2015 Şubat Anneleri

Benimki önce bir şişti ilk aylarda , daha da değişmedi.Sanırım doğumdan sonra sütümüz gelince iyice dolgunlaşacak.
Ya büyüklüğü sorun değil de meme uçları böyle parmak gibi oluyor ya emziren annelerin o doğumdan sonra mı oluyor

drcan drcan ben su an bebek olsa emzirebilecek kapsityedeyim gogus uçlari açisindan : )))
hatta bugun sanki biraz sizliyor uçlari nedense :KK64:
Bnm küçük kız memişi gibi hala. Doğumdan sonra mı uçlar büyüyecek bende bi anormallik mi var acep dedim

Ya ağlıycam şimdi
Uyku haram.
Ağrı,sızı,ishal,bunlar yetmezmiş gibi olmadık yerlere kocaman sivilceler çıktı.
Hepsi bu geceyi seçti.
1 saat içinde 3 lt su içtim.
10 dk da bir ayaktayım. Eşimde çok ilgili gibi ne oldu? Diyor. Sonra hořrrrr

Ya ağlıycam şimdi
Uyku haram.
Hepsi bu geceyi seçti.
Bende manyadım bu fece

Ya ağlıycam şimdi
Uyku haram.
Hepsi bu geceyi seçti.
Bide bnm burnum kanıyor çeşit olarak

Günaydın kızlar. Midemden uyuyamadim zaten hic rahat da etmedim bu gece yatakta simdi de uykum yok :KK14: gittim bi bardak sut ictim bakayım fayda ediyor mu

Günaydın kızlar,

Yine çok huzurlu geceler geçirmişiz :/ Allah bu günümüzü aratmasın ne diyeyim.. Son baktığımda saat 2yü geçiyodu sonra da gece boyunca doğum rüyaları falan gördüm. Dün bi arkadaş doğuma girecekti sabahtan hastaneye gitmişti aklımda kalmış. Zaten gece sezwryan olmuş :( aslınnda ben bundan da korkuyorum o kadar uğraş sonra sezeryan neyse Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah...

Yok ben hep uyanigim uyudugum gorulmedi bir aydir zombiye bagladim iyice

Allah bol uyuyan bi bebiş versin de bari doğumdan sonra uyuyanil inşallah canım..

Ya ağlıycam şimdi
Uyku haram.
Hepsi bu geceyi seçti.

Esobacan ya senin de durdu durdu son ay bi sürü bi şe çıktı. Vucut dinlendir beni diyo galiba. Yok anam hamileliğin son zamanlarında çalışmamak gerek. Senin şu bi zımbırtıların vardı ocak ortasına kaar onları hallet de inşallah biraz dinlen. Geçmiş olsun...

Günaydın kızlar. Midemden uyuyamadim zaten hic rahat da etmedim bu gece yatakta simdi de uykum yok :KK14: gittim bi bardak sut ictim bakayım fayda ediyor mu
Midem benim de kötü.. Gaz,şişkinlik,kazınma,ağrı.. Nefesimi kesiyo,yutkunmakta zorlanıyorum bazen.. Daralıyorum,boğuluyorum.. Gece burun bandı takıyorum,nefesimi açıyo Allahtan yoksa burnumda da hep bi tıkanıklık hali.. Biz mi çok mızmızız acaba :)

Ya büyüklüğü sorun değil de meme uçları böyle parmak gibi oluyor ya emziren annelerin o doğumdan sonra mı oluyor
evet o emzirdikce oluyor. Yapi meselesi olmayabilir de. Zaten bebegin agzina ucunu dgil kahverengi kismin tamamini sokmak gerekiyor.

Midem benim de kötü.. Gaz,şişkinlik,kazınma,ağrı.. Nefesimi kesiyo,yutkunmakta zorlanıyorum bazen.. Daralıyorum,boğuluyorum.. Gece burun bandı takıyorum,nefesimi açıyo Allahtan yoksa burnumda da hep bi tıkanıklık hali.. Biz mi çok mızmızız acaba :)
Benim de burnum tikali hep. Bir balgam hamile kaldigimdan beri. dogum sonrasi gecicek diye bekliyorum gecer ins

Daha kizimin adini bile netlestiremedik. Klasik olsun istemiyorum, fikri olan var mi :~
Oyku ismi nasil. Eylul ismini de seviyorum ama bu ara cok kullaniliyor galiba. Biz de oglusumunzun adini netlestiremedik. Deniz belki dusunebiliriz.

mattika mattika Gunde bir kac dakika parmak uclarinda ayaklarimizi kaldirip indirirsek, dengeli olarak ayaklar yanlara dusmeyecek sekilde kramplar acisindan guzel bir egsersiz oluyor. Ben yapiyorum faydasini gordum.

Gunaydin hanimlar... Bogazim kurumus gece..hasta olcam diye korkuom.bide burnum tikanmis.gecede cok aciktim.mutfakta habire atistirdim.bbi gunum gelsede dogursam hayirlisiyla...kipir kipir hareket etmek istiyorum.iyice agir vasita oldum...bu arada kiz kardesim geliyor doguma.hastanedede yanimda kalicak.hemsire oldugundan bana iyi bakacagini umuyorum:))) annemin bel fitigi var doktor ona ameliyat dedi.kiyamam ona hastane de kalmasini istemiyorum.kv ile annem bnm kucuk kiza bakicaklar.esim ve kiz kardesimde hastanede yanimda durcak...kizim insallah onlari cildirtmaz :)))))

Selam kızlar:)iyisiniz insallah hepiniz..ben bugun uykusuz ve Üzgünüm. .çünkü bebeğim sanki ikindiden itibaren sabaha kadar Hiç Durmadı. .doktor a gideli de birkacgun oldu..iyiydi herşey. ..hic bu kadar hareket edermi el kadar bebe. .yorulmaz mı. .anlayamadım. .kordon dolanmasi mi diye cok korktum..benim gibi olan varmı,acil cevap???

Gunaydin hanimlar... Bogazim kurumus gece..hasta olcam diye korkuom.bide burnum tikanmis.gecede cok aciktim.mutfakta habire atistirdim.bbi gunum gelsede dogursam hayirlisiyla...kipir kipir hareket etmek istiyorum.iyice agir vasita oldum...bu arada kiz kardesim geliyor doguma.hastanedede yanimda kalicak.hemsire oldugundan bana iyi bakacagini umuyorum:))) annemin bel fitigi var doktor ona ameliyat dedi.kiyamam ona hastane de kalmasini istemiyorum.kv ile annem bnm kucuk kiza bakicaklar.esim ve kiz kardesimde hastanede yanimda durcak...kizim insallah onlari cildirtmaz :)))))
Günaydın ohh isleri ayarladiysan kafan rahatsa ustunden yük kalkmistir.darısı basıma.ben de kara kara düşünüyor çocukları napcam diye.

Selam kızlar:)iyisiniz insallah hepiniz..ben bugun uykusuz ve Üzgünüm. .çünkü bebeğim sanki ikindiden itibaren sabaha kadar Hiç Durmadı. .doktor a gideli de birkacgun oldu..iyiydi herşey. ..hic bu kadar hareket edermi el kadar bebe. .yorulmaz mı. .anlayamadım. .kordon dolanmasi mi diye cok korktum..benim gibi olan varmı,acil cevap???

Günaydın senle ayni haftadayim.benimde bazı günler aksamdan başlayıp sabaha kadar at koşturduğu oluyor içerde.guclendiriyordur kaslarını.bazense sakin oluyor.korkutma kendini.

Back
X