2015 Şubat Anneleri

Bakmışlar ve görmüşler en azından. Ben avmdeyken kadınlar ısrarla çantalarını çarpmaya çalışıyorlardı zor kaçtım :KK66:

Ben kizimi napcm bilmiorum kiskaniyor simdiden her firsatta gobegimin ustunde yatiyo vuruyo uzanirken bacagi hep gobegimin ustunde. Dogunca artik iki kiz :KK4: boyle olurlar. Isim zor

Bendeki bu halsizlik ne olucak.acaba kasintidanmi yoksa bende gidip b12 mi baktirsam halsizlik yaparmiki eski enerjimi geri istiyorum ya 2 gundur bi ev supurucem erteleyip.duruyorum 24 saat yatsam banamisin demez

Bendeki bu halsizlik ne olucak.acaba kasintidanmi yoksa bende gidip b12 mi baktirsam halsizlik yaparmiki eski enerjimi geri istiyorum ya 2 gundur bi ev supurucem erteleyip.duruyorum 24 saat yatsam banamisin demez
Ben Pzts.vurulcam. Sana söylerim sonuçları. Mübarek sanki doping alıcaz.
Bende iki pıtırcık tulum.ütüliycem bir üst kata çıkamadım.

Senin kaynanaya nazar değidiricez.
Aman Allah korusun nazar değmesin.
Kızımı getirmedi daha babası yaaa:( doğuruyorum dedim. Hastaneye götürsünler oraya gelirim dedi. Yok canım zahmet etme tüpçü gelir dedim, çocuk ondan ya:)

Ya ben son haftada az birsey catlamistim. Simdi bu bebek oyke onde duruyor ki poposunu disari itiyor gobek deliginin baya ustu catlamis. Ve daha bir bucuk ay var pozisyon degisse bari
ben hiç çatlagi dusunmuyorum vallla
çatladim çatlayacgim kadar simdiye dek iki eksik bi fazla be farkederki : )))))

2014 senesi benm için hüzün yılı oldu..işk hamileliğimde kaybettiğim minik yavrumla birlikte 4 yakınımı kaybettim..çarşamba günü dedem vefat etmiş bugün tesadüfi öğrendim bişey olur diye söylememişler.son konuşmamızda hakkını helal et demişti hissetti sanki..şu durumda öle zor geliyor ki son kez görememek...öyle alışmışım ki eve her gittiğimde görmeye hala kafamda oturtamıyorum ölmüş olmasını..Allah mekanını cennet etsin..rica etsem bir fatiha okur musunuz...
Allah rahmet eylesin canim ..
okudum

Ayyyy oku oku oku anca yetiştim. Oysaki 10 saat falan bakmamıştım...

Karnım büyüdükçe insanlarda dışarda afedersiniz mal mal bakıyolar bana da. Acayip gıcık oluyom :KK11:

Back
X