2015 Şubat Anneleri

günaydınn güzel anneler. enerjik bir hafta olsun inşallah :KK66:

dün baya temizlik yaptılar; gerçi annemin de kolu ağrıyor pek bir şey yapamadı ama en azından yönetti eşim yaptı :KK76:
ben de güya bir yemek yaptım (4 çeşit +tatlı ama olsun) ama iş yapmasam da dolandım peşlerinde; sanki bütün işi ben yaptım zor doğruldum sabah kalçamın aprısından duşa girdim de açıldım biraz sıcak su sağ olsun :KK51:
şimdi de anneciğim uyuyor, eşimi de göreve yolladım bugün de nöbetçiymiş... ben de fırsat buldum biraz okumaya çalıştım :D
ama pek yetişemeyeceğim galiba :KK43:

biz beraber verelim benim de 35 kg vermem lazım doğumdan sonra :KK5: eşim de 1 seneye kadar verirsin sen duramazsın ki, diyor.
ben de eliptik bisiklet alacağım. 4 ayda 44-46 bedenden 38 e onunla düşmüştüm ben, e tabi diyetler de vardı ama :KK66: bacaklara da streç film sardık mı tamam :KK66: termal sauna şorttan kat kat etkili :D

ben de, hatta dayanamayıp hafta içi evi süpürüyorum diye eşim halıları kaldırdı yerden zorlanmayayım diye; doğuma yakın sereceğiz :)

ben de epilatör kullanıyordum, hatta memlekete gidene kadar da kullanabildim. orada makas gibi kesen başlığını kullandıktan sonra acıdan kullanamadım cımbızlı başlığı malum bölgeye:KK23: o başlıkla el yordamıyla yapıp eşime kontrol ettiriyorum ben de; üzerinden de cımbızlı başlıkla geçiyorum.
jilet kullandığın için kökler sertleşmiştir şu anda ağdaya gitme bence; bilmiyorum ama yıllarca jilet kullandım ilk ağdalarım acımıştı.

bu arada kremlerden nemlendirici olanı excipial lipo mu hydro mu?
İyi yarış yaparık o.zaman.
Hodrimeydan :-)

ya evden çıktım hava daha aydinlanmamis bile..her zaman kullandığım yolu kapatmislar bambaşka yollar kullanarak geldim işe..Bu arada gözün aydın S Sond yarın kar var diyorlar :)))
Evet ya öyleymiş
Bu doğa olaylarına da takık oldum.
Yaz boyu yağmur dedim kara geçtik şimdi.
Sen izne ayrılsaydın sonra yağsaydı bari.

Evet ya öyleymiş

Burda da bir rüzgar bir uğultu gece boyu devam etti. Akşam da gri kurtlar diye bir film izlemiştim sürekli uluma sesi var gibiydi.

Açlıktan resmen bayılıyorum. Kan ilacını ikiye çıkardı mide baygınlık.geçiriyor.
İştah açan ilaç.varda kapayan neden yok.

İyi İnsan lafın üstüne gelirmiş. Sizin ormana kurt inebilir dikkat!

Burda bir ara Köpekleri kedileri olanlar dışardaki hayvanlar aç kalmasın diye Dışarıya mamalardan koymaya başlamıştı her türlü orman hayvanı dadanmıştı. Kurt değil de tilki çok var.

Evet ya öyleymiş
Ay bi de akşam kocis nöbetçi..eğer çok yağarsa yarin arabayla çıkamam sabahın körü taksi falan ara şimdiden yarin için gerildim iyi mi..

Burda bir ara Köpekleri kedileri olanlar dışardaki hayvanlar aç kalmasın diye Dışarıya mamalardan koymaya başlamıştı her türlü orman hayvanı dadanmıştı. Kurt değil de tilki çok var.
Bizim sitedekiler de çok hayvansever..bense her tür hayvandan korkan bi tip..Kediler için yuva yapmışlar bizim apartmanın girişine böyle minderler falan koymuşlar alistirmislar beslemeye sirnasiyor kediler. .sabah yanlarından geçerken surtunmeye calisti az daha çığlık atiyordum. .inşallah kızım Korkmaz hayvanlardan ya çok kötü bişi

Kan ilacini biraktim ya bu hafta kilo almamisim kabiz olmayinca. Dr a haftasonu gidicem care bulsun. Kabizlik cekilecek dert degil hele hamile halimle. Ins suyu fln etkilenmez

günaydınlarrrrrr
amma kaynatmışsınız haa
giremedim hiç evdeki nette sorun var arıyoz çözemediler her çıkan operatör aynını söylüyor çözümlenemedi
yılbaşı planları yapılmış , ben evdeyim ohhh bi film açar izleriz artık
bugün nedense uykusuz değilim herkese sendromsuz bir pazartesi dilerim
4 şubata kadar çalışacam daha çook pazartesiler beni bekler

bnm bu hafta son çok şükür oflaya puflaya geldik bu gunlere:) senin de kolayca geçer inşallah günlerin :)
Sen zaten iki hafta ilerdesin benden. Okulun son haftasi yorulmam oturur gelirim 37 yi de bitireyim diyorum bakalim ne yasicaz.
Senin de bitmis ha gayret

Back
X