2015 Şubat Anneleri

mattika mattika bize hic o tarz bilgi veren olmadi ki aynen devam dendi kalkmadi performans dendi ne nalet biseydir o zaten ömür törpüsü. Bir de gecen yil bu odev yüzunden cok sıkıntı yasadik okulda bazi sütü bozuk insan evlatlari vermedigi halde verdim ödevi diyip sikayet etmis hatta onunla kalmamis ne suçlamalarla iftiraları duzmus alt tarafi bir odev notu icin adli suc işlemisiz gibi aylarca teftiş gecirdik bes arkadas:( sonuc noldu tabii ki bisey bulunamadi iftirayi doğrulayan. biz ispat ettik suçsuzlugumuzu ama ne. Cektigimiz eziyet yanimiza kaldi adam da çocuğunu aldi gitti baska okula. O yüzden bu yil odevleri daha bi sıkı tutuyoruz hele de simdi uzaktan hepten tedirgin oluyor insan ıncıgını cıncıgını puan ölçegiyle puanliyorum bir de evlere senlik haldeyim offf cok sıkıcı keske sınıf ici quiz gibi olaydi bizde de :KK43:

Istanbul bahcelievler civarinda oturan arkadaslar dogumunuzu hangi hastanede yapacaksiniz?
Ben çok yakın değilim ama medipol megaya da yapıcam. Bir arkadaş hizmet hastanesinde. Benim başka bir arkadaşımda medical park da yapacak.o civar hastane dolu zaten.

Az bi yavas olun yahu. Sabahtan beri okuyamadigim açıkları kapatayim diye ugrastikca artti da artti sayfa sayısı el insaf:KK45:sozum ona kizı babaya sattim gectim arka odaya sinav okumaya diye nerdeeee burayı okuyacagim derken kaldı oylece kagitlar
Sınavları dağıt okuyalım
Ama matematik de mi? Mat 1 i yine bir derece hatırlarım.ama sonrası zor biraz

Ben çok yakın değilim ama medipol megaya da yapıcam. Bir arkadaş hizmet hastanesinde. Benim başka bir arkadaşımda medical park da yapacak.o civar hastane dolu zaten.

Esobacan senin dogum benden önce medipol de annemlere yakın belki nasip olursa bi cee eee yaparim size hastanede tabibir mahsuru yoksa senin için;)

Az bi yavas olun yahu. Sabahtan beri okuyamadigim açıkları kapatayim diye ugrastikca artti da artti sayfa sayısı el insaf:KK45:sozum ona kizı babaya sattim gectim arka odaya sinav okumaya diye nerdeeee burayı okuyacagim derken kaldı oylece kagitlar
Ben de ogretmenim.sinav kagidi,performans okumak cok sikici..

Sınavları dağıt okuyalım
Ama matematik de mi? Mat 1 i yine bir derece hatırlarım.ama sonrası zor biraz

Yok canim matematik mattikada edebiyat dil bilgisi bende:)

Sınavları bitrmek üzereyim onlar yine bisekilde okunuyor da odev okuması gıcık. Puan vercek yer bulmaya ugrasiyorsun verdiğin puanı belli bi olcute dayandirarak belgeliyorsun hataları isliyorsun uzerine falan zahmetli is. Adam gibi odev hazrlasalr belki kolaylasrdi da odev demeye bin sahit ici bos kagit yumagi ve art niyetli olmadigini ogrenciyi hep destekledgini gosteren cici nir öğretmn olmanı isteyen sayın milli egitimi memnun edici nitelikte puan vermek de bu şartlarda cooook zor oluyor;)

mattika mattika bize hic o tarz bilgi veren olmadi ki aynen devam dendi kalkmadi performans dendi ne nalet biseydir o zaten ömür törpüsü. Bir de gecen yil bu odev yüzunden cok sıkıntı yasadik okulda bazi sütü bozuk insan evlatlari vermedigi halde verdim ödevi diyip sikayet etmis hatta onunla kalmamis ne suçlamalarla iftiraları duzmus alt tarafi bir odev notu icin adli suc işlemisiz gibi aylarca teftiş gecirdik bes arkadas:KK43: sonuc noldu tabii ki bisey bulunamadi iftirayi doğrulayan. biz ispat ettik suçsuzlugumuzu ama ne. Cektigimiz eziyet yanimiza kaldi adam da çocuğunu aldi gitti baska okula. O yüzden bu yil odevleri daha bi sıkı tutuyoruz hele de simdi uzaktan hepten tedirgin oluyor insan ıncıgını cıncıgını puan ölçegiyle puanliyorum bir de evlere senlik haldeyim offf cok sıkıcı keske sınıf ici quiz gibi olaydi bizde de :KK43:
müdür söyledi sene başında. yani evde yapılan ödev istenmiyor pek diye. aman meb işte. ben konu belirledim sınav yaptım okudum gitti. geçen sene de test çözümü vermiştim. aklıma yatmıyor o ödevler çıktılar. artık devir değişti şikayet etmek marifet oldu. kimse üzerine düşeni yapmasın ama herkes herkesi şikayet etsin. hak aramaktan anladığımız bu.

Bekleriz canım. Kız senin annenler karşıda oturmuyor mu?

Yok doktorum karsida benim annemler mall of istanbula yakin. Ya zaten benim bu karsiya nasil yetscem endisem tavandi sen de bugun metro çalismasi var yazmissin off off o trafik zaten beterdi olmustur iki misli simdi. Allah vere de tenha saatte dogurcak olsam. O civarın trafigi iki yone de kilit oluyor kabusum benim alternatif yol da yok ana guzergaha mecbursun:(

Ya ben son haftada az birsey catlamistim. Simdi bu bebek oyke onde duruyor ki poposunu disari itiyor gobek deliginin baya ustu catlamis. Ve daha bir bucuk ay var pozisyon degisse bari

bende 3. aydan beri çatlamayayım diye kremler,yağlar kullanıyorum, ama gel gör ki,göğüslerim ve göbeğin altı çatlamış :( üzüldüm bende ...

Yok canim matematik mattikada edebiyat dil bilgisi bende:)

Sınavları bitrmek üzereyim onlar yine bisekilde okunuyor da odev okuması gıcık. Puan vercek yer bulmaya ugrasiyorsun verdiğin puanı belli bi olcute dayandirarak belgeliyorsun hataları isliyorsun uzerine falan zahmetli is. Adam gibi odev hazrlasalr belki kolaylasrdi da odev demeye bin sahit ici bos kagit yumagi ve art niyetli olmadigini ogrenciyi hep destekledgini gosteren cici nir öğretmn olmanı isteyen sayın milli egitimi memnun edici nitelikte puan vermek de bu şartlarda cooook zor oluyor:KK66:
Ya hep karıştırıyorum ikinizin branşını
. Edebiyat okurum bak.dilbilgisi de okurum :-) ama sen anladığım kadarıyla titiz bir öğretmensin ve çok.önem veriyorsun işine,eğitime.
Benim edebiyatım hep 100 idi. Öğretmenimi çok severdim. Hey gidi günler 18 sene olmuş.

müdür söyledi sene başında. yani evde yapılan ödev istenmiyor pek diye. aman meb işte. ben konu belirledim sınav yaptım okudum gitti. geçen sene de test çözümü vermiştim. aklıma yatmıyor o ödevler çıktılar. artık devir değişti şikayet etmek marifet oldu. kimse üzerine düşeni yapmasın ama herkes herkesi şikayet etsin. hak aramaktan anladığımız bu.

Bizim okulun oldugu bolgede sikayet moda olmus. Öğrenciler vasat umursamaz ailelerini arasan bulamazsin evladim okuyor mu diye sormazlar ama is menfaate gelince iftiranin sikayetin haddi hesabi yok oyle de hak hukuktan bihaber insan musveddesi dolu. Kurumlarda da böyle kiytirik koltuk savaslari uğruna ayni okul icinde o onu sikayet edip duruyor baydim dort senedir savunma yazmaktan ota moka.

Yok doktorum karsida benim annemler mall of istanbula yakin. Ya zaten benim bu karsiya nasil yetscem endisem tavandi sen de bugun metro çalismasi var yazmissin off off o trafik zaten beterdi olmustur iki misli simdi. Allah vere de tenha saatte dogurcak olsam. O civarın trafigi iki yone de kilit oluyor kabusum benim alternatif yol da yok ana guzergaha mecbursun:KK43:
Hıı ikitelli tarafında. Ya sorma yol berbat geçen taksici diyor abla sende gece 12 den sonra doğur. Dedim oldu söylerim içerdekine.
Eşim kızıyor tabii taksiciyle neden konuşuyorsun diye de adam bir şey diyo benim çene durmuyor ne yapayım.

Back
X