• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2015 Şubat Anneleri

benimkinin hıçkırığı 10 dk kesilmiyor canım ve günde 3-4 defa hıçkırdığı oluyo,doktorum iyidir dedi bebeğin hıçkırması,hıçkıran bebeklerin emme refleksleri daha kuvvetli olurmuş :KK66:

benim cücüğümde galiba hıçkırıyor ritmik irkilmeler gibi de mi o dediğiniz son 10 gündğr falan var sanırsam , ama bazıları karnım hopluyor diyor öyle olmuyor benimki , hıçkırık nsl oluyomuş benimki de hıçkırığa girer mi acep : )) 5 dk falan sürüyor başlayınca

Ya canım, kardeşim, bacım, anam, tatlım nolur dur git uzan kahve yap iç keyif yap delirdin temizlik yapmaktan :KK48:
sımdı kahve yaptım..kalorı patlaması yasamak adına pc nın ustunu donattım.. cikilata yıyıp mutluluk hormonu salgılatmam lazım kendıme..deşarj olmalıyım bısey yapmalıyımm:rolleyes:

Ben dün öğlen doğum yaptım spinal sezeryan kızlarım doğdu minik olan kızım kendi başına soluk alıp veremyo yoğun bakımda duaedin kızlar ama genel durumları iyi dedi doktr daha kucagıma bile alamadım doğum sırasında öptm sadece ikisinide sütüm de yok :KK43:

Allahın izniyle canım o bebişinde çıkar üzme kendini stres sütü etkileyen en önmli şeymiş lütfen olumlu düşün gerekirse sağma mak. al aldıysanda onunla bebek emiyor gibi düzenli sağ süt gelmesede sağ süt kanallarını uyarıur sağma işi. Sezo olunca bazen süt geçikebilirmiş bir de haftanız erken olunca stres yapma inş bebişleri kucağınada alırsın inş sütünde gelir emerler merak etme sen dua et inş güzel düşün.

hashande hashande doğumu hayırlı olsun. Dün gece cibicibi yaptı saçlarını düzleştirdi doğurcam diyip durdu sonunda doğurdu desenize :KK48: şükür sağlıkla almış bebeğini kucağına.

iremguzum iremguzum canım devlet hast. zaten ilgiden yoksun insanlarla dolu birde sen onun baştn beri hast. olmayınca iyice sallamış seni başından. Hemşirelere gelince onlar sanki dr. değil prof. gibiler devlette temizlikçiler bile dr. gibi afralılar o yüzden işte ben taa sarıyerden esenlere gidiyorum medipole yoksa ne derdime eve yakın devlet iyi olsa gitmem mi hem herşeyi sgk var işte karşılar ama ilgi yok nemrut yüzlü hepsi:KK11: Sen şimdi kndini sıkma stres yapma bebişi daha çok etkileme lütfen ve dün yaptıysan temizliği bu gün otur poponun üstüne zaten ağrımıomu popon az dinlen lütfen al kahveni uzat ayakları iç kahve sakinleştirir seni. Pipilinin dönüp dönmediğini bile mi söylemedi ne salak bu devt dr. ları yaaa yakalasam boğacam hepsini :KK53: Sen stres yapma kendi dr.una git ona anlat bakalım ona göre artık bir yol çizersin kndine.

Bu arada bende hasta oluyorum akıl verin napmam lazım kızlarrrrr:KK61: burnum tıkalı biri, diğeri açık ve arada akıyor burnum afedersiniz iltihaplı sanırım sümük çünkü sarı sarı geliyor gece tıkalı burun die ağzı açık uyuymaya çabaladım bir yandan da kaşınıyordum tabi rezalet bir geceydi boğazım kurudu sabah 7 de uyandım boğazım yanıyordu su içtim lavaboya gittim öksürük geldi birden snra balgam çıktı sanırım gece yatınca genizden akmış içeri onuda böyle attım. Benim napmam lazım öksürük yok normalde ama halsizlik var burnum tıkalı ara ara akıntı oluyor burnumdan ilerlemesini istemiyorum akıl verin bana lütfen :KK61:
:KK51:

Benim de uykuya dalmam için illa eşime temas etmem lazım hatta bazen 9 da uykum geldiği günler beni uyutur sonra kalkar film falan izlerdi :) Kıyamam ya ne cektırmişim adama :)
Aynı ya:) benden önce uyusa içten küsmeler mi dersin

Eklentiler

• ba-ha-3lu-takim-pembe-1.webp
    ba-ha-3lu-takim-pembe-1.webp
    14,6 KB · Görüntüleme: 119
Canım bende kızımın popişini hiç ıslak mendille silmemiştim. Hep yıkadım, hiç üşenmeden yıkadım. Ne zamanki iyice ağırlaştı, zor tutar hale geldi o zaman bıraktım. Doktoru bile şaşırmıştı nasıl hiç pişik olmadı diye. Kesinlikle herkes yıkasın derim. Islak mendiller kolaylık ama hijyen değil.

Canım havalar çok soğuk gidiyor yıkamak mümkün degil kış olmasa bile bebisleri her zaman hasta olma riski fazla tabii yıkamak da iyi gelir ama ara ara zaten kakası filan bazen öyle çıkıyor ki taa sırtına kadar yikamamak imkânsız hale geliyor.

D vitamini ve kemikler için işte. Bebiş kemiklerimizdeki kalsiyumu magnezyumu fosforu ve d vitaminini alıyor dışarıdan takviye için balık yapı önemli aslında. Annelerimiz içmiş eskiden çok içilirmiş de şimdi nedense hep ilaç.
Sordum ben de doktora kanıtlanmış bişey değil gerek yok dedi bi de cahil muamelesi gördüm :) e amerikandaki doktor iç bebek ufak demişti , walla iyice kafam karıştı arada içim bari diyorum

Canım Migros'tan lahana ısmarladık bakalım onu pişireyim. Şeker yüklemesi çok iyi gelmişti ondan sonra hiç olmamıştı bu neden oldu hala anlamadım. Inşallah düzelir.

İnşallah düzelir ben de aynı dertten muzdaribim günlerdir :( sabah aç karnına koca bir bardak ılık su ve kuru kayısı yedim. şimdi de lahana ve yoğurt. akşam da sebze yiyecem. bana tuz da yasak ödem oldu diye. artık son zamanlardayız iyice baskı yapıyo bebek bağırsakların çalışmaması normal. kış gününde beyaz lahana candır. çoğu insan sevmez ama ben bayıla bayıla yerim :D acı koy içine biraz da ;)

ben izne ayrılıncaki planımı yaptım
1 e kadar müge anlıyı izlicem
sonra nurselin yemek programını
ardından esra erol
sonra ütopya çıkıyor da o zamana eşim gelmiş oluyor yemek yeriz : )))
yemek yapacak vakit kalmadı ayol : ))
süper senın program yoğun valla.

Şimdi evde duran hatunlar söleyin bakalım evde duran kadın ne yapar nasıl vakit geçirir. Ben sadece hafta sonları evdeydim oda temizlik,yemek,çamaşır ve gezmeyle geçiyodu napcam ben evde:KK76:

ben evden çalışan biri olarak şunu söyleyebilirim ki , gündelik işler haricinde kitap okuyorum. ince tülbent tarzı bez almıştım bebeğe ağız mendili ve havlusunun içine koymak için büyük boyutta örtüler yapıyorum ondan. bu beyaz tülbentler çok iyi kuruluyormuş bebeği,ağzını silmek için de idealmiş. onların kenarına zürafa yapıyom netten baktım bir videodan :D çok çarpık oldu ilkleri ama şimdikileri idare eder :) film izle, müzik dinle , kar yağıyorsa aç camı seyret :) nefes egzersizi yap. kendini mutfağa fazla verme kilo alırsın :):)

Kızlar bebek döndürme videosu izledim. Türkiyede yapan var mı ki ? Ters bebişi duranlara örnek olsun diye paylaşıyorum. Ve çok enteresan...

Ağzım acık kaldııı, işin ehli olunca ters bebeler de normal doğabiliyor demk ki vah bnm Türk kadınıma

Allahın izniyle canım o bebişinde çıkar üzme kendini stres sütü etkileyen en önmli şeymiş lütfen olumlu düşün gerekirse sağma mak. al aldıysanda onunla bebek emiyor gibi düzenli sağ süt gelmesede sağ süt kanallarını uyarıur sağma işi. Sezo olunca bazen süt geçikebilirmiş bir de haftanız erken olunca stres yapma inş bebişleri kucağınada alırsın inş sütünde gelir emerler merak etme sen dua et inş güzel düşün.

hashande hashande doğumu hayırlı olsun. Dün gece cibicibi yaptı saçlarını düzleştirdi doğurcam diyip durdu sonunda doğurdu desenize :KK48: şükür sağlıkla almış bebeğini kucağına.

iremguzum iremguzum canım devlet hast. zaten ilgiden yoksun insanlarla dolu birde sen onun baştn beri hast. olmayınca iyice sallamış seni başından. Hemşirelere gelince onlar sanki dr. değil prof. gibiler devlette temizlikçiler bile dr. gibi afralılar o yüzden işte ben taa sarıyerden esenlere gidiyorum medipole yoksa ne derdime eve yakın devlet iyi olsa gitmem mi hem herşeyi sgk var işte karşılar ama ilgi yok nemrut yüzlü hepsi:KK11: Sen şimdi kndini sıkma stres yapma bebişi daha çok etkileme lütfen ve dün yaptıysan temizliği bu gün otur poponun üstüne zaten ağrımıomu popon az dinlen lütfen al kahveni uzat ayakları iç kahve sakinleştirir seni. Pipilinin dönüp dönmediğini bile mi söylemedi ne salak bu devt dr. ları yaaa yakalasam boğacam hepsini :KK53: Sen stres yapma kendi dr.una git ona anlat bakalım ona göre artık bir yol çizersin kndine.

Bu arada bende hasta oluyorum akıl verin napmam lazım kızlarrrrr:KK61: burnum tıkalı biri, diğeri açık ve arada akıyor burnum afedersiniz iltihaplı sanırım sümük çünkü sarı sarı geliyor gece tıkalı burun die ağzı açık uyuymaya çabaladım bir yandan da kaşınıyordum tabi rezalet bir geceydi boğazım kurudu sabah 7 de uyandım boğazım yanıyordu su içtim lavaboya gittim öksürük geldi birden snra balgam çıktı sanırım gece yatınca genizden akmış içeri onuda böyle attım. Benim napmam lazım öksürük yok normalde ama halsizlik var burnum tıkalı ara ara akıntı oluyor burnumdan ilerlemesini istemiyorum akıl verin bana lütfen :KK61:
:KK51:
Canım ıhlamuru yıka, demliğe koy içine elma kabuğu , limon dilimi üstüne de sıcak su demlenmeye bırak, ben boyle boyle iyi oldum cok gecmiş olsun

Back
X