2015 Şubat Anneleri

kızlar ne yazdığınızı okuyamadım sabahtan beri malum yıl sonu işler toparlanıyor S Sond nasıl fırsat bulup yazdın :) bu arada ilaç isimleri dönmüş ben sadece vitamin içiyorum ne kan ne demir ilacı ne magnezyum hiç birini içmiyorum boşuna alındı hepsi evde duruyor

Atakta mı :KK66: değişik olmuş gerçekten. Yan yatınca acır diye mi düşündü acaba hemşire. B12 iyi bişeymiş gerçekten ben de iki haftada bir vurulmuştum. Kanda Çok yüksek çıktı bu sefer de :KK66: öyle bıraktık. Ben şimdi okula gidiyorum sınav yapacak öğrencileri. Ciao Bella :KK66:

havaya bak havaya :D ciao bella ne demek bella güzel demek diye hatırlıyorum :KK76:

of sabahtan beri boş boş oturuyorum akşam üst komşum ütümü istedi sabah hemen getiririm dedi ama getirmedi hala
benimde ütülerim vardı şimdiye kadar çoktan biterdi heryer çamaşır yığılı

Samimi misiniz o kadar. Ütü de mi isteniyor artik komsudan ya bizimkiler selam bile vermiyor karsi komşum kizimla laflasir benim suratima bile bakmaz mesela:KK47:

kızlar muayene ücreti ödediğiniz gün nst ücreti de alınıyor mu? peki kontrole gittiğinizde muayene ücreti ödenmiyor ya yine nst girerseniz nst üceti alınıyor mu? özel hastanelerin bu konudaki tutumunu anlamaya çalışıyorum da.
Ben muayene ucreti verdigimdede nstye veriorum para.tekrar on gun icinde giderdem muayene parasi vermiorum ama nstye oduorum

bende bugun ana çocuk sagligi gibi bi yeri aradim,eve gelip takip ediyolar haftada bi yada iki kez, tansiyonumu olçer,kalbini dinler belki nst si bile vardir ama noel iznindeymis herkes , haftaya gelmeye baslarlar artik

benim bu bas agrim geçmiyor iki gundur, azalir gibi oluyor yine çogaliyor ... : (((

oglene ne yemek yapsam acaba, evde dogru duzgun biseyde kalmadi pisecek,alisveris lazim koca bana bakiyor ben ona bakiyorum, disarisi kar buz hava çok sogukkk

kasinti fln diyorsun ya huzursuz olunca yiyemiyor insan. Keskr benim dr kapansa. Ne kadar cok yesem de 2 saate acikiyorum

Ay oglum gorse bayilirdi onlara. Dergiden gordu tilkileri cok merak ediyor kedi gibi sokakta gormeyi bekliyor : ))

guzel haberlerle gel ins
Evet ya kesin kasintidan bak onundusunemedim ben

esoba nasil basiyorsun kiz çorpasiz, benimde çok aram yok çorapla patikle ama simdi havalar çok soguk donuyorum bennnn
donmuyorum valla . evde de hep kısa kollu gıyıyorum. cok usuyen bırı degılım.
bızım aılede herkeste romatızma var . bende olma ıhtımalı de yüksek. romatızmalı kısılerın ayakaları yanar genelde.

donmuyorum valla . evde de hep kısa kollu gıyıyorum. cok usuyen bırı degılım.
bızım aılede herkeste romatızma var . bende olma ıhtımalı de yüksek. romatızmalı kısılerın ayakaları yanar genelde.
hadi yaa , valla usume fonksiyonunun olmamasi guzel bisey olmali ama romantizmada yokdur insallah
benim kalorifer son hiz yaniyor ama alt katimda kimse oturmadigi için yerler çok soguk : (((((

Selam guzel anne adaylarii cogumuz iznw ciktik galiba bende dayanamadim artik ayrildim iZne cok agirlastik malum giyinmek bile yorucu oluyor benim icin

Atakta mı :KK66: değişik olmuş gerçekten. Yan yatınca acır diye mi düşündü acaba hemşire. B12 iyi bişeymiş gerçekten ben de iki haftada bir vurulmuştum. Kanda Çok yüksek çıktı bu sefer de :KK66: öyle bıraktık. Ben şimdi okula gidiyorum sınav yapacak öğrencileri. Ciao Bella :KK66:
sana kolay gelsın. ben de eve gıdıyorum. duramayacağım. bır de mıde bulantısı başladı. ne güzel gecmıstı su mıde işi.

kızlar bugun kontrolüm vardı. çok şükür herşey yolunda.sezeryanı ve genel anestezi ile olmam gerektiğini öğrendim. sezeryanı biliyodum da epidural olurum diyodum hep. napalım nasip hayırlısı olsun hakkımızda
Tarih verdimi cnm neden sezeryan 2. Mi

Kızlar valla kaşıntıdan deli gibi şikayet ediyodum badem yagı sürmeme tağmen hamileliğimin başından beri fena çatladım çatlamak umrumda değil artık kaşınmasın yeter lieac diye bi krem var müthiş iki güne kaşıntım kalmadgı gibi çatlaklarımıda azalttı kıpkırmızıydı geçiyo eski göbeğim gibi oldu karnım keşke baştan kullansaydım ama biraz pahalı krem 100 ml 80 tl ama değermiş kesinlkle aklınızfa bulunsun boşa kaşıntı çekmeyin

Ya doğum şeklind niye bu kadar takıldınız anlamadım sağlıklıdı hangisiyse o olsun milyonlarca da sezeryan olan kadın var. Benim doktorum da normalci sezryanın adını ettirmiyor ama ben kararlıyım helede şu kordondan sonra normal istemiuorum sezeryan diye direticem
herkesin kendince sebebi var su ya da bu dogum sekline takilmak icin. Bak sen de sezeryan diyorsun. Kisisel tercih. Saglikli guzel dogumlarimiz olsun ins.

çorap yakıyor benı sıkıntı basıyor çorapla. eve gırer gırmez çorapları atıyorum. alışamadım bir turlu.
terlikte oyle yunlu terlık gıyemem mutlaka plastık olmalı.
aksam gıdeyım patık gıyeyım barı. bır sure deneyım bakayım. iyiki dedın.
ben de giyemiyorun corap ya da tuylu terlik. Normal terlik giy ama sen de betona basma

işte evde bırının öyle olması gerekiyor. ıyıkı sende degıl hesap kıtap ısı.
cidden bır evı ıdare etmek çok zor. her sey pahalı. faturalar cok geliyor onu bunu ayarlıyım derken cok stres yasıyorsun.
ikimiz de çalışıyoruz ve evımıze iyi para gıdıyor ama yine de yetmıyor.

para bişey etmiyor

Back
X