii" kocalarimiz çok yaratıcı insanlar Allah için.
kacakkkkkk nasil gecti gecen. iyisin degil mi ?
Ya ben dalan aldım eskiler tavsiye etmiş hep ama sizinkiler başka hep.Dalinle yıkadım, tavsiye edebilirim.Yumuşatıcısı da güzel.Hatta bundan sonra kendi kıyafetlerimizi de onunla yıkasam diye düşünüyorum, çok güzel bebik kokuyor![]()
İnşAllah ya bir kere dolanmış hatta bi hafta önce 3 kere kordon dolanmış bi bebeği normal doğurttul dedi1 kere mi dolanik acaba 2 kere mi.gerçi Dr endişelenme dediğine gore 1 kere dolanmıştır daha zamanı var nasılsa annesi sen içini rahat tut zaten kontrollerimiz de sıklaştı birşey olmaz Allah'in izni ile.
Evde çektirseydin keşke kocaya.Boydan çekmedi fotoğrafçı. Otururken çekmiş o da pek güzel değil yuvarlak bişey olmuşum![]()
Sen neden gittin biri kapatırdı. Ben gitmiyorum Cts. Hatta gece 4 gibi yattım ama yeni uyandım.günaydın kızlar,
cumartesi mesaisinden merhaba herkese yıl kapatıyoruz biz bugün mesai !!
izmir yağmurlu şimdi evde uyumak vardı![]()