- 28 Nisan 2012
- 5.115
- 2.697
- 198
bgnu saymazsak son 3 bnm de :)))))Şafak -- 8 Ocak...
sabah erken kalkmam gereken son 6 gün...![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bgnu saymazsak son 3 bnm de :)))))Şafak -- 8 Ocak...
sabah erken kalkmam gereken son 6 gün...![]()
Güzel oluyor canım afiyet olsunSabah kahvaltida avakadoyu bir tabağa güzelce çıkarın icerisine biraz süzme bal ekleyip ezin ister ekmekle ister catalla yiyin afiyet olsun süper oluyor![]()
bgnu saymazsak son 3 bnm de :)))))
Kan ilaci olarak santafer yazdirdim dr canım kilo yapmıyor sende dene istersenAçlıktan resmen bayılıyorum. Kan ilacını ikiye çıkardı mide baygınlık.geçiriyor.
İştah açan ilaç.varda kapayan neden yok.
Tilki mi? Ne güzel tam doğal Hayat.Burda bir ara Köpekleri kedileri olanlar dışardaki hayvanlar aç kalmasın diye Dışarıya mamalardan koymaya başlamıştı her türlü orman hayvanı dadanmıştı. Kurt değil de tilki çok var.
Krom nede var? Ya sen şu bilimsel çalışmalarını bunun üstüne yapsana.bana söylersin sadeceKapayan da var. Krom iştahı kapar.
Uzak mı hastane? Yani trafik durabilir dediler ama sanmam yollar kapansın.Ay bi de akşam kocis nöbetçi..eğer çok yağarsa yarin arabayla çıkamam sabahın körü taksi falan ara şimdiden yarin için gerildim iyi mi..
Daha vaktin var senin iki ay var nerdeyse.hafta sonu kızceme kıyafet aldık , hemen alırım sanıyordum ne zormuş ya seçmek halledemedim , bugün yorgun olmazsak akşama yine gidecez, ah sizler haklıymışsınız daha yıkanacak ütülenecek , dolabı silinecek : (( geç kaldım artık farkındayım
Alacağımı aldım. Sayılı gün kaldı zaten.Kan ilaci olarak santafer yazdirdim dr canım kilo yapmıyor sende dene istersen![]()
Güzel oluyor canım afiyet olsun![]()
Tilki mi? Ne güzel tam doğal Hayat.
Krom nede var? Ya sen şu bilimsel çalışmalarını bunun üstüne yapsana.bana söylersin sadece
Şu bilim insanları biliyor hoş Zayıflamanın yollarını ama söylemiyorlar.
Deli gibi kilo alan kişi bir troid ilacı kullanıyor daha almıyor mesela
Insallah binsorun yoktur bebisinde kilo almisdir guzel haberler duyarsin cnmGunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
İnşallah sancı,açılma vs bir şey kalmamıştır.Gunaydin hanimlar ben yine doktora gidiorum dua edin
Istahi kapanan varmi ben dun kahvalti yaptim sonra aksam yemeginde bir tabak yemek zor yedim.oda bebeknac kalmasin diye hicnyiyesimn yok nedense