Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bakmışlar ve görmüşler en azından. Ben avmdeyken kadınlar ısrarla çantalarını çarpmaya çalışıyorlardı zor kaçtım![]()
Bol tekmeli bi gunden herkese selam olsun...
Inceliyor iste , bilim adamı sanki . Dünya Üzerindeki canlılar nasıl ürüyor, araştırma konusu da buYani bebek magazina giriyoz tip tip bakiyolsr. Sanki ayip bisey almanlar sokak ortasinda birbirini operken kimse bakmiyo hamileyiz sanki gunah isledik.
:
Ben Pzts.vurulcam. Sana söylerim sonuçları. Mübarek sanki doping alıcaz.Bendeki bu halsizlik ne olucak.acaba kasintidanmi yoksa bende gidip b12 mi baktirsam halsizlik yaparmiki eski enerjimi geri istiyorum ya 2 gundur bi ev supurucem erteleyip.duruyorum 24 saat yatsam banamisin demez
Rakının arkasında hamileler içemez diye işaret var.
Sanki hamile gidip rakı mı içecek
Aman Allah korusun nazar değmesin.Senin kaynanaya nazar değidiricez.
Haber verde ise yararsa bende baktirim b12 me hic istememisti doktorBen Pzts.vurulcam. Sana söylerim sonuçları. Mübarek sanki doping alıcaz.
Bende iki pıtırcık tulum.ütüliycem bir üst kata çıkamadım.
ben hiç çatlagi dusunmuyorum valllaYa ben son haftada az birsey catlamistim. Simdi bu bebek oyke onde duruyor ki poposunu disari itiyor gobek deliginin baya ustu catlamis. Ve daha bir bucuk ay var pozisyon degisse bari
Allah rahmet eylesin canim ..2014 senesi benm için hüzün yılı oldu..işk hamileliğimde kaybettiğim minik yavrumla birlikte 4 yakınımı kaybettim..çarşamba günü dedem vefat etmiş bugün tesadüfi öğrendim bişey olur diye söylememişler.son konuşmamızda hakkını helal et demişti hissetti sanki..şu durumda öle zor geliyor ki son kez görememek...öyle alışmışım ki eve her gittiğimde görmeye hala kafamda oturtamıyorum ölmüş olmasını..Allah mekanını cennet etsin..rica etsem bir fatiha okur musunuz...
Onu esim yapck cnm saliya hazir olurGözünü seveyim kapı süsünü birkaç hafta sonra yap. Psikolojik olarak herşey bitti bebişim gelsin diyebilir beyin. Zaten yatıyorsun azıcık daha büyüsün bebiş.
Sütü bile ince eleyip sık dokuyoruz. Çay içince suçluluk duyuyoruz. Nasıl olcekbiranın arkasında da var; ama viskiyle şarabın yokonları içebiliyoruz o zaman
![]()
SelamAleykumselam