2015 Şubat Anneleri

canım ben pembe mavidyim şimdş bu arada. Necdet kırkere gidiyorum artık. Jimerden daha pahalı ama dr cenk çok yoğundu bıraktım onu baya da oldu

haa bıraktın mı sen jimeri ama pembe mavide pahalı olabilir dediğin gibi. orayı bilmiyorum nasıl hastanedir diye,hakkında hayırlısı olsun doktorundan hastaneden memnunsan sıkıntı yok :)

Enerji verdiği için biraz öyle hissedebilirsin. Nasıldı? Acımadı di mi?
nasıl yatıcam ben şimdi yan mı dedim de hayır ayakta dur dedı. komık oldu bıraz ama ayakta vurdu.
yok acımadı. ben hayatım boyunca hıc kalçadan ığne vurulmamıştım ilk kez düşük tehlikesi nedeniyle önceki gebelikte vuruldum.
çok korkardım eskıden ama sagolsun o gebelik bana çoğu şeyı yaşattı. .
ondan da bır seyler ogrenmıs oldum olumsuzda olsa.

kullanmadım şuan öyle bir erken doğum belirti de yok bu dediğim olay en az 4 hafta önceydi. ilk başta kullandım 1 kutu zaten ama ondan sonra kaşıntı başlayınca bana daha ağırını yazdı. idrar yolu enfeksiyonu için ayrı kullan kaşıntı için ayrı oldu canım dedim D:

kısa bi şey paylaşmak istiyorum, benim annem bazen idrar yolu enfeksiyonu olur. ilaç kullanmadan, ayaklarını sıcak sıya sokar, ve ılık su içer kısa zamanda atlatır. acaba dr'unuza danışarak bunu deneseniz en azından ilaç kullanmamak için.

Bu arada kızımızın odasının duvar kagıdını yaptık ve mobilyalarımızı kurduk cok güzel bi duygu hanımlar rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK76:
hap içmeyı unutmada sızde duydum valla. ben pek nızamı butun ılaclarımı alıyorum valla. zaten ağrıdan odum kopuyor mecburen ıcıyorum.

Günaydın canlar, dün gece rüyamda hayır olsun topiği gördüm, sanırım özledim ondan :KK45: Yeni bir haftaya daha başlıyoruz, hepimizin sağlığı keyfi yerinde olsun inşallah.Biz de bu Cuma bebiki görmeye gideceğiz çok heyecanlıyım, bu hafta itibariyle artık her hafta gideceğim.Alınacaklar listesi hemen hemen bitmek üzere, ama insanın sürekli aklına yeni şeyler geliyor,herşeyi alasım varrr:mad: Whycry diye bir ürün var gördünüz mü?Bebeğin ağladığında neden ağladığını gösteren bir ürün.Kullananlar çok memnun kalmış , özellikle ilk bebeğini bekleyen benim gibi tecrübesiz anneler için çok alınası bir şey.Google a yazın çıkıyor hemen.

kısa bi şey paylaşmak istiyorum, benim annem bazen idrar yolu enfeksiyonu olur. ilaç kullanmadan, ayaklarını sıcak sıya sokar, ve ılık su içer kısa zamanda atlatır. acaba dr'unuza danışarak bunu deneseniz en azından ilaç kullanmamak için.

benim geçti canım hiç hayatımda bilmezdim ben enfeksiyon nedir diye hoş enfeksiyon sıkıntı yaratacak durumda değildi rutin idrar kontrolünde çıktı bakteri tek şaşelik bir ilaç ve antibiyotikle geçti. bol su içiyordum zaten nasıl oldu ben anlamadım bile,az kaldı az daha sabredersek zaten doğuma birşey kalmadı :)

benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
eskılerı dinlemek gerek bıraz.

benim eşimin muayene parasından bile haberi yok. sorsam şimdi doğum kaç para onu bile bilmez.
bizim evde hesap kitap, fatura, ödemeler,krediler hepsi bende .
alıyor maaşını veriyor bana kenara çeklıyor. ,
ben ona harçlık veriyorum .
keyfı yerınde. sonra stresı ben yaşıyorum. ondan dolayı hesabımı kitabımı bilmek zorundayım
ama söz konusu bebek olunca hesap kıtap kalmıyor. alıyorum alıyorum bıtmıyor hep almak ıstıyorum.

ay ne güzel keşke benim eşimde öyle olsa ama benimkide tam tersi herşeyi kuruşu kuruşuna hesap eder
eli çok açıktır çok para harcar ama maddi konularda bana bile güvenmez hesabı karıştırırım diye

Bnm hastanede 8 tl:)

bakalım benimki kaç alacak
daha ctesi gideceğim kontrole
belki nst ye sokmaz
hoş 34. haftaya girmiş olacağım o zaman

benim başından beri aşırı akıntım,koku ve enfeksiyon var. çok su ıcıyorum ama soğuk. ılık mı ıcmek gerek acaba.
birde ayağıma hıc corap gıymıyorum betona basıyorum hep çıplak ayakla. belkıde ondan gecmıyor.
Esobacığım sen iyi hasta olmuyorsun ateşlenmiyorsun, dikkat et biraz kendine.Hiç dikkat etmiyormuşsun ama kendine, zaten hava tam hastalık havası, son haftalarda hasta olma aman.

hap içmeyı unutmada sızde duydum valla. ben pek nızamı butun ılaclarımı alıyorum valla. zaten ağrıdan odum kopuyor mecburen ıcıyorum.
:)) hayranım bende bütün ilaçlarını alabilen insanlara. Gecen hafta hastalandım kutu kutu ilaç aldım cok ilaç olunca böyle oluyo sanırım ilaç içmelerden midem alt üst oldu zaten

Bu arada kızımızın odasının duvar kagıdını yaptık ve mobilyalarımızı kurduk cok güzel bi duygu hanımlar rabbim isteyen herkese nasip etsin :KK76:
Güle güle kullanmak nasip olsun inşallah hepimize.Biz de duvar kağıdı bekliyoruz 1,5 aydır stok kalmamış beğendiğimiz gelecek diye.Bir tek o kaldı, oda takımı geldi.

soğuk içme ılık su iç yani oda sıcaklığında olsun ve asla yere terliksiz basma çorap bile bazen yeterli olmuyor
ben bu enfeksiyonlar yüzünden 1 yıl tedavi gördüm ağustos ayında bile çorap ve terlik giyiyordum
doktor öyle söylemişti bana

ay ne güzel keşke benim eşimde öyle olsa ama benimkide tam tersi herşeyi kuruşu kuruşuna hesap eder
eli çok açıktır çok para harcar ama maddi konularda bana bile güvenmez hesabı karıştırırım diye

bakalım benimki kaç alacak
daha ctesi gideceğim kontrole
belki nst ye sokmaz
hoş 34. haftaya girmiş olacağım o zaman
işte evde bırının öyle olması gerekiyor. ıyıkı sende degıl hesap kıtap ısı.
cidden bır evı ıdare etmek çok zor. her sey pahalı. faturalar cok geliyor onu bunu ayarlıyım derken cok stres yasıyorsun.
ikimiz de çalışıyoruz ve evımıze iyi para gıdıyor ama yine de yetmıyor.

kızlaaarr, canlaaar, nasılsınız bayadır yazamıyorum :KK43: kocişim kıl dönmesi ameliyatı oldu :KK43: ay ne menem bişeymiş, canımız çıktı.. ondan sonra bende kayış koptu, sırtım belim pelvis bölgem kasıklarım her yanım çok ağrıo.. bu hafta işteki son haftam sanırım artık dayanılmaz gelio kalkıp hergün işe gitmek.. eşim yattı bi hafta hiç bişey yapamadı, ikimiz yarım insan, yere bişey düşse birbirimize bakıyoruz, kim eğilip alcak diye.. görümcem her yerde laf ediodu, ay kardeşim şöyle yardım edio böle yardım edio, bizim geline göre ne var fln die, nazar değdirdi :KK11: şimdi herşeyi ben yapıorum mutlu olsun

Gecmis olsun canim ins destek kuvvetin tez iyilesr ;)

ben 32+0 da gittim cuma gunu yazmadı. 32+6 dan sonra yazıorum dedi. haftaya cagırdı yani bu cumaya.

Ama oyle hafta farki olmycak mi ki 32+0da veriyolar hep

Bebis 1754 gr olmus suyu normal yine nstye baglandim

Oh masallah pasaya soz dinleyecek insallah akılli kuzu

kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda

hakkinda hayirlisi olsun canim iyi olun da

soğuk içme ılık su iç yani oda sıcaklığında olsun ve asla yere terliksiz basma çorap bile bazen yeterli olmuyor
ben bu enfeksiyonlar yüzünden 1 yıl tedavi gördüm ağustos ayında bile çorap ve terlik giyiyordum
doktor öyle söylemişti bana
çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.

Back
X