2015 Şubat Anneleri

hafta sonu kızceme kıyafet aldık , hemen alırım sanıyordum ne zormuş ya seçmek halledemedim , bugün yorgun olmazsak akşama yine gidecez, ah sizler haklıymışsınız daha yıkanacak ütülenecek , dolabı silinecek : (( geç kaldım artık farkındayım

Burda bir ara Köpekleri kedileri olanlar dışardaki hayvanlar aç kalmasın diye Dışarıya mamalardan koymaya başlamıştı her türlü orman hayvanı dadanmıştı. Kurt değil de tilki çok var.
Tilki mi? Ne güzel tam doğal Hayat.

Kapayan da var. Krom iştahı kapar.
Krom nede var? Ya sen şu bilimsel çalışmalarını bunun üstüne yapsana.bana söylersin sadece :-)
Şu bilim insanları biliyor hoş Zayıflamanın yollarını ama söylemiyorlar.
Deli gibi kilo alan kişi bir troid ilacı kullanıyor daha almıyor mesela

hafta sonu kızceme kıyafet aldık , hemen alırım sanıyordum ne zormuş ya seçmek halledemedim , bugün yorgun olmazsak akşama yine gidecez, ah sizler haklıymışsınız daha yıkanacak ütülenecek , dolabı silinecek : (( geç kaldım artık farkındayım
Daha vaktin var senin iki ay var nerdeyse.

kızlaaarr, canlaaar, nasılsınız bayadır yazamıyorum :( kocişim kıl dönmesi ameliyatı oldu :( ay ne menem bişeymiş, canımız çıktı.. ondan sonra bende kayış koptu, sırtım belim pelvis bölgem kasıklarım her yanım çok ağrıo.. bu hafta işteki son haftam sanırım artık dayanılmaz gelio kalkıp hergün işe gitmek.. eşim yattı bi hafta hiç bişey yapamadı, ikimiz yarım insan, yere bişey düşse birbirimize bakıyoruz, kim eğilip alcak diye.. görümcem her yerde laf ediodu, ay kardeşim şöyle yardım edio böle yardım edio, bizim geline göre ne var fln die, nazar değdirdi :KK11: şimdi herşeyi ben yapıorum mutlu olsun

Istahi kapanan varmi ben dun kahvalti yaptim sonra aksam yemeginde bir tabak yemek zor yedim.oda bebeknac kalmasin diye hicnyiyesimn yok nedense

Krom nede var? Ya sen şu bilimsel çalışmalarını bunun üstüne yapsana.bana söylersin sadece :-)
Şu bilim insanları biliyor hoş Zayıflamanın yollarını ama söylemiyorlar.
Deli gibi kilo alan kişi bir troid ilacı kullanıyor daha almıyor mesela

Herşey metabolizmayla ilgili. Metabolizma hızlıysa çabuk sindiriliyor ve kilo alınmıyor. Krom bazı yiyeceklerde var ama bence hap olarak alınabilir. Yalnız hiç denemedim. Bir keresinde Dr multivitamin vermişti centrum diye. Onu kullanıyordum hiç iştahım açılmamıştı krom da varmış içinde. Aslında metabolizmayı en iyi hızlandıran şey düzenli spor. Dün de söyledim Fransa'da italyada herkes zayıf yazmış Maralla zamansiz. Onların zayıf olmaları az yedikleri ya da diyet yaptıklarından ya da genetik olarak değil. Onlar küçüklüklerinden beri jimnastik dersi alıyorlar okullarda bu derse çok Önem veriliyor. Büyüyünce de sporlarını aksatmıyorlar. Bizde beden eğitimi dersleri maalesef sınav çalışarak geçiyor. Bir fransızın Yediği ekmeği ben yiyemiyorum. O kadar çok yiyorlar ki. Metabolizmaları hızlı olduğu için de yakıyorlar.

Istahi kapanan varmi ben dun kahvalti yaptim sonra aksam yemeginde bir tabak yemek zor yedim.oda bebeknac kalmasin diye hicnyiyesimn yok nedense

Çoğu zaman Öyleyim. Bir düşüncen falan mı var. Insan birşeyleri takıp düşününce yemek de yiyemiyor.

Back
X